Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No já jsem hulil dřív docela hodně,ale teď se snažim nehulit v tejdnu a nechávat si to jenom na víkend.Jenže co nezhulim v tejdnu tak dohonim o vikendu,takže to vyjde na stejno. Ale je fakt že to strašně vypatlavá,když se hulí častějc. Mam jednoho bláznivýho kamaráda a nedejbože když se sejdem a máme třeba prázdniny nebo tak něco,tak sme třeba 14 dní někdy i víc pořád zmaštěný a to se fakt nedá. A on je fakt blázen,balí jednoho špeka za druhym,takže s nim to neni o prásku,ale spíš o špekách A hulení má fakt prvotřídní....To už to pak ani člověku nedává to potěšení a ztrácí to smyl. Když hulim pár dní v kuse,tak je ten stav tak málo intezivní, že je lepší radši si počkat a hulit třeba jednou za měsíc (no to sem možná přehnal tak 1x za 14 dní) No jenže to se mi to kecá Až mi zas někdo pošle fajfku,tak si stejně pár prdů dam )) No a o tom to je
Ale fakt se to nesmí přehánět,hulení je bezesporu dobrá věc,ale všeho moc škodí...
můj příspěvek bude vypadat že nestojí za to abych jej psal neb by byl moc moc krátkej ale furt lepší než napsat naprosté totéž aneb:
Retry, ..TAK S TEBOU SA PŘESNĚ ZTOTOŽŇUJU . . :-)))
dalajlama in love SPEKTRUMŠTĚSTÍZAOKNOVKAGOOD-MUSICmyWEBík
------------------------------------------------------------------------------------
KDYBYCHOM VŠICHNI UMĚLI VŠECHNO, NEPOTŘEBOVALI BYCHOM SE.. jaman
Pdle toho co hulite ja ynam tipka kterej nikam nechodi je yavrenej celej rok v 1+1 a tam jenom huli a huli.
A kam sahnete tam najdete koureni tak to je i name moc.
Já bych se trošku postavil do opozice. IMHO a dle studíí, co jsem četl jsou účinky marušky plně reverzibilní. Tzn.že popisované dopady souvisí s akutní intoxikací, tedy pominou po vyloučení thc z organismu, což netrvá 17h, jak to zkoušeli v té studii. Dopady na změnu hodnot ovšem těžko připsat thc. Spíše lze říci, že ti tráva "otevřela oči" a prostě najednou vidíš svět trochu jinak a pochybuješ o smyslu honění se třeba za konzumem a "plavání ve středu proudu". To je ovšem něco jiného a stejně jako se schizofreníí je pravděpodobné, že k tomu máš prostě predispozice a dříve či později bys k takové změně životních hodnot stejně dospěl. Souvisí to s tím, že naše civilizace je trochu iracionální. Existují lidé, co nikdy hulit nebudou a není to kvůli tomu, že by se báli, že kvůli tomu dostanou rakovinu. Prostě je to k tomu netáhne. Zřejmě není dobré začínat s hulením nějak brzo, ovšem co se týče zhoršování paměti, tak můžu zodpovědně prohlásit, že začalo dávno před tím, než jsem začal hulit a po roce hulení nemám pocit, že by se ten proces urychlil. Mnohem více souvisí se stárnutím a menším namáháním mozku. Zřejmě mi klesá i čisté IQ, ovšem je nahrazeno mnohem větší schopností empatie, za což to rád vyměním!
jardo tak nevim co si o tom mám myslet, že jsi skončil po špeku na áru, bych ti nikdy nepřál, ale si si nevěděl kdy máš dost, nebo si neodhadl sílu hulení, ale to neznamená že je hulení nebezpečné, tak jak ty to myslíš (pozor netvrdim, že je neškodné! to ani v nejmenším),
když pozřeš nějakým omylem panáka soly, tak taky vytuhenš, a zakážeme snad sůl, nebo budeme tvrdit sůl je nebezpečná, to samý platí třeba o jídle, když můžeš se přežrat k smrti, a o dalších 1000 věcech
taky jsem asi dvakrát měl stavy skoro bezvědomý, ale teď postupem času vim, že jsem to prostě přehnal a byla to pouze moje chyba, né nebezpečnost hulení, ostatně taky neznám jedinej případ úmrtí po špeku, a jak se dostal na áro, nebylo to tim, že ses někde skácel a vystrašení, většinou náctiletí kumpání zavolali sanitku, protože byli posraní až za ušima, nebo ještě hůř tě tam nechali a utekli? znám totiž takovýhle případy, a dotyčnej se dostal do nemocnice jen kvuli neschopnosti ostatních, protože v 99% stačí prostě člověka nechat v klidu a počkat až se z toho probere a né hned zmatkovat, znám to z vlasntí už mnohleté zkušenosti s hůlem (pokud to neni tvuj případ ber to jako příklad)
pokud dudeovy opisy vycházejí z relevantních studií tak nevim proč by to měly bejt smyšlený údaje
hulba je podle mě nebezpečná hlavně psychicky a to pro některé jedince s dá se říci "labilnější povahou/psychikou", pokud podřídíš celej svůj život hulbě a budeš jen sedět doma a hulit jedno špeka za drůhým, tak jseš v řiti, ale za to si můžeš pouze sám a né to hulení, když si prostě umíš najít ten správnej směr a počet špeků za den/tejden/měsíc
naprosto stejně si ale můžeš ulítnout na nekonečný spoustě věcí, na prachách, na rychlých autech, na ženských, žrádle, počítači bla bla......
a třeba na prachách si v dnešní době ulítává velká část lidí, kolikrát je to až posedlost, celej život se tak za něčim honěj, co je vyžadováno rádoby společností, že si to něco ani neužívaj jen víc a víc toho chtěj mít, a to je dle mě mnohem horší než se zhulovat od rána do večera, ale to je každýho volba...
jen bych dodal, že nejsem zastáncem 10ti špeků za den, když je sklizeň hulim pár tejdnů třena denně, pak zase párkrát za tejden
prostě si nemyslim, že by to bylo až tak vážný ja ty píšeš, rizika jsou známá, rakovina, paměŤ, psychika, ale tak ja ty to píšeš to neni, nehledě k tomu, že všemi propagovaný a uznávaný chlast, je stokrát škodlivější a závislotvornější (ale to už snad každej dneska ví, kromě našich fotříků )
brutální množství THC technicky vzato neni vrah...ale pravděpodobně by tě to psychicky zabilo...něco jak případ toho týpka, co měl na sobě 3A4 tripu a na hranicích se zpotil...mrtvej na místě, ale zabilo ho to, co zažil...