Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
rozhodol si sa spravne s tym vnutrajskom tej skrine ...
este som chcel vediet aku genetiku budes pestovat?... uz si rozhodnuty?
a nieco ohladom hnojek uz si nad tym rozmyslal znackove z g shopu alebo vsadepritomny kristalon a pod... ?
//hmmm svoje predosle prispevky ktore boli absolutne offtopic som //zlikvidoval aby som ti nezaberal miesto ...
DivX-peknej boxik..Jinak premejslim nad tim proc kazdej dela stejnou chybu jako ja.Proste pritahnul sem skrin a jako prvni sem to samozrejme natrel primalexem.No a pak to bylo jeste tolik prace ze sem to zase cely zasral.Ted bych uz udelal vychytavky ve skrini a pak natiral..Jinak ja delal 3 natery a to bylo svetly drevo..Fakt to chce vrstev hodne zvlast na tmavy.
DivX-musel jsem to nejdriv cely odmastit vodou a jarem.Pak jsem vzal stetku a vubec to neslo takze jsem udelal 1 vrstvu valeckem a pockal do druhyho dne az to zaschne a pak zase valeckem.Ta stetka to porad rozmazavala.Rohy jsem dodelal stetkou.Taky jsem prisel na to,ze redit to je uplna blbost.Vzal jsem to proste tou hustou srackou