Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hele jeste me napadlo jak se divam na ty tvoje fotky, nemas prehozene popisky NLH a SH? Prijde mi podle listu,ze mas. Protoze NL je spis 100% indica a SH spis sativa, to jen tak...
Původní příspěvek od dkdoom problem?? problem bych videl v tom ze kytky nejdou vubec do vysky, ale do sirky.Nemaji se kam uz roztahovat.Zaplnili celej prostor skrine bojim se toho aby na ne slo pak dobry svetlo pri kveteni. mimochodem co si myslite o prostrihavani listu behem rustu?
Čus,jak máš vysoko lampu?Dej jí víš a kytky se ti vytáhnou.Prostříhávat můžeš,ale s rozvahou a opatrností.Určitě tady najdeš Thred na toto téma.
No nevim jestli se ti to tam vejde?Spodky otrhej určitě.CD jsem musel jednou vyhodit ze skříně protože mi jí to málem rozbouralo(obsahuje Panama red-velmi divoká kóča)
Kytky vypadaj velmi dobře,pěkný keříky,ale nejsou to indiky no.
ed.:hnojení krystalonem během qětu mi nepřijde nej.kup alespoň PKáčko
ja bych bral jungle aji dnb....ale radsi tekkK..
a jinak..tesim se na poradne kveteni protoze pri tomhle stylu pesteni to bude navrchu hodne dobrej hardcore..muzes udelat fotku treba s necim abychsme videli jak jsou kytky velike?...thx