Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec, tak jsem zjistil, že na stromě i venku to bude chtít ještě trochu prořezat kvůli většímu přístupu slunce. Kytky se teď v tom hezkým počasí začaly skoro všechny rozjíždět
Cus tak sem tu zase s nějakými fotkami...osobně se mi moje kytky zdají jako nejaký divný, takový malý, co na to říkáte? Jinak sem dneska pokusně pohnojil 3kytky zálivkou z kristalonu, od každého druhu jednu.
Včera jsem také zjistil že mám ještě furt na klíčení jedno semínko DP a malou kytičku něčeho(DP nebo EM)...koumal sem co stím protože na pole už to nejde tak sem to vymyslel tak, že to budu pěstovat ve 2L lahvích na stromě nedaleko domu...je to na foto 7a8...jen takový pokus co ztoho vznikne....
Joo a ještě abych nezapomněl...pokud se tu najde snad nějaký blázek který se pravidelně zajímá o můj thread, tak bych upozornil že nové fotky se tu budou vyskytovat pokud vše dobře půjde každou neděli večer.
1)EM
2)NnsK
3)DP
4)DP
5)EM - v kyblu
6)DP - v kyblu
7a8)DP a noname pokus
Ahoj BBVlada chtel se, se zeptat nechce se mi zakladat novej threed tak jestli bych mohl hodit svoje fotky do tvyho je asi nejwhodnejsi jestli ne tak mi to napis a ja je stmazu dik tak tedy ja sem si udelal mensi policku tak vam ukazu moje kyticky na zemi
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
mas to docela hezky, jen tak dal, ale dej vetsi kyble tyjo...jinak v poho...chvalim zamaskovany to mas taky docela fajn, takze hodne stesti at ti to nikdo nevycoruje!!!
Fantazie uz dosahuje takovych rozmeru, ze si clovek mysli, ze mluvi...
2 Hollister a Haggy: prawe mito ty zmrdi vycorovali mel sem s toho asi jenom tak 20kytek s malyma palickama pac sem o musel sklidit pac mi tam furt chodili zmrdi
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
to Hollister: Zdarek, tak nejak ted nebyly vubec fota protoze sem bez fotaku, rozbil se. Ale sehnal sem vcera kabel k mobilu, tak dodam naky fota z něj, ikdyž budou nekvalitní, jinak kytky sou větší....některý:-(
Hodne kytek mi totiz tak nejak podivně zakrnělo takže pořádný kytky sou jen 4! 2*DP 1*EM a 1*bud DP nebo noname nevím.Nejlepsi sou kyblovky,a pak ta DP je v jedný tý 2l petce...protože je jich už málo:-(, tak jsem se rozhodl že tu z tý 2l dám do neceho vetsiho. Ostatníá kytky sou takovy maly,zakrnely ale snad se rozjedou protoze ted zaclo poradne svítit...Uvidí se, snad to dobře dopadne
Fota budou tak do 3dní.
2 Hollister: no jasny me se par kytek furt a furt stracelo a najednou mi to zmizlo skoro vsechno nenasytny zmrdi corarsky a co ja sem i nejaky nasel zasazeny kouksek od toho voni si to vyricovali a zasadili tak sem jim to rozdupakl zmrdum
-------------
Tak jsem tu s nakejma fotkama, sorry za kvalitu ale fotak se rozbil tak je to jen mobil. Kytky mi nejak nerosou a solidne vypadaj jen 3, ty co sou v kyblech tak to tady máte. Dneska sem přidal do zálivky tu dobrotu z kopřiv tak uvidím. Nimoc to asi není ale holt to moc nevyšlo a bydu se ale ještě snazžit, příští roku budu zase chytřejší.Mimochodem sem zkusil zastřihnou DP už dřív a vyjely ztoho 4nový větve to sem šikula co:-)
Fota
1)Nnname na strome
2)EM
3)DP
4)pohled na kyble
ne..slo mi oto ze tam nevidim zadnej pisek atd..proste jen ciste nejakej substart jeste s necim...ale pokud se pletu..jen dobre pro tebe ..teda pro kytky..
2 dloob-pRo|gameR : to si myslys ty(peace) tak 2 m ta moje asi nema ale mam 5kyticek co maj asi 1,5m ale jinak ja sazim furt i ted nedavno sem vysadil budhu ale je to spatny no von takovej 10cm zaprdek mezi obrama je to docela haluz no ale prece to nenechamna pristi ro??peace at stromy rostou dal
-------------
Zdarek tak ta kopřivová zálivka kytkám asi udělala dobře pěkně povyrostly, dále už na jistotu vím že DP bude holka...tedy aspon podle preflowers se to zdá.Mimochodem ta DP vypadá jako pěknej keřík co?:-)Jen se mi zdá že sou ty kyti nak malinky ale nevadí.
dloob-pRo|gameR : tak tzo je rachot to je ale hnojis celima slepicema ne :lol: :peace:
-------------