Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dotaz: rozhodl jsem se vyzkoušet cocomix, prostě kokos od biobizzu. Můžu ho hnojit normálně Bloom, Fishmixem, Grow, Topmax od bio bizzu? V tabulkách od Biobizzu jsem hnojení kokosu nenašel, proto se ptám.
Původní příspěvek od petis__ Dotaz: rozhodl jsem se vyzkoušet cocomix, prostě kokos od biobizzu. Můžu ho hnojit normálně Bloom, Fishmixem, Grow, Topmax od bio bizzu? V tabulkách od Biobizzu jsem hnojení kokosu nenašel, proto se ptám.
Čau, možeš. Da sa to v niektorých hydro systémoch - npr ten kokos (tam kde zálievka nejde naspť do rezervoára ale odteka do odpadu). Ide o to , že zálievka ti namiešaná nevydrží, skazí sa, takže ju musíš hneď spotrebovať (+- 24h alebo tak). Takže npr. do bubláku nie. Daj do vyhľadávania "kokos biobizz" a nájdeš nejaké vlákna. V kokose treba pridať na hnojivách oproti hline. Najdeš to tu.
Dobry den,
Dostal sem na Cannafestu vzorky RootJuice a zajima mne jestli se to da pouzit i v hydru (Ebb&Flow) na jiz zakorenene rizky. Jde mi o to jestli se to neskazi a bydrzi to namichane rekneme tyden, dekuji.
Mám biobizz jako nejoblíbenější značku. Používám od nich hlínu all mix. Na růst i květ hnojivo bio bloom, na kořeny ten root juice, a teď mi dorazil na listy fish mix. Jsem s tím zatím spokojený.
Zdravím. Mám dotaz ohledně hnojení. Mám nakoupeno od BioBizz Bio-Grow, Bio-Bloom + Bio-Fish mix. A mám 16 dní staré kytičky, myslíte, že je už možné začít v malých dávkách hnojit tím Bio-growem? Nebo za jak dlouho se muže začít hnojit malé kytky? Děkuji za rady
čau ještě je hodně brzo hnojit..počkej si ještě minimálně 4 týdny a pak teprve začni minimálníma dávkama..
a mám takovej dotaz mám uplně ty stejný hnojky jak má avicii a na obalu není žádnej popis složení dávkování atd ?? je to normální ?
Já si myslim že zas tak hodně brzo hnojit jak píše kolega nahoře to není. tak za týden bych začal asi ty 2ml na litr. je to bio hnojivo, žádná chemie. Mam ten root juice a tam píšou že se to používá už v prvním týdnu růstu, a taky to tak dělám a paráda. Teď jsem ještě taky dokoupil ten biogrow od jednoho místního typa.
AVICII..... záleží v jaké je máš hlíně? Předhnojené nebo nějaká obyč? Pokud už jsou zasazené těch 16 dní, tak už můžeš začít s minimálníma dávkama, teď ale nevím z hlavy kolik to u biobizzu je. Každopádně sleduj konečky listů. Pokud začnou usychat, daváš moc hnojiva.
Ahoj, děkuj za odpovědi, no je to v hlíně od BioBizz All mix. Tak moc netuším, jestli je to dobré už teď hnojit, protože mám takový dojem, že ta hlína je na nějakou dobu už předhnojená. Nechám si od vás rád poradit než abych něco pochomtal.
Původní příspěvek od AVICII Ahoj, děkuj za odpovědi, no je to v hlíně od BioBizz All mix. Tak moc netuším, jestli je to dobré už teď hnojit, protože mám takový dojem, že ta hlína je na nějakou dobu už předhnojená. Nechám si od vás rád poradit než abych něco pochomtal.
čau, je predhnojená, s EC 2,4 to chvíľu vydrží bez hnojenia. Ak to máš zo semena tak je duplom skoro na hnojenie podľa mňa. Pri organike sa prehnojenie neukáže tak rýchle ako u minerálnych hnojív. Ľahšie a rýchlejšie sa odstraňuje nedostatok živín ako prehnojenie / zasolenie půdy. Ak vyzerajú pekne, nemáš čo riešiť, hlavne keď si si neni istý tým čo robíš. Pozri sem napríklad.
Lidi mám další dotaz. Prosil bych o radu. Je možné smíchat bio-grow a fish-mix do jedné láhve a s tím hnojit nebo mám to smíchat každé v jiné flašce? A je možnost hnojit v jeden den s obouma hnojivama, nebo mám jeden den hnojit fish-mixem a další den bio-growem? Moc děkuji za odpovědi, nějak s tím nemá zkušenosti, tak se raději ptám, než abych to nějak podělal
Původní příspěvek od AVICII Lidi mám další dotaz. Prosil bych o radu. Je možné smíchat bio-grow a fish-mix do jedné láhve a s tím hnojit nebo mám to smíchat každé v jiné flašce? A je možnost hnojit v jeden den s obouma hnojivama, nebo mám jeden den hnojit fish-mixem a další den bio-growem? Moc děkuji za odpovědi, nějak s tím nemá zkušenosti, tak se raději ptám, než abych to nějak podělal
zdarec
prakticky stejne hnojky, akorat ze grow ma vice dusiku. Takze bych to nekombinoval...
Ja pouzivam na male rizky pouze fish mix v nizke koncentraci jednou za tyden a vubec si nestezujou
ten grow bych zacal pouzivat az pozdeji v lete a ze startu ten fish mix (pokud to mas na out).
Děkuji za rady. Ještě jsem se chtěl zeptat, když budu rozprašovačem kropit listy s fish-mixem, tak tento postřik mužu dělat každý den nebo jak je to s dobou používání?
Původní příspěvek od AVICII Děkuji za rady. Ještě jsem se chtěl zeptat, když budu rozprašovačem kropit listy s fish-mixem, tak tento postřik mužu dělat každý den nebo jak je to s dobou používání?
strikat hnojiva tak max jednou za tyden ... klidne ti staci 1ml na litr