Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim grower sotva skoncili velikonoce tak mi doslo psani z nirvany respektive seeds
Objednaval sem outdoory:Early misty,Afghan,Holands hope a Early bud,nektere uz jsou v zemi jine v kvetinaci.Ostatni klici... mno trva jim to pomerne dlouho nejlip se zatim tvari afghan ktery uz mi hodil klicek ze dvou seminek za nim se drzi misty... no doufam ze chytnou i ostatni abych je mohl pomale stehovat na stromy...
Jinak se nelenil a z minule urody uz roste nekolik kyticek norteln lightu a taky durban poisonu.
Tot asi vse have fun a preju vsem at letosek vyjde.
mne to došlo od NIRVANY tiež presne takto isto zabalené...nestresoval si ked si to otvoril že ťa okašlali a poslali ti iba nejaké tie šrobovaky?ináč AFGAN idem tento rok aj ja...
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY
update
tak je tu par foteček, první sem se lek, že nic nevyroste pač sem slyšel prej nirvana je na hovno ale (chat teda čet) nakonec z to ho neco asi bude
1.holland hope
2.celkovy pohled na misto postupne zarustajici koprivami
3.durban poison kterej přijde na strom
4.anomalie vody no teda spis kytka co vyrostla z lonska
5. taktez
6. jeden ze dvou afghanu co vyrosly z pěti semínek
Je tezke sehnat fotak tak se omlouvam za kvalitu fotek ale i tak se nekterydocela povedly :/
1. afghan
2.asi durban poison nebo norteln light
3.no tak tohle je mix nevim ceho ale silene silne to voni:-)
4.list vs moje ruka
5-7.mix
Jenom bych chtel poznamenat kytka na druhe fotce ma svuj vlastni osud,ptze vyrostla sama z lonska a nevim co to presne je a taky ma pres metr a pul a je to uz najisto samice
A ten krizenec vznikl taky nahodne a to tak, ze sme s kamosem sli na vychazku.. znate to dete si vklidecku koukate kolem a jak tak koukate tak dostanete chut na prda ocistite material, zrovna v tom kupa seminek no a jedno si takhle pekne vyroste... tak proc mu v tom nepomoct
1.blueberry ktera zazracne prezila utok skudce z temer mtrva wiz predchozi fotka
2.early misty
3.afghan
4.afghan
5.opet NL nebo DB
Kyticky uz maji po prvnim hnojeni,dopral sem jim koprivovou hnojku za 14 dni je ceka druha davka,krasne tu pres vecer sprchlo a je teplo takze se bojim ze me brzy prerostou