Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Je to usb mikroskop z wishu za nejakú dvacku, preto sú tie fotky nekvalitné, ale bude sa upgradeovať aj to
Medzičasom som sa pokúsil narobiť pár klonov, zobral som 4 z toho a 4 z toho, snažil som sa byť sterilný a dodržať väčšinu vecí, ktoré by sa pri klonovaní dodržovať mali
Ak sa niečo chytí, pôjde to do bubbleru, ja by som chcel vyskúšať vybublať toho Tutankhamona, má byť sativa dominantný, páčia sa mi jeho listy a aj meno má frajerské
Keď nemáš čo húliť, niesi to ty.
You'll see how tough i am... after i defeat the Golden thief bug...
Původní příspěvek od Miguell No na mikroskop za dvacku jsou ty fotky hodne luxusni 😃
jj taky bych rek, jdu to progooglit
citace:
Původní příspěvek od JetiX
Medzičasom som sa pokúsil narobiť pár klonov, zobral som 4 z toho a 4 z toho, snažil som sa byť sterilný a dodržať väčšinu vecí, ktoré by sa pri klonovaní dodržovať mali
Dobre ty! bych nerek, ze z takovejch prcku se daj udelat prcci dobre vypadaj
citace:
Původní příspěvek od JetiX ja by som chcel vyskúšať vybublať toho Tutankhamona, má byť sativa dominantný, páčia sa mi jeho listy a aj meno má frajerské
Už som ich našiel aj lacnejšie, je to ale také ošemetné a treba sa s tým trochu pohrať na fajný a ostrý záber, má to aj stmievateľné led osvietenie.
Klony aj matky zatiaľ vzerajú dorbre, uvidíme zajtra... budem ich striekať RO vodou (treba jej upravovať ph?)
Nerozumiem ja týmto genetikám a odrodám... to je takto normálne? Ako to funguje? Keď niekto udáva že ti vyrastie 80% sativa, ale tá rastlina vyzerá úplne opačne?
Zdravím divákov (aj diviakov ) tohoto vlákna, nastal čas to ukončiť
Tento pest bol pre mňa prvou skúsenosťou s pestovaním v hydre, celé kolo som sa učil, naučil som sa veľa a chcem sa toho naučiť ešte oveľa viac
Gorilla to bohužiaľ nezvládla a zdochla, takže máme Critical, keby som nerobil blbosti a netýral ho svetllom a hnojami, tak by bol výnos o veľa väčší.
450w bolo síce naozaj na taký stan priveľa, ale povedal by som, že 350w v tube by mohlo v pohode fungovať a v kombinácii s bublerom, by mohli výjsť zaujímavé výsledky.
Tento stan a bubbler bude fungovať aj naďalej, ale budem svietiť iba 250w. Najbližšie pôjde Tutankhamon alebo Kryptonite (zatiaľ som za Tutankhamona)
Pome sa pozrieť, čo sme dokázali
Máme:
145g pekných, orosených, tvrdých vrchov
32g pekných, orosených spodkov
40g oroseného trimu
Materiál sa mi zase rýchlo vysušil (toto budem musieť ešte poriadne vymastrovať), už je v "skleniciach" chvíľu to tam poleží, budem to otvárať a bude to okej
vonia to silno citrusovo a veľký prd ma na chvíľu dosť uzemnil, ale bude sa chutné hulivo, vôbec to neškriabe už teraz. Preplach v hydre sa mi páči
Typovali ste dobre, bohužiaľ som sa sám svojou tvrdohlavosťou pripravil o výnos a to, čo ste typovali očakávam budúce kolo. Najbližšie sa trafili (ak sa nemýlim) Gauss a tuffgong1, čiže K+
Ďakujem všetkým, čo sledovali, podporovoali, posielali karmy, prispievali a poradili, predovšetkým Gaussovi!
A?????
drobný bonus v nasledujúcom príspevku
Spodky a trm boli použité na bubble hash Všetko som to pomlel takým plastovým grinderom, zavákuoval a dal do mrazáku na pár hodín.
Potom som to miešal s s ľadovou drťou a prilieval RO na zriedenie. Použil som len najjemnejšie syto a dve najhrubšie na bordel.
Celkom som tento proces zopakoval 3x a výsledok je pre mňa absolútne úžasný koky 18,66g hashu dobrú chuť