Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No sice jsem nikde neslysel, jak dlouho to muze vydrzet, ale jako elektrotechnik vim, ze kdyz je zarizeni nebo jeho cast stavena na urcity vykon, tak 66% vykonu navic vydrzi jen nekolik vterin az minut (zalezi o jakou konstrukci se jedna, dle toho trva urcitou dobu, nez dojte k poskozeni v dusledku prehrati velkym proudem. Btw. na tomto principu funguje pojistka).
A co se kytek tyce, muzes je pak presadit do takovych kvetinacu, aby se ti jich do skrine vlezlo treba 9 (tzn. kvetinace o hrane 16x16 ti vyplni cely prostor) a az povyrostou, tak treba 4 nejhezci a nejzdravejsi presadis a nechas ve skrini a zbytek muzes hodit treba ven.
Jinak davat kytky do jednoho kvetinace neni nejlepsi napad, zaprve je snimi horsi manipulace a za dalsi pripadne excesy v zalivce schytaji vsechny. Ale ja jsem jen hloupy hydrar, lepe ti asi poradi hlinari
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Původní příspěvek od W3m3n0 Nemoch! Hele stovik mel pod 250W 9 kytek alle uz se nezminil o rozmerech skrine! myslim ze do ty tvy skrine se 8 kytek nevejde!
Mám skříň 50x75 a na výšku je to tak 130cm a lampu 250W. Prvně jsem tam měl čtyři kytky, teď mám ty samé ale ve větších květináčích a k tomu 4 v menších a vejde se to tak tak.
Jeden kamarád sice pěstuje pod 400W, ale nechá vyrůst jen 30-40 cm bez postranních větví, tvrdí že jedna hlavní palice je víc než několik postranních, každá kytka v PET flašce, tak to si dovedu představit, že bych jich tam měl určitě tak 4x5.
Takže se do mojí skříně vejde od jedné do dvaceti kytek podle odrůdy a způsobu pěstování.
Jen tam teda začíná bejt trošku hic, ale to se ještě musí všechno vychytat.
Jak rekl Stovik, zalezi na zpusobu pestovani. Mám ve skříni zastřihávanou bonsaj, jejíž koruna má 50 cm v průměru. Nebo tam můžu mít 6x6 ustřihlých PET lahví jednu vedle druhé jako SoG a každou kytku zastřihanou aby to byl jen stonek s jednou velkou palicí na konci. Tedy kytky s průměrem tak 8 cm.
V obou případech to zabírá zhruba stejnou plochu. Ale v prvním případě je tam kytka jedna, ve druhém jich tam je 36.