Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Thorr: neviem ci som to spravne pochopil..ale "3x30w bio light + 2x38w oceanic colour"..ako nahrada HPS 600W...???..o tom mozeme snivat...
..pod sodikom su proste paldy krasne nafuknute a tvrde....
...a keby som bol ja ten "jeden šťastnej co si nemusí dělat moc starosti se spotřebou"...tak by som sa na ziarivky vyprdol...a spravil si matkaren MH 250W...a kvet HPS 600W...
P.S.: nechcem ta nijako odradzat..ale tie ziarivky budu len zbytocny balast...a zabrate miesto...
Váž si veci, ktoré ti život ponúka, pretože nikdy nevieš kedy sa môžu pominúť! Moje male brblave
no jasně že jsou hezčí, já jsem jen zastáncem názoru co nejlepší spectrum po celou dobu květu, podle mého musí mít kytky zákonitě nejlepší podmínky když pokryješ celé využité spectrum po celou dobu vegetace...
a dík za to odrazování, jak říkám poprvý stavím skříň a nejsem jen nějakej přicmrnda tak přemejšlím co je lepší a máš asi pravdu, nechci dělat dvě komory, na to teď nemám prostor, ale zvolím asi sodík podpořenej dvěma zářivkama
ahoj, chci se zeptat, mam 400w a 6kytek, listy mi zloutnou a palice nechtej kvist ikdyz je mam uz dva tydny nastaveny na kvet, je to mozny ze nemaji dost dusiku?
Vita: si to mohol napisat niekam inam.....
...takto sa to tazko sudi..treba foto...idu zo semen..?? ci klony..??...mas to v hline...alebo bubler..??...ake mas PH..??..je tam mnoho faktorov...
Váž si veci, ktoré ti život ponúka, pretože nikdy nevieš kedy sa môžu pominúť! Moje male brblave
zasadili sme je ze semen, je to v hline, kvetinace o rozmeru 20cm a kytky velke 90cm. Ja nevim jak zjistit to ph, to mam koupit kde na to mereni? Prosim pomoz, jsou to moje prvni indoor kyticky.
máte někdo zkušenost se zářivkami:
Philips TLD 36W/08, je tmavá a svítí fluoresc. modře?
Narva LS 40 - 1 blue 91
mám je doma tak jestli by se daly použít na růst?
a myslite ze kdybychh dal do skrine (teda uz je tam mam) 3 usporky 26w 2700k/3200k svetelny tok nevim... tak by nahradili 70w sodik ? sodik mam taky ale nejede asi je posranej starter......
Původní příspěvek od pajec cus, myslite ze bude kytkam stacit 2x zarivka cool white 18W???
diky za odpovedi
Zdarec ohledně těhle zářivek , ty ti budou stačit první 3 týdny růstu po nařízkování .pak doporučuju přepnout na 12 h režim a dát sodikovou vybojku , jinak ti to pod coolwhite nepokvete . Hodně štěstí
to prof.kalitexxx : na ty zarivky "seru"
koupim si s growshopu:
Kit 70 W Malé stínidlo + Gib Lighting Flower Spectre
ale je tam psany ze je to na kvet - a tak se ptam jestli to muzu pouzivat i pri rustu?? nebo na rust musim koupit jinou vybojku?