Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od yaRRo caute chalani. tak teraz neviem ze co si mam o tomto vsetkom mysliet a chytam celkom haluz... prenajal som si totizto garaz a mam v nej jednu velku skrynu 400w a mensiu 250w. tak teraz neviem jak s tymi flojdmi ze ci nepredu aj ku mne ked tam bude taky odber a ci to nebude niekomu divnechcel som osrat elektromer lenze to k nicomu nevedie lebo vonku je este jeden ktory mera prud pre vsetky garaze...tak mi skuste niekto poradit alebo pomoct.diky moc
Policajti odber nekontroluji. To je vec rozvodnych zavodu a ty pokud vim nic nikam nehlasi. Divne to muze byt akorat treba majiteli te garaze, pokud elektrinu platis jemu.
je to blbost aby ti fyzly nabehli do baraku koli velkemu odberu elektriny...
my mame na chate 2 bojlere a na lampach mame odber pkolo 1000w a plus tie bojlere to je 1800 a este neake pikoviny tak to je dokopi aj 2200w a nikto neprisiel... takze to dal fyzlom asi neake echo...
chalani diky za radu lenze tu ide o to ze ja nemam byt ale garaz v ktorej mam tie skryne... a asi tazko niekomu vysvetlim ze tam ma dva bojlere) kurva odber je to jak svina... ale nejak to poriesim. zatial
Ten kdo nepeče na kytky hned několika kilowaty, nemusí mít vůbec strach! Jen si vemte, jak stoupne spotřeba při zapojení třeba klimatizace! Nšjaký čtyřkilo se může jít vycpat...
Garaz uz promejslim dlouho a jedinej duvod proc jsem jeste nezacal je prave to,ze nevim jak pronajimateli vysvetlim 500watažovej odber.Nevim na co to svest.Nebo myslite ze mi uveri,ze tam mam pocitac a el.primotop?
Indic: jo to je dobrej napad, jestli se tam budes ojevovat casteji, tak rekni treba i lednicku, ze se hrabes v aute, pak taky svarecka, pridavny svetla (abys videl do motoru),,, hlavne mu to oznam at s tim pocita, zacal bych ted lednickou a pocitacem
caute.
no ja tu garaz mam tiez v prenajme a prenajimatelovi som povedal ze sme skupina a hrame...no o to ale teraz nejde. haluz je v tom ze kamarati zmaturovali a na after party isli zrovna do garaze asi okolo stvrtej rano. nafajcili tam az sa nedalo dychat a jeden z nich to musel vyvetrat. ako tak otvoril dvere a stal vonku a vetral zrazu okolo prefrcalo policajne auto.on vliezol dnu a povedal ze idu flojdi. oni si misleli ze si robi picu ale vonku zaflekovalo auto a hned niekto buchal na dvere. policajt hned vosiel dnu a pytal sa ze co robia a oni ze oslavuju maturity s borovickou v ruke. pytal sa ci nehulia a oni ze nie hoci boli na zemi dve vodne bonga.haluz bola v tom ze tam su aj tie dve skryne. do tej malej sa siel pozriet ale ta sa neda tak lahko otvorit kvoli kobercu. do tej velkej sa potom ani nepozrel. vobec mu nebolo divne ze z nej trcia kable zapojene rovno do zasuvky...spravili zapis a isli prec. nastastie ze v tych skryniach este nic nebolo lebo inak tu uz nesedim a nepisem...a asi tam pestovat nebudem lebo staci takato mala picovina a dovidenia na osem az dvanast rokov...takze tak
To je jasny prense jak pisete bud te nekdo uda, nebo se propkecnesh nebo uz to musi byt fakt 1-2 tisice watt a vic. (a nebo se ti necekane zvetsi oni se podivaj jestli nahodou nenavstevujesh casto grower nebo neco a uz maj tip-ale to uz by tu za chvilku nikdo nebyl a o to jim asi nejde)
Ja mam doma 4 akvarka 2 z nich sou na odchov pludku a dorostencu. Ve skelepe mam dalsi tri rezervni nebo vytiraci.
Taky mam terarko co mijede jen prez zimu a vlete davam sve milacky (chameleo jaksonii) ven.
Tzn ze bejhem roku zvysuju a snizuju spotrebuju o nekolik set watu a nikdo se na nic nepta !!!
Taky mam kamose co jedou asi sest skrini v jednom baracku kde bydli asi 8 lidi. Maj to pronajaty a jedou vesele uz leta ...
Post scriptum pro represivni organy - ale doma nic nemam nemam ) hehe
mam brata v anglicku ,30km od londina je nejake mestecko ,uz neviem ako sa vola ..tam si nasiel robotu v jednom veliiikanskom dome ako oper ,zacal pracovat lubilo sa mu to stara mu platila kvalitne libre atd ..avsak asi po mesiaci jak upratoval sklep alebo co to bolo uz nefim ,starej syn mal v jednej izbe ZEVRAJ 4 skryne plnej magasu ,odber elektriny v kazdej skriny 2x 600w + 400w uz neviem presne ,ale ako nic v pohode tam ti policajti neberu ohlad na tom kolko spotrebujes energie ,,vedia jednoducho ze je to milionarska vila ,pre nich teda tie zavodi je to len zisk ,a preto sa pridavam ze vam policajti nedojdu zaklopat na dvere kvoli energii tos blbost.or clovek nidky nevie ,,realita ..ten mladik starej syn ma 16 rokof a kuri si marijanku na balkoniku a stara mu zatial polieva magas trosku s temy srY
Původní příspěvek od BRAINDEAD Podle me je to nesmysl presne jak rika Sinuhet,spis bych to videl na nejakej jinej problem teba ze nekdo nemel pusu na zamek tak jak mel
Jinak by na to museli mit specielni policejni mega team kterej by(nevim jak) kontroloval namatkou jestli se nekomu rapidne zveda odber-podle me blbost,toho bych se nebal.
Az to budou hledat z vrtulniku -infra jak v americe tak budu mit stazenou prdel(ale i na to existuje spec.folie na odstineni)
Infra se pouziva i u nas, uz s tim PCR nasla nejakyho kluka co se ztratil. Navic to prej uspesne pouzivaji na odhalovani varen.
odber sa sleduje ,ale policajti Ti nemozu len tak skontrolovat byt ,nemalo by Ti to žrat viac ako klíma ,platíš mesačne 700 a zrazu niečo pod 2 litre?to je fakt viac ako čudné