Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jazdim Suzuki DRZ 400, no najlepsi relax pre mna je enduro vylet s kamosom niekde kde nikto neni,ziadne cesty, ale kopce a lesy, kde je len dobry vyhlad , tam zahulit a ist dalej... do neznama ale raz som sfajceny hodil papulu a to ma velmi mrzelo pretoze ani neviem ako ale preliacil som nadrz... tazko povedat ci to bolo kvoli tomu ze som bol vypeceny, ale to ze trava spomaluje reakcie pitchovina neni...
Taky jezdím na Jawě, ale na Jawě 20..haha...Když sem na tom zhulená připadám si jak v nějakém filmu nebo hře a úpně tu jízdu prožívám...prostě mazec:-)...ale moc často se to nestává
Jezdil jsem hlavně v Chorvatsku trošičku nalitej,ale zhulenej to ne mám pocit,že člověk má daleko horší reakce než po třech pivech a taky je pravda to,že si ani nepamatuju kdy jsem měl mašinu slabší jak 100 k.
tak jam mam husquarnu 125 sm rv 2009 ve 2t, a zhulenej jezdim malo kdy pac diz potkam fizly nebo jedou za mnou mam znich strach ze me zastavej a daj test,protoze nejezdim zrovna podle prdpisu
ja momentalne jzdim na ktm 300 exc, a je to nejvetsi bomba, endurko v lesich a po cestach je to co me bavi nejvic, paradni relax. akorat to docela zere oproti 4T co sem mel predtim wr 450f...
medved, bengum sem jeste nikdy nezastavil, a to me honily za celej zivot tak 6-7x. na motorce to krouhnes vzdycky nekam. kort na ty husce vysoky a lehky, jen bacha na ty sm. :-)
tak me honili parkrat taky ale bez motorky a utek sem jim pac jsem se vyznal dobre v okoli,neni problem ujet driv kdyz jsem mel bez papiru ktm 125exc tak sup do pole nebo do lesa a jsem pryc ale jednou v lese sel po nas myslivec v aute,mit naky gsxr 1000 tak taky nestavim
Původní příspěvek od trávníkář Taky jsem si koupil k Vánocům GPZ 500s.
Zatím na ní mám najeto 15km
Ale jinak lítá jako z praku!!!
Vyborna volba, sam mam doma tu samou
Rekl bych ze mezi temahle malejma objemama je to nejostrejsi dvouval co sem kdy jezdil. 170 skoro hned, 200 taky da. Spotreba podle jizdy a ten zvuk
Ted mi konecne dorazil nahon tachometru, poopravim kapotu a drobnosti po zime a hura na asfalt !
PS : Foto z minulyho roku, porad cekam na penize na novej vyfuk..
Tak ja zacinal na jawe 05 pak 21 no a pak jawa mustang, pak jsem mel dve Mz 150, dale yamahu xj 650 no a nakonec Honda fmx 650 tu jsem minuli rok prodal ted zatim jezdim autem ,ale už bych se na necem projel kua.