Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od HerrOttoFlick Nákup na ganjaseeds.cz proběhl v pohodě, zajímavý výběr seed bank ale "Diskrétní doručení" jsi představuji trochu jinak.
Původní příspěvek od HerrOttoFlick Nákup na ganjaseeds.cz proběhl v pohodě, zajímavý výběr seed bank ale "Diskrétní doručení" jsi představuji trochu jinak.
Ahoj,
provozovatel shopu ganjaseeds se ti za toto balení a za svou brigádnici, která "diskrétně" balila, velice omlouvá.
Více již se to nebude opakovat.
Přesně, prostě občas se nějaká nepříjemnost stane, kařdopádně moje zkušenost s ganjaseeds je více než dobrá a řekněmě si to narovinu, ano nemělo by se to stát, stalo se, JAHmaican zareagoval ukázkově a ta krabice v které to přišlo...pěstím ale moje žena by nepoznala od čeho to je, tím chci říct, jen kdo se o to zajímá pozná od čeho je krabice jinak to nikomu nic neřekne.
Vim o co se jedná a kdo za tim stojí, něco sem si zjistil. I to pročet tady a zatim nenašel jedinou špatnou zkušenost, což mě zatim hodně potěšilo, ale všechny ty příspěvky jsou několik let staré... zkoušel je někdo poslední dobou? Mam zálusk na femky i reguraly od nich. Díky za reakce.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Provozovatel ganjaseeds mi jako kompenzaci za chybné balení zaslal semínka dle mého výběru. Tentokrát vše jak má být. Chyba se může stát kdekoliv, ale reakce shopu byla profesionální. Příště u nich nakoupím znovu.
Chtěl bych od Vás nějaké info o zkušenostech se seed bankami. Které stojí za to a kde to jsou vyhozené peníze?!?!? Výnosy,klíčivosti,chutě,podobnosti originálním odrůdám,podobnost kytek v reálu vůči popisu od banky a co Vás napadne Hlavně by mě zajímaly semenné banky: Royal Queen Seeds ; Sensi Seeds ; Barney´s Farm Seeds ; Dinafem Seeds ; Dutch Passion Seeds ale samozřejmě příště klidně i zkušenosti s jinémy.
Na Cannafestu jsem koupil 10 semínek Euforia, feminizovaných za asi 400kč. Naklíčit jsem dal 3 a všechna vyklíčila. Další ve stanu mám Acapulco Gold od Barneys a Shark Shock od CBD Crew, tam byla klíčivost horší, ze 3 vyklíčily po dvou. Jinak zatím kolem 35. dne květu vše v pořádku.