Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdar hele sorry ze prudim,ale myslim ze se tam ten borosylikat dava kvuli zmene teploty takze kdyz ho treba pokropis vodou kdyz kropis kytky tak sem mu nic nestane jak je to teda s tim obyc sklem mas to ale dost vymakany......... na kacko si zatim pockej-rad by sem to chtel vysvetlit..........
Slušností nikoho neurazíš.
Svoboda jednoho začíná tam, kde končí svoboda druhého. (J. Paroubek)
Ptáme se: Kdy skončí Vaše, pane expremiére? www.policejnistat.cz
hech tak ti to wyswetlim ja ten borosilikat se tam dawa kuli lepsi swetelne prostupnosti nikoli kuli zmene teploty gdyz pokropis wodou sprawne chlazenou nebo aspon dostatecne chlazenou cultubu tak by se nic stat nemelo (gdyz pokropim 50w sodik tak se taky nic nestane)
obyc sklo spatne propousti tusim cerwenou slozku swetla ktera je dost dulezita pro kwet
s tim 50w sodikem s Tebou vubec nesouhlasim jeste kdyz sem ho mel a kropil sem kytky tak par kapicek na nej vlitlo a ta jeho ochranna tuba napraskla........ale dik za vysvetleni....
Slušností nikoho neurazíš.
Svoboda jednoho začíná tam, kde končí svoboda druhého. (J. Paroubek)
Ptáme se: Kdy skončí Vaše, pane expremiére? www.policejnistat.cz
4: Dežo Zatim se sklo zdá v pohodě, on ten větráček to dost chladí a tím pádem sklo zas tak vařící neni. Uvidí se časem, ale zatim si to nemůžu vynachválit.
Ahoj, mas peknou kooltubu. Taky jsem drive hodil na Grower navod CoolCube za pár kaček. Vsimnul jsem si ze cube nasava vzduch primo ze skrine a vyfukuje ven. Takto jsem to mel taky, ale kdyz rostlina sla do kvetu tak to zacinal bejt provar a to v celem dome(panelaku). To opravdu neni dobry. Pak jsem udelal sani tuby mimo pestebni prostor a to byla krasa. Zadny "zapach" a teplota ve skrini byla jeste o 2°C niz!.
owce:-
Zdarek vypada to moc fajn i ta ucinost bude dobra akorat se chci zeptat jak je to s tim sklem nekde sem tu cetl ze Ob.sklo pohlcuje hodne svetla... a tak se chci zeptat cim to nahradit? dik moc a zdarekk
2 premekss: moh sis precist alespon cely tema, lepsi nez normalni sklo je borosilikatovy sklo, ktery ma vetsi propustnost svetla, resp. spektra vhodneho pro kytky. ale dle meho nazoru ten rozdil neni tak velky jako rozdil v cene, nebo jak owce podotkl problem ve schaneni.
Původní příspěvek od cru_ci_fix ...to je tak potrebna cooltuba na 150W...???
zalezi jakej mas prostor, ja mel skrin cca 45x45x160cm se 150w a teplota byla velkej problem. navic v lete kdyz mas venku 30°C se stava ze skrine pec. neco jinyho je, kdyz jedes pekne ve sklepe kde mas treba 18°C to pak je cooltuba na skodu