Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Prvni indoor,600w,Tangerine dream
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 17 18 19 20 21 »
Autor
Téma 
EDA45
Stálý Člen

Karma uživatele EDA45 - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 289

citace:
Původní příspěvek od V.Butch
Aha ,jasne, chapu....
A kdyz prosim te vemes v uvahu presne muj pripad a vemes v uvahu taky to jak jsem zanedbal hnojeni a prilis brzo jsem prepinal na kvet ale i to ze ted do nich laduju co se do nich vejde (4ml A,4ml B plagron coco,2ml/l PK 13 14,2ml/l enzymy,4ml phytamin,) plus od pristiho tydne jim pridam jeste i 1ml/l GS a Rippen,tak kolik g v rozmezi od-do by mohla mit v mem pripade prumerne jedna palicka? (ted opravdu ciste hypoteticky odhad,fakt nezavazne) Klidne prosim poslete vzkaz, necham si to jen pro sebe !!!
Jaky je vas odhad ?

Nikdy jsem z indooru samotnou palicku nevidel a ani si nedovedu predtsvait kolik gramu jak vypada. Potrebuji ale uz ted priblizne vedet kolik by toho mohlo byt kvuli tomu vytazku a mastickam.

Co ztratily na růstu,v květu hnojivama nedoženeš..Ripen..? Ten si schovej na poslední dva týdny,na flushing..
Jinak,průměrná výška kytek a počet vrcholků na jedné kytce..?

Edit :
Jo,sorry,vejš to píšeš,90 vršků celkem..Myslim,že průměrných 4-5g na vršek + trocha spodků,mělo by to těch 450g dát..Je to odhad,ber to s rezervou a ostatní mě nekamenujte..

Naposledy upravil EDA45 12-06-2012 v 18:53 PM

Old Post 12-06-2012 v 17:45 PM
EDA45 je offline   Profil uživatele EDA45   Find more posts by EDA45   Foto galerie člena EDA45   Click here to Send EDA45 a Private Message   Add EDA45 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 290

Jo Edo dekuju ti za ten tip beru to tak ....., presne to ani nikdo rict nemuze.
Samozrejme ze pak dam vedet presne.

Old Post 12-06-2012 v 19:05 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
yalin
Stálý Člen

Karma uživatele yalin - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 291

zdarek na odhad je fak brzy ale vypadaj pekne zdrave 450 a phytamin uz nestrikej at se dari

Old Post 12-06-2012 v 20:44 PM
yalin je offline   Profil uživatele yalin   Find more posts by yalin   Foto galerie člena yalin   Click here to Send yalin a Private Message   Add yalin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 292

Proc uz nemam strikat phytamin? Pisou vsude ze se ma strikat az skoro dosklizne,je to pry taky kvetovy stimulator,tak kdy jindy je lepsi doba na strikani nez je kvet kdyz je to kvetovy stimulator?
dik

Old Post 12-06-2012 v 22:05 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 293

Riziko plísně. Až budou paldy trochu větší.

Old Post 12-06-2012 v 22:07 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 294

Riziko plisne i kdyz jedu absolutne a stale nonstop pritah i odtah na plny pecky? Fakt?
Vzdyt to je za 15 min hned suchy i kdyz to strikam jak hned vypnu.

Old Post 12-06-2012 v 22:13 PM
Host
Host

Příspěvek č. 295

Jasně, každej má jinej setup. Jako fakt, že indiky jsou na plísně nachylnější kvůli robustním palicím. Pokud máš tak šíleně předimenzovanej odtah, tak si můžeš rosit v plnym květu

Old Post 12-06-2012 v 22:18 PM
yalin
Stálý Člen

Karma uživatele yalin - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 296

zdarek tak jak pisou tak jen prevence proti plisni vzhledem k tomu ze mas skoro stejne podminky a ja s tim mam spatnou zkusenost ale to si musis vyzkouset tak at se dari

Old Post 13-06-2012 v 14:31 PM
yalin je offline   Profil uživatele yalin   Find more posts by yalin   Foto galerie člena yalin   Click here to Send yalin a Private Message   Add yalin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 297

Tady na growru jsem cetl ze uz po 14 dnech kvetu spravna kvalitni odruda uz zhuluje.
Jsem vic jak v mesici kvetu tak jsem zkusebne ususil 3 male spatne vyvinute palicky na tenkych spodnich vetvickach a ubalil jsem ji kamosovi .
Protoze o mem pestu nevi rekl jsem mu ze jsme to dostal .
Zahulil a rek... Co to je za slabotu? Necejtim vubec nic snad jen tu vuni , chut jakz-takz. Jinak stoji za hovno!!!

