Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
přotože nejsem a nechci být jako ostatní lidi co ani pomalu neví proč žijou a neumí si život vychutnat...
kouřím cannabis, protože:
zabíjí vir herpes(opary)...sem konečně happy
když nemůžu usnout...krásně se vyspím
když je dobrá chvíle a já chci aby byla ještě lepší...
když chci povzbudit fantazii
-pak dokážu psát šílený filozofický myšlenky...
-kreslím zajímavější věci...
a ten hlavní důvod, beru tuhle rostlinu jako bylinku a né jako drogu, páč drogou není jelikož není návyková...
ale spoň já sem to za těch pár let nepostřehl.. není co, tak nehulím... žádný absťák jako alkoholik, žádná klepavka jako u cigaret (na kámoše není příjemný pohled, když si pomalu ani není schopen ubalit cigáro jak je rozklepanej...)
krom toho má hafec dalších kladných vlastností...(není třeba vše je v sekci léčitelství..)
pro mne je to všelék a je mi u (_!_) že nějaký tupci co o ní nic neví, hlasají jak je "nebezpečná" a "návyková" že je to "halucinogen" (to sem se nasmál asi nejvíc.. ) a další takový kidy...
a není nic krásnějšího než slunečnej den, bong, dobrý čaj, pár přátel a pohodová nálada...
a jak sem se k tomu dostal?
jak jinak než na střední...
kámoš v lavici... urputnej hulič...
a sem mu za to vděčnej...
změnilo mě to k dobrému.
prostě je ze mne lepší člověk...
no podle me lidi cadi hlavne proto ze chcou aspon na nakou chvili utect od spatne reality a uzit si lepsi pohled na svet nez za normalniho staviku a z druhe strany to je i uz o zvyku kdyz je clovek furt zpaleny tak potom za bezneho stavu to je ojeb delat veci ktere me na kouru bavili aspon ja sem to tak mel(kazdy je jiny no)
Hulim pro spoustu duvodu...
Mam rad ten pocit, kdy vezmete palicku, kterou jste si vypestovali, umotate brk, ochutnate a zkourite...
Mam rad tu chut dobreho konopi...
Mam rad v hlave ty nepochopitelny myslenkovy pochody...
Mam rad tu atmosferu sblizujici lidi pri kolovani jointu...
Mam rad ten klid, ktery me obklopi...
Mam rad intenzitu prozitku prijemnych chvil...
Mam rad ten prijemny spanek.
Já hulim protože nemám co na práci, možