Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Noo trochu s tebou ,PiosOne ,nesouhlasim.Nevim to urcite ,ale cetl jsem myslim ze v knize od Dupala,ze nejake to zanedbatelne mnozstvi obsahuji uz semena.Samozrejmne ne tak velke mnozstvi aby k necemu bylo... .Tak nevim jak toje.
ano, semínka obsahují také malé množství THC (někde jsem četl, že si kdysi kdosi dával do sauny konopná semínka a na ty dával žhavé kameny). ale ty jsi se ptal, kdy začne mít "kytka" nějaké THC a semínko nepokládám za kytí. navíc tam toho THC moc nebude (vzhledem k velikosti semínka je to pochopitelné).
v semienku je taky olej a raz som nasiel popucene semena, tak som ich nechcel vyhodit, tak sme to skusili, ubalil som johna s tabakom a bol som prekvapeny, nenavadzam, iba informujem, nechcem aby bol cely grower neplodny
mam 20, ale rozumu na 15. Kto ma nieco, proti 20 rocnym, nech si pojebe rit...
hello
no latky skupiny thc sa vyrobit daju a dost laho hehehehe uz vidim ako vsetci co maju pristup k chemikaliam prehladavaju labaky lebo je to lakave hehehehehe takze link http://www.rhodium.ws/chemistry/thc/index.html
inac velmi pekny server no a ak ma niekto pristup na sci finder alebo crossfire urcite toho najde ovela viac ako napr. krystalizacia z niecim, izomerizacia, kanabinoidy ktore su sakra ucinne a rozpustne vo vode ................
a este k tomu odsahu thc-je v rastline pocas celeho rastu napr aj v klonoch teraz tu su veeelke problemi z police (bern) a nieje tu mozne kupit klony lebo v niektorich pripadoch obsahuju viac ako 0,3% thc co je limit urceny zakonom;-(( no a predajcovia to neriskuju no ale napr. v curichu a sant galene ci ako sa to vola je to bezproblemove:-)
jj, THC se dá vyrobit. vždyt ty léky s thc co jsou v kanadě a usa, nejsou udělané z kytí, ale ze syntetického thc. nevím teda jestli všchny druhy léků, ale velká část z nich určitě.
attaker: no hádat se nebudu, ale četl jsem to o té sauně (že v sauně hazeli na semena horké kameny a ta pára s lidma dělala divy) a taky jsem četl, že při přípravě jídla, které tě má zmastit, můžeš použít i semínka.
no mozno v tej saune pozili rajsky plyn ja som cital ze kvoli tomu ze semena neobsahuju THC sa z nich moze vyrabat chleba pecivo cestoviny... bez omamnych vplyvov
No tak sem drobet prolez net co jako na to a musim říct že i tam se názory na THC-potentnost semínek různí. Asi nejvěrohodnější mi přišel tenhle článek (odsud):
Věda: Byl analyzován obsah THC v konopných semenech drogových a technických odrůd. Semena Drogových odrůd obsahovala mnohem větší hladiny THC (35,6-124 mikrog/g) než semena technických odrůd (0-12 mikrog/g). Zjistilo se, že většina THC se vyskytuje na povrchu semen. Jádra drogových i technických konopných semen obsahovala méně než 2 resp. 0,5 mikrogramů THC na gram semen.
Zdroj: Ross, S.A., et al.: CG-MS analysis of the total delta9-THC content of both drug- and fibre-type cannabis seeds (CG-MS analýza celkového obsahu delta9-THC v konopných semenech jak drogových, tak technických odrůd). J Anal Toxicol 2000; 24:715-717
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
no skuste si zahulit zopar semien, nie tych peknych z ktorych budete sadit, ale z tych co Vam puknu pod rukami, alebo su slabe, no nesmu byt vyschnute, neviem ako by som to opisal, ale v semienku je taky olejcek a ten ma silu
mam 20, ale rozumu na 15. Kto ma nieco, proti 20 rocnym, nech si pojebe rit...