Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Rappa Musim se taky pochlubit - koupil sem si babetu dvourychlostní, r.v. 1991, najeto necelý dva tisíce - tak dračim. Foto dodám později.
tak doufam, ze se prijedes na sras se pochlubit
__________________________________________________________________________________
- K tomu, abys žil svobodne a štastne, musiš obětovat nudu. Neni to vždy snadná obět’-
Zdravím pánové ,čajda to sem asi nestihl napsat ,tak se toho ujmu já.Původní plánovaná vyjížďka na Lipnici se bude konat tuhle neděly 10 ,po obědě.Takže kdo má zájem se zůčastnit ať hodí pm a domluvíme co a jak,snad bude i počasí!
Brej den všem,
Je tomu přesně rok,co jsem navštívil samotný jich evropy,tenkrát pouze letecky (Malaga)...v kraji se mi zalíbilo,zvláště pak,když jsem zjistil,až po příjezdu domů, že kousek od vesnice kde jsem bydlel, bydlí náš "kolega" který je zde na groweru trochu známější a starší členové jistě vědí...a tak jsem na sebe a pár odvážných ušil bič v podobě menší "vyjížďky".
Tímto se dává na vědomost všem lidem kteří mají cestovní povahu,chuť zažít něco nového a koule v kalhotách,že na přelomu měsíce červen-červenec (6-7).
nejspíš výlet konati se bude
Kdo nemá přesnou představu o nákladech na cestu atd. nechť mrkne na mapu.
Jsem předběžně dohodnut s pár lidma od nás ze vsi a z groweru.Technické a životní zázemí nám budou dělat 2 auta.
Komu nebude stačit těch neskutečných 2800km.může přemýšlet o další cílové destinaci:Maroko,které je vzdálené cca 150km.
Při vstupu do Maroka,nepotřebujeme víza,stačí si stáhnout ze stránek ministerstva nějaké lejstro,vyplnit,zaplatit ůředního šimla 500kč.a tradáááá....
To je jasné že jezdíme....každý volný den když je hezky....naposledy krásný výlet do Špindlu.....nechystá se někdo na nějaký srazík? Já plánuju 100% Motosraz na Kateřině u DKnL....kdyby někdo jel dejte vědět a prohodíme pár slov a dáme pár šluků...
peace
" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff
aaa motoboyzz:-)) zdarec! to je jasna ze ho jezdime na mym 120konovim drakousi:-)) jak je na tom sundance s tim vyletem na jih? mam zato ze kolega aeroman uz z jihu pricestoval ne?