Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Snark-Prispevek 13.Tak tomu sem se fakt huste tlemil
Uz vidim toho typka jak taha kyselinu dusicnou hubou
Jinak logicky je ze militr H2O ma gram a mililitr cehokoliv jinyho ho nema.Myslim ale ze v tom v pripade kapalnejch hnojek zas takovej rozdil nebude.Nejlepsi je samozrejme strikacka.
Jinak nevite nekdo kde se da koupit kyselina fosforecna?
sorry, ze to tu otvaram, ale nechcem zakladat novy thread. Mam otazocku, ci je mozne naberat 40% kyselinu fosforecnu alebo dusicnu injekcnou striekackou. Nerozlepta ju to?
Původní příspěvek od weider sorry, ze to tu otvaram, ale nechcem zakladat novy thread. Mam otazocku, ci je mozne naberat 40% kyselinu fosforecnu alebo dusicnu injekcnou striekackou. Nerozlepta ju to?
všichni tu řešíte jak přesně nabrat z flašky do stříkačky hnojku a to nikoho přes ty všechny hadičky a pipetky nenapadla prachvobič. jehla na stříkačku?? divim se..
Stříkačka je z umělé hmoty, tudíž organická l., a proto ji rozpustí jen organická rozpouštědla. Sklo Ti leptá z kyselin hlavně k.fluorovodíková. Neznám v pěstování žádnou látku, která by Ti okamžitě ublížila potříšněním na kůži (pokud si nestříkneš HNO3 na nové silonky :-)). Vše stačí opláchnout vodou. Na nabírání čehokoliv používám pipetu! Je to zavedený způsob a není třeba ho měnit. Nasávat ústy ne! I páry leptají!
Můj postup: Vemeš pipetu, ucpeš palcem na druhém konci, ponoříš do roztoku a na chvíli palec odděláš.
Vzhledem k tlaku pipeta nasaje roztok i nad úroveň hladiny.
No já jsem řešil problémy z ec... třeba do pětilitru vody dát 3% koncentraci hnoja když tam musim nalej nějakejch (placnu) 5ml při maximální síle kytky... vyřešil jsem to kapkama na kašel... naleju to do prázdní lahvičky a vim že 26 kapek je jeden ml... na každy kravičce je to napsany... mam 3 lahvičky... jedna kape 15 kapek na jeden ml... =pak to vycházi cca 3kapky a je to přesný....
ja pouzivam klasicke brcko jako pipetu, staci ponorit a palcem ucpu horni otvor a premistim do inkriminovaneho mista a pustim palec (kdyz to nestaci tak opakuji)
je to zadara (brcko snad doma kazdy najde, a kdo ne tak at si jedno necha az pujde od McDonalda ) a funguje to i do lahvi, i kdyz se musi pak vickrat