Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
DeThomas: ten pomer pisek : hlina je podle me tak 1:2 - 3 jinak pokud vykopes fakt aspon 50 cm diru a na dno das vrstvu toho hnoje, tak podle me to nemusis nijak hrotit protoze nez kytycka korinkama dosahne na ten hnojik tak bude dost silna aby to ustala, a bude ji to prospivat
Hosi vy ste amatéři ja chystám outdoor asi 18 rostlinek 10semínek za 70eur nesou 1.5kg na rostlinu.
Jinak semena mám v mrazáku.
Kaktusový substrát.
Ph metr.
Automatické zavlažování.
Supr květináče.
Spešl hnojivo za 500Kč!!!
A takové hovadinky.
gangtravka: jj, sme amateri , z tvojho prispevku je jasne, ze si profik. na co ti je na outdoor pH meter? a co chces robit s 20 kilami travy? zhulit cele mesto? ja mam doma 200g a to si hovorim, pane jo, toto kym spotrebujem... A co je to vobec za strain? Pochval sa. Cena nemusi nutne reflektovat kvalitu.
indicky-konopi: updatujem, uz som tu urodu zvazil, a ake bolo moje prekvapenie, ked som zistil, ze cisty vynos bol cca 110g sucheho, a to som ani nemal poradne zaplnenu mriezku, lebo jedna zo styroch zacala hermit. a to som este neostrihal uplne vsetko. bolo tam este dost nezrelych paliciek, naspodku, 150W to nepresvietila poriadne
ale sledujem, ze zasierame Outdoorovy thread debatou o indoore, ten vynos na m2 asi nebol mysleny na skrinu. Takze tu asi skoncim ... teraz.
Původní příspěvek od gangtravka Hosi vy ste amatéři ja chystám outdoor asi 18 rostlinek 10semínek za 70eur nesou 1.5kg na rostlinu.
Jinak semena mám v mrazáku.
Kaktusový substrát.
Ph metr.
Automatické zavlažování.
Supr květináče.
Spešl hnojivo za 500Kč!!!
A takové hovadinky.
Áaa máme tu dalšího profíka, škoda že jen teoretik
Můžu se zeptat co máš za to spešl hnojivo za 500kč?
K tomu bych chtel napsat,ze ja jsem mel v indooru vyteznost 450g/m2 (suchyho).
Okolo 70g suchyho na kytku..Odrudy 2xICE 1X Blueberry.Petebni plocha 0,48m2,lampa son-t agro 400w..A zadny hydro.Jel jsem klasickou hlinu.
sandr chce mozno naznacit, ze tvoje prispevky asi nie celkom presne popisuju skutocnost, ale to neznamena, ze by boli nudne. vies, ze ak este nemas 18 a si na tomto serveri, neohrozujes tym len seba, ale aj cely server?
ak chces pestovat v hline (rozumej nie hydroponicky), tak pH meter su zbytocne vyhodene peniaze, stacil by ti farebny indikator. nepotrebujes vediet pH presne na desatinu stupna, aj tak sa ti to pH vzdy zmeni podla substratu. myslis, ze by ti k niecomu bola automaticka zalievka, ktora zaleje 1x za 3 dni? a ak pestujes tak daleko od baraku, ze tam automaticku zalievku potrebujes, preco potom pestujes v kvetnikoch, a nie priamo v zemi, alebo vo vykopanej jame naplnenej substratom.