Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jj kamos byl v Rusku a rikal ze to tam roste hafo divoce, ze jeli vlakem a u trate samy konopi ale je to prej samy seno, hulici to tam asi nemaj lehky. gramac v Moskve stoji i 800 rublu (=cirka 800kc) a nic moc matros.
Nie ze si slovaci vezmete z tohoto threadu priklad, ak to niekto spravi asi ho zavesim za gu.e do prievanu!
Kazdy rok posielam svoje tazko nadobudnute prachy seedbankam aby som si zabezpecil novu genetiku.Tu medzi sebou rozne krizim a beriem si z kazdej takejto novovytvorenej genetiky info o opakujucich sa rysoch.
Toto bolo len tak trochu BTW aby vsetci pochopili ze tymto smerom cesta nevedie. Ozaj chcem vidiet to ako sa nastvu vsetci groweri co idu pod lampou, lebo budu mat vsetky rastlinky opelene ako
pi.a. Nepomoze vam ani najlepsi protipelovy filter, lebo ak zacne par 100 tisic samcov naraz kvitnut, budete mat pel vsade- na obleceni, topankach, vo vlasoch, v mobile, v penazenke,....
Verte alebo nie vsetkych samcov sa vam nikdy nepodari vytrhat. Ozaj a este existuju hermafrodity a potom co s nimi- tiez vytrhat?
Ale aby som len nez.ebaval - ano znie to zaujimavo az na tych samcov.Prosim nerobte to!
Dali sme sa do služby ducha, preto musíme prejsť cestu života tŕnistú
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Ak este nepoznate vyznam skratiek ako LOL, IMHO,.. kliknite Sem
2Niga...nebud paranoik, zdaleka to neporoste vsude, zas takovej plevel to neni. Samo to na vetsine mist vychcipa.
V Praze je to skoro uplnej nesmysl, drtiva vetsina pploch je upravovana, bud vam to vyplejou a nebo posekaj minitrakturkem. Co ja vim, tak snad jedina neupravovana plocha aspon trosku v centru je stran pod Letnou. No a jelikoz se tam uz pred par lety rozjel program GO, tak uz to tam parkrat rostlo :-) ...akorat ze to asi bezdomovci otrhali a nebo to nasel nekdo jinej...
A ted k veci..co to znamena Program GO? No prece Globalni Osev
Vsichni na jare vezmou vsechny seminka co jim zbyly a zasadi je kde to pujde, kde to bude aspon trochu vypadat, ze by se to mohlo uchytit. Hodne slunicka, vlhka zemina (treba u potoka, v Praze treba Drahansky udoli, vyhlidka v Jinonicich(Divci hrady)) atd...Proste vsude...GO GO GO!!!
no ja byvam na svk a kusok od mojho domu (cca2km) rastie cez leto okolo 3km dlhek polnej cesty z oboch stran len ganja...len jeden problem je to shit takze sa to zuzitkovat neda...ale nepad by to bol dobry keby je ganja na svk tak zakorenena ako napr na jamaice kde su uz aj samce naozej kvalitka