:-( Tak jsem trochu zklamanej ,kdyz nezhuluje tak ani nebude vhodna k lecbe.

Old Post 14-06-2012 v 12:42 PM
bull
Stálý Člen

Karma uživatele bull - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 298

No tak pokud by to "fungovalo" už ted, nevim proc bysme cekali na sklizen - ja bych sklízel po 14ti dnech kvetu a za dalsi 3 tydny znova To psal nejakej chytrak...

OUT*11 CFL v sudu Zahrádka+2011
.. 400W - 1.BATH-2.ROOM
**3.ROUND** +**Chilli**

Old Post 14-06-2012 v 13:04 PM
bull je offline   Profil uživatele bull   Find more posts by bull   Foto galerie člena bull   Click here to Send bull a Private Message   Add bull to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bull! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
NORM
Stálý Člen

Karma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% PěstitelskáKarma uživatele NORM - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 299

ve 14 dnech tam nic není, min. v 21. dnech u rychlích odrůd(50-60dní), bys mohl něco koštnůt.. a ty máš na 80-90 dní! zkus něco uštípnout tak v 60. dnech...

Old Post 14-06-2012 v 13:37 PM
NORM je offline   Profil uživatele NORM   Find more posts by NORM   Foto galerie člena NORM   Click here to Send NORM a Private Message   Add NORM to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 300

takový experimenty fakt zabolí u srdce...

Old Post 14-06-2012 v 13:59 PM
Madical-Strains
Stálý Člen

Pohodička Příspěvek č. 301

:-) Tak to je dobre to ste me trochu uklidnili :-) uz sem se fakt polekal ale ted uz budu stejne trosicku nervozni jesli se zadari.

Ps- Grunger -Proc boli u srdce ? Protoze se pripravuju o palicky? Stejne ty slabe spodni tenke se maji odstranit aby to slo udajne to tech silnych a aby se kyti zbytecne nevysilovala na ty slabe spodni vetvicky.
I kdyz te na druhou stranu chapu,skoda kazde palicky ale musis vzit taky v potaz ze ja to nehulim (i kdyz bych chtel zkusit ale bojim se ze se budu zase dusit)

Naposledy upravil Madical-Strains 14-06-2012 v 14:16 PM

Old Post 14-06-2012 v 14:00 PM
Host
Host

Příspěvek č. 302

Myslím, to tak, že ´´Zahulil a rek... Co to je za slabotu? Necejtim vubec nic snad jen tu vuni , chut jakz-takz. Jinak stoji za hovno!!!´´

Zahulit si 30 denní spodky z modelu co kvete 80 dní no... Tomu říkám, zhulovadlo.

Edit:// hlavně tam je napsáno, že vrchy rostlin na každé rostlině zkuřujou víc než spodky... ať je spodek dozrálej nebo ne, spodky zkuřujou míň už od přírody...

Naposledy upravil 14-06-2012 v 19:03 PM

Old Post 14-06-2012 v 15:07 PM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 303

Myslis tim teda to ze to za 40-50 dni bude ok?
On to totiz vubec nevedel a nerekl jsem mu to ani potom, myslel si
ze huli normalne dozralou a sklizenou. A nerikal nic ani ze tam citit hnojky. :-)

Edit:
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=7794

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=10234

Tohle me zdesilo a je tam toho mraky kde pisou ze kvalita zhuluje uz po 14 dnech kvetu.

Naposledy upravil Madical-Strains 14-06-2012 v 17:12 PM

Old Post 14-06-2012 v 16:44 PM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 304

Jo jo, toho jsem si vedom ze spodky zhulujou min protoze jsou vespod jsou mensi a nejsou na primem svetle atd. ale ja psal ze ho to vubec nezhulilo a nepsal jsem ze ho to zhulilo trochu nebo min nez by ho zhulily vrsky.
No zkratka jsem se vylekal toho ze druhe to krasne po 14 dnech kvetu uz zhuluje a muj pest nezhulil ani mravence.
Jsem trochu plasan to priznavam,tak se za to omlouvam ,zbytecne vidim problem treba tam kde neni. Ale na druhou stranu si myslim ze je lepsi ze sebe udelat radeji blbce a zeptat se ...nez neco pokazit jako treba to moje nedostatecne hnojeni.

Old Post 14-06-2012 v 19:31 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:07 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 17 18 19 20 21 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
13-09-2018 - Prvy indoor/600w/cote d´ azur - 75 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás