Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jací si myslíte že byste byly kdybyste nehulily?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
da_tatrman
Stálý Člen

Karma uživatele da_tatrman - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

ja sem huleni s krestanstvi vubec nespojoval, jenom sem reagoval na prvni prispevek o panu Holubovi (kecy jeho typu celkem znam a nemyslim ze by to byl nejakej ftipnej počin nějakeho blogera)..
ja se treba s krestanama co nehulej (naopak pijou)bavim, zhulenej sem s nima byl ja sam jen jednou.. plno lidi by to na nich ani nepoznalo a rikalo si spis ze jsou jiny,
ja si ale spis myslim ze to jejich rodinama, protoze to vidim sam na ty svoji

co to taj vlastne pisu, inetova diskuse je ten nejblbejsi prostredek k vyjadreni, kdys taj neco napisu kazdej to pochopi haluznahaluztou jinak...

ja sem asi hroznej extremista, asi si zapnu autocenzuru, stejne to nikoho nezajma..

Old Post 07-09-2004 v 18:53 PM
da_tatrman je offline   Profil uživatele da_tatrman   Find more posts by da_tatrman   Foto galerie člena da_tatrman   Click here to Send da_tatrman a Private Message   Add da_tatrman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kristl
Stálý Člen

Karma uživatele Kristl - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

jak jinak byses tu chtěl vyjadřovat
...každopádně bych se asi přinutila udělat víc věcí, kdybych nehulila, nezažila pár dobrejch zážitků......
proti křestanům vůbec nic, znala sem jednoho fajn týpka, (hulil)
a ono taky křestan a křestan

Old Post 07-09-2004 v 19:30 PM
Kristl je offline   Profil uživatele Kristl   Find more posts by Kristl   Foto galerie člena Kristl   Click here to Send Kristl a Private Message   Add Kristl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wolant
Nový Člen

Karma uživatele wolant - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Nikoho podle toho nesoudim. Ale dost lidem, co si myslim ze jsou strasne vpohode padaj stofkace z penezenky

"Lepší je fušovat do kytek, když nám ten svět nějak zešed, nežli se ztřískat jak dobytek a pak se řezat a věšet." Karel Plíhal

Old Post 07-09-2004 v 20:12 PM
wolant je offline   Profil uživatele wolant   Find more posts by wolant   Foto galerie člena wolant   Click here to Send wolant a Private Message   Add wolant to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
1.ondras
Stálý Člen

Karma uživatele 1.ondras - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Nemyslím si, že by travka nějak moc ovlivňovala vývoj jedince.Hulil jsem od 15 do 23 víc, teď už jen příležitostně a s odstupem času vidím, že proces vývoje není ovlivněn jednotlivíma věcma (travka, alkohol,....), ale spíše prostředím , ve kterém se žije.
Ale musím si sám oponovat, větší nadhled nad tímto světem jsem získal po psychedelických drogách ( houby, LSD ) a holotropním dýcháním.Jestli to bylo dobré nebo ne to ukáže až čas.Tyhle věci jsou v poho když člověka nezatáhnou moc daleko od "normálního světa". Pro příklad : asi těžko si někdo dokáže představit, jaký je pocit když přestane vnímat své EGO, docela osvobozující.A co třeba poci dlouhý tak 4 hodinky, že už za chvilku umře, i když se člověk se smrtí smíří, není to procházka růžovým sadem.A kdo si z těchto pocitů dokáže vzít něco do života sebou, toho to musí nějakým zpusobem změnit..............

Old Post 08-09-2004 v 16:55 PM
1.ondras je offline   Profil uživatele 1.ondras   Find more posts by 1.ondras   Foto galerie člena 1.ondras   Click here to Send 1.ondras a Private Message   Add 1.ondras to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

hm, gdybych nezačal hulit - lets see:
- byl bych porád zakomplexovanej cynickej malej hajzlík
- chlastal bych jako duha (jako předtim než sem začal )
- žil bych se svojí holkou z patnácti a byl bych rád, když by mě pustila jednou tejdně na pivo
- mým hlavním zdrojem informací by byl Blesk a Nova

možná
jak píše ondras, ne přímo hulenim, ale ganja mi otevřela dveře do jinýho světa než ve kterym sem žil předtim

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 13-09-2004 v 07:35 AM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sinuhet
Stálý Člen

Karma uživatele Sinuhet - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Dude: Kdyby to byla pravda, tak jak jsi mohl vubec zacit hulit? Nasilim to do tebe asi nikdo nenarval, takze jsi k tomu asi smeroval.

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -
NFT, Sensi Star, Nurturlite, Metrop -
Základy genetiky - Relativní vlhkost

Každá osoba reaguje na různé chemikálie různě.
Znej své tělo - Znej svou mysl - Znej svou substanci - Znej svůj zdroj. (www.hyperreal.org)

Old Post 13-09-2004 v 08:06 AM
Sinuhet je offline   Profil uživatele Sinuhet   Find more posts by Sinuhet   Foto galerie člena Sinuhet   Click here to Send Sinuhet a Private Message   Add Sinuhet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

jasně směřoval - ale tak jako pozvolně - sme měli na střední dva takový zajímavý lidi, který stáli stranou tý všeobecný popularity a mě přišli děsně v poho - sem zjistil, že hulí a zvědavost začla pracovat...ale kdybych neodjel do ameriky tak se z těch společenskejch vazeb asi nevyvazbim - bych se furt tahal za těma pseudo-oblíbenejma howadama...
hele já se "bál" si nechat narůst jenom dlouhý vlasy - takže sem nosil několik debilní patku - sem z toho musel na ten rok vypadnout abych to setřásl

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 13-09-2004 v 08:11 AM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
digo
Stálý Člen

Karma uživatele digo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

kdybych nehulil tak bych byl normalni...

Old Post 14-09-2004 v 03:03 AM
digo je offline   Profil uživatele digo   Find more posts by digo   Foto galerie člena digo   Click here to Send digo a Private Message   Add digo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Joža...
Stálý Člen

Karma uživatele Joža... - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Já protože hulim krátkou dobu nijak mě to zatim neovlivnilo teda doufám možná proto, že mám nejlepší kamarádku na světě, možná ji něco víc jak kamárádku, která aniž o tom ví na mě dává pozor to hlavně kůlí ní nejsem každý den na padrtˇ. A začínam si uvědomavat že hlavně ona stojí za tým že se neměním a já se ani změnit nechci já si jen prostě zahulím aby mě bylo dobře a vím že kdyby tady nebyla ona tak by se našel někdo jiný který by na mě dal pozor, ale já tu svoji kamárádku natolik miluju že se prostě změnit nechci a tak si dávám otázku ovlivnuje nás droga nebo lidi kolem ní at si to uvědomují nebo ne?

Old Post 18-09-2004 v 17:05 PM
Joža... je offline   Profil uživatele Joža...   Find more posts by Joža...   Foto galerie člena Joža...   Click here to Send Joža... a Private Message   Add Joža... to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lordWilliam
Pěstitel jejího Veličenstva

Karma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Nemyslím že by marihuana nějak hluboce ovlivnila moji osobnost spíše upravila moje priority a otevřela mi obzory. Daleko více si všímám myšlení lidí, jejich názorů. Poznal jsem i jinou skupinu lidí (ti co hulej), přijde mi že máme takovej trošku odlišnější způsob myšlení. Kdybych nezačal hulit stal by se ze mě zcela řadovej obyčejnej nezajímavej nudnej člověk a nejpíš bych chlastal jak duha a ztratil zájem o nový věci (tzv amotivační syndrom připisovaný marihuaně :-°)

Paní Schrödingerová říká manželovi: "Cos dělal s tou kočkou? Vždyť je napůl mrtvá!"
Vědí vaši rodiče že hulíte?|Přesazení větší kytky do RW|Marihuana má velká rizika :-°)|Jaké činnosti si nedovete představit bez hulení?|Podivné listy x Fotoperioda|2005 - HPS 150W Magic Crystal + Nebula|250W + 115W CFL Box - ScroG|

Old Post 18-09-2004 v 17:42 PM
lordWilliam je offline   Profil uživatele lordWilliam   Find more posts by lordWilliam   Foto galerie člena lordWilliam   Click here to Send lordWilliam a Private Message   Add lordWilliam to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lordWilliam! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kusher
Stálý Člen

Karma uživatele kusher - 45% PěstitelskáKarma uživatele kusher - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Díky hulení jsem získal nad spoustou věcí nadhled a otevřela se mi část mozku, která náleží jen zasvěceným...

a hlavně jsem začal o všem hodně přemýšlet...o světě, lidech, přírodě...Jsou to myslím věci které umí málokdo kddo nehulí...však řekněte sami

a navíc jsem získal obrovský respekt k přírodě a všemu živému...

Naposledy upravil kusher 19-09-2004 v 14:50 PM

Old Post 19-09-2004 v 14:44 PM
kusher je offline   Profil uživatele kusher   Find more posts by kusher   Foto galerie člena kusher   Click here to Send kusher a Private Message   Add kusher to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jumpp
Stálý Člen

Karma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

kazdy ziska neco jineho a jiny ziska kousek toho sameho a prece kazdy si odnese svuj pocit ja nehuli nevim asi bych urcite veci nikdy neresil a mozna ze by to bylo lepsi ale podsatou je to udelat si obrazek aspon kdyz uz reseni neni to prave.
rosireni svyho vjemu diky koureni je u me aspon jak to citim ja obrovsky a dekuji za to protoze pochopil sem spoustu veci co jini nepochopi nebo tak dukladne nezaostri(podobne jako viz. drive napsane v tomto threndu) pocopil spoustu lidi a zjistil kdo jsou zac a skym mluvit a jednat otevrene a skym jen usuzovat o jeho dalsim pusobeni v mem zebriku hodnot je to podle meho kvetina ktere je nutno vazit si aspon podle meho nevim mozna to zni jako picoviny ale jak pro koho ja sem totiz magor

"i pad na hubu je pohyb dopredu"

Old Post 19-09-2004 v 21:48 PM
jumpp je offline   Profil uživatele jumpp   Find more posts by jumpp   Foto galerie člena jumpp   Click here to Send jumpp a Private Message   Add jumpp to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MASTRS
Nový Člen

Karma uživatele MASTRS - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Zdravim grower ja sem mel k huleni dycky blizko sestra hulila co ja pamatuju takze sem zacal hulit neco mezi 12-13 rokem bylo to hlavne kvuli tomu ze me normalni svet hrozne nudil a kdyz sem videl jak je segra s kamosema a kamoskama v pohode chtel jsem byt jako voni no a ted je mi uz skoro 20 hulim jako prase sestra s tim sekla a ted mi dela prednasky a hraje mi na dusi ze s tim musim skoncit ze sem na tom spatne uz proti me obratila i rodice ktery na to meli v poho nazor ale ja si bez hula nedokazu predstavit a si musim dat aspon 1 brko dene kdyz ne tak ten den stal za hovno

Old Post 27-09-2004 v 16:27 PM
MASTRS je offline   Profil uživatele MASTRS   Find more posts by MASTRS   Foto galerie člena MASTRS   Click here to Send MASTRS a Private Message   Add MASTRS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dian
Nový Člen

Karma uživatele dian - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

Ked na to pride tak si dam.Nemam ziadne rutyny a ani vyhrady:kde, s kym ,ako, kedy...to sa mi este nestalo. Vobec nad tym nerozmyslam. A tak ani neviem ci ma to nejako zmenilo. Mozna ze ano,ale takym ladnym sposobom. Clovek stale cosi objavuje,ci v sebe alebo okolo seba. Tak sa menim a nahromadujem stale cosi nove. Myslim ,ze je to krasne. A tak sa mi to paci.Ved cas ukaze.

Old Post 27-09-2004 v 22:34 PM
dian je offline   Profil uživatele dian   Find more posts by dian   Foto galerie člena dian   Click here to Send dian a Private Message   Add dian to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Evicka
Nový Člen

Karma uživatele Evicka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

vubec nevim ty jo....ale asi bych byla jako ty nase slepice ze tridy a to teda......diky bohu za to ze hulim...)) je to tezky, myslim ze na to odpovim,az se zkourim..pak me to pujde lip...

Old Post 27-09-2004 v 22:41 PM
Evicka je offline   Profil uživatele Evicka   Find more posts by Evicka   Foto galerie člena Evicka   Click here to Send Evicka a Private Message   Add Evicka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hudy
Stálý Člen

Karma uživatele Hudy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

Šmarjá co ste to tady založily za tred teď sem se předstravil jak tančim na dýze smějou se mi smradi jako sem já (myslim teď) No tak to by byl průser...
Jentak mimochodem koukali ste na zprávy jak tam ten děda koupil krmení pro kanáry a vypěstoval z toho děsně krutou trafku? A teď mu hrozí vězení Fakt mazec jak tam před domkem v kleci políčko a kanáři...

Old Post 28-09-2004 v 00:30 AM
Hudy je offline   Profil uživatele Hudy   Find more posts by Hudy   Foto galerie člena Hudy   Click here to Send Hudy a Private Message   Add Hudy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:06 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás