Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hele ja mam taky nektery tmave zeleny a nektery svetle podle me je to jenom tim ,ze to jsou jiny modely.jo a podle me mas to svetlo moc vysoko jinak at se ti dari ty modely co dodat az to vyroste tak to bude narez.
PeAce
SCRAT - Me by zajimalo jak velkou mas tu skrin.Zadalsi bych chtel vedet jestli pozorujes v soucasny dobe nejaky rozdily mezi tema kytkama co mas zasazeny po dvouch v tech 5L kvetinacich.
Ja si myslim ze ty z tech semen ti hodne prerostou.Nez zacnou kvest tak potrebujou nejakou vegetacni dobu (okolo 30dni) a i kdyz to prepnes na kvet driv tak dal porostou..Ty rizky ti vykvetou daleko driv.
4Jahudka:skrin ma v-s-h 190-100-60 no chlape zmeny moc ne vali mi to uplne stejne jako 1in akorat sem prepl driv.. zatim se miale nezda ze se tisniíí (dal sem je po dvou protozye ty snow white co byly po jedne nevyplnily az tak moc prostory tohoto kwetinace a taky sem mel v umyslu prepinat rezy )
a s tema semenama mas bohuzel pravdu ted uz to vim taky rezy sou uz trocha oblizneny a semena jeste namaji ani jedinou malou bliznickuale co uz... priste si dam bacha
skyw: chlape sry spatne sem to vysetlil.. ja to mylel tak:podle me z prispevku co jsi napsal vyplivalo ze jsi mel uz zasazeno a tim padem mi nebylo jasny jak si tam ty kalifornsky hovinka pridal! jediny co me napadlo ze jsi to proste nasipal nahoru na substrat v kterym si mel zasazino a nechal to tak..takze se omlouvam chtel sem jen upozornit..
cau mas tam opravdu zajimavy odrudky(vsechny jsou u me v zebricku hodne vysoko) ta mr nice g13*hashplant bude totalni killer jsem zvedavej jak se ti povede hodne stesti tesim se na novy fotky p.s. mr nice g13..... to mas rizek z matky original od sensi seeds?premejslim ze bych zkusil ale je to dost drahy tak pockam na tebe jak se vyvede
je to cca 20 cm nad oranzem a mazarem.... dalo by se to dat jeste niz ale radsi budu mit pod 25stpnu nez vic... jinak taky moc moc se tesim na MR.nice-ho
jak koukám na 26 den je to dobrý a myslim že ani nevadí že je to po dvou, já to třeba při poslední sklizni jel taky po 5 kytkách v květináči a výsledek velice slušný až sem z toho byl mile překvapen a teď to mam taky po dvou až třech kytkách. Jo a ještě dotaz a sorry jes¨tli sem to přehlíd jak velkou máš tu skříň? jinak Pěkný K+