Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Rád se s vámi rozdělím o minirecept, pokud budete chtít zkusit něco jiného než hulení a zároveň není kuchtění zrovna vaše zábava. Takže, jak připravit smavou čokoládu? Je to jednoduché - použjeme tyto ingredience: 2g ganji, 100g čokolády na vaření, hrnec s dvojitým dnem (lze nahradit), kelímek na tuhnutí (třeba od Ramy) a vařečku. Nejprve si připravíme ganju, protože pak už na to nebude tolik čas. Výborně se na to hodí drtič grower.cz Použil jsem 2 g na 100g čokoládu.
Čokoládu rozpustíme v hrnci s dvojitým dnem a vodní vrstvou (lze nahradit dvěma hrnci vloženými do sebe, mezi něž nalijeme vodu). Přisypeme ganju a pár minut mícháme. Po té nalejeme a vyškrábeme čokoládu do kelímku(lze ho vystlat i staniolem z obalu od čokolády) a dáme zchladit do lednice či mražáku. Dle kvality konopí je to tak pro 2 osoby. Dobrou chuť!
Nevyjde to nastejno jako zblajznout palky a prikusovat k nim cokisku? Co ja vim tak THC se vaze na tuky a alkohol a nevim kolik takovejch veci je v cikulade
neslo by to varit tak, ze by se ten hrnec vystlal alobalem? aby nic nezustalo na stenach hrnce???mozna by se to hur mejchalo ale zase zadny ztraaty , co, neni to blbost?? inaac do ty cekulaady by se dalo nacpat urcite i plesnivy huleni zejoo???
nejni to cely plesnivy, zatim hulim to co nevypada na plesnivce, nemam srdce na to vyhodit prvni in urodu..
ae cekulaada je dobrej recept,ale sladky moc nemusim
to Rude: No ten alobal nevím, já se to snažil spíše pořádně promíchat, aby se to navázalo na tuk, kterého je v zvláště v čoko na vaření dost. Jak psala chell - prostě vyblízat! Jinak mě samotného překvapilo, že ta tráva není skoro cítit ani na jazyku (z hlediska drsnosti), naopak to má příjemně bylinkovou příchuť
Kdybys nejed zeleninu ale rači MASO ( sorry veget.... saláty mam taky rád ) tak by se ti to nestalo ..... PŘÍŠTĚ ŠUNKOVOU
Ale k tý čokoládě šly by tam přidat třeba ještě rozinky nebo něco takovýho (asi jo co ) .
A ještě k tomuhle kurzu vaření ( v životě sem si uvařil vajíčka a koláčky a nějaký ty polívky z pytle ) proč tam je dvojitý dno jako aby se to nepřipeklo ???
Ono to je vlasne to iste ako varit obycajnu polevu na cokoladu len posekas ganiu..... to je all ked tam pocitam tak potrebujem 500g cokolady to su tak 2 x 250g na warenie + teda 10g ganie...
hmm...
Páč mam čokoladu rad tak recept ode mě:
1hořka´čokolada
1/2mléčný
1kostku hery
Nadrtíme matroš/množství at každy uvaží sam/a hodíme s kostkou
hery do hrnce,zalijem vodou a hodinu vaříme,potom celý obsah hrnce přecedíme přes platno nebo jemný sýto do dalšího hrce,material pořádně vymačkame.
Takhle dosahneme toho že mame v hrnci jen vodu a nasyceny tuk
,hrnec dame na par hodin/1-2/do lednice,pote vyndame a schrabnem ztuhlý tuk/nezda se to,ale neni ho moc/.
tuk hodíme do kastrolku a na mírnym plameni /přes plotynku/vněm rospustíme čokoladu.
Doporučuji slít do formy a nechat zamrazit pote nařezat a zabalit
do alobalu....prima bonbonky.
Výhodou tyhle metody je že se i z listí dostane dost.thc
hodina vaření v tuku je podle mě dost louhovací
to Pupiset: To zní zajímavě. Asi je to lepší, pokud to děláš z listí, protože jinak by to bylo v čokošce dost cítit. K+.
Já už to odladil tak, že to leju do formy od bonboniery a vychází mi to asi 0,33g palic na ten malý bonbónek, který mi úplně stačí Je to hotové za několik min. Ten když si vezmu na lačno, tak první příznaky cítím už za 5 min!
no ta rychlost se mi prave moc nezda, kdybys to nejdriv smazil na masle tak 0,5 hodiny, a potom tam vrazil schoko, tak to bude mit nekolikrat vetsi silu. jenom tim ze to vylouhujes v horky cokolade z toho moc thc nedostanes.