Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zkus si sehant konskej trchu ho promichej z kompostem dej na dno a na vrch normalni kompost s masokostni mouckou obcas prolej slepicakama obcas vyluhem z kopriv a budes mit kytku 100%
growshopy-ja to mam nejbliz na zizkov-guano bat-1l firma Plagron
davkovani 1-5% na obsah kvetinace-1l 250,-
dyztak www.growshop.cz je tam cennik a mapka
NO THUJ!!!Lidský sračky na kitičky.....to snad nééééé!!!
Po pročtení hnojiv asi smíchám koňský s hlínou a budu zalívat slepičákama!!!Připadá mi to lepší než chemky!!!
ja budem davat slepaci lebo manm pre kuriatko ale je velmi siln ňy a kysly tak ho treba riedit 1:2 a potom 1:10 a to je 1 liter trusu na 2 litre vody nechat kvasit tak 2-3 dni a poptom toho kvaseneho 1 liter na 10 litre vody a zalej a budes mat velmi dobro
kurince jsou ok loni jsem zkousel hovna od holubu a bylo to jeste lepsi muzu doporucit, ale je to sila rozhodne neprehanet a zamichat se skorapkama od vajec pro high pH
Já používám můj oblíbený vermikompost vlastní víroby. Odhrábnu vrchní půdu až narazim na první kořínky, důkladně zaleju a poté přidávám toto žížalí zlato. poté opět zaleju (je to kvůli tomu, abych nespálil kořínky). Po 14 až 21 dnech opakuju. výsledky výborné!!!
Já myslím, že tu děláš akorát nepořádek. Máš pět příspěvků a hned se musíš ptát na to, co už tu bylo řečeno mnohokrát. Stačí totiž HLEDAT!!!
Nikdo tu, pokud vím, neoznámil svoje masochistické sklony a tak nevím, proč si myslíš, že někoho bude bavit odpovídat na stejnou věc pořád dokola...?
mal by som pre typkov co maju skusenosti s hnojenim so zihlavou 1ako to hnojivo pripravit 2ako casto hnojit 3nemozu sa rastlinky spalit ked to stym prezeniem