Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Otazka: Kamos sa ma pytal ako sa daju skrizit dve rastliny.Ako sa to robi a co je potreba. Mal na mysli nieco v tom zmysle, ked sa narezu dve rastliny a spoja sa dokopy.
Ako sa to robi?
Najnovsie foto,rastlinky po zastrihnutí:
1. Indoor
2.Shaman
Inac,nejak tie rastlinky nechcu ist velmi do vrchu,len sa rozvetvuju a maju strasne vela novych vyhonkov.Cakali sme,ze to bude rast rychlejsie a viac do hora....
Nedajú sa tie elektrikarske fajnoty nahradit nejakymi starymi vraždami napr polučnolampová klasika tesla a tak... Je v tom nejaky rozdiel ked mam ako vybojku staru teslu (oproti Philips ,Tungsram, alebo Osram?)
Ak ta tvoja Tesla uz ma nejake obdobie svietenia za sebou /co urcite ma/ tak sa straca jej "svetelna ucinost". Tu na groweri radia, ze po roku svietenia je vhodne sodik vymenit.Na znacke nezalezi, len nech je to sodik, pripadne metalhalidova ziarovka, ktora je vhodna na rast.
Otazka:
Je vobec Shaman vhodny na indoor pestovanie, viem, ze je to outdoor a tu na groweri tvrdia, ze niektore outdoori su vhodne len na outdoor pestovanie,tak teraz neviem.....
tak foto stare par minut...stale sa tomu nechce nejak rast,len sa to rozvetvuje a rozvetvuje.
Rad by som bol keby mi niekto mohol odpovedat na moje otazky, ktore som tu uz pisal v prispevkoch 18 a 26.
1 foto indoor
2 foto Shaman
3 foto indoor /je tak isto siroky ako ta jej starsia suseda :-)/
4 celkovy pohlad /to prazdne miesto v kvetinaci coskoro bude mat podnajomnika aj ked len zo semiacka... :-(/
Původní příspěvek od Stoned_Observer Otazka: Kamos sa ma pytal ako sa daju skrizit dve rastliny.Ako sa to robi a co je potreba. Mal na mysli nieco v tom zmysle, ked sa narezu dve rastliny a spoja sa dokopy.
Ako sa to robi?
Nejde to.Podivej se na pokusy s roubovanim clena Co?
Dela se to tak,ze vezmes samce jedny odrudy a samici druhy odrudy a ty navzajem mezi sebou zkrizis (opylis).Vyslednej produkt (semeno) by melo mit vlastnosti obou rodicu.Abys mel vysledek opravdu kvalitni,musel bys mit ustalenou genetiku (F1).Doporucuju si o tomhle prostudovat neco na groweru,je tady toho hafo.
citace:
Původní příspěvek od Stoned_Observer Otazka:
Je vobec Shaman vhodny na indoor pestovanie, viem, ze je to outdoor a tu na groweri tvrdia, ze niektore outdoori su vhodne len na outdoor pestovanie,tak teraz neviem.....
Spis nastava problem kdyz das indoor ven.To pak vetsinou nestihne dozrat.Tvuj pripad je opacnej a hrozi jen riziko,ze ti to preroste.Co udela konkretne shaman Indoor to nevim.
Jinak bud rad,ze se ti kyticky vetvej.Je to porad lepsi,nez aby se tahaly.Vidis alespon ze jsou OK a ze maji dostatek svetla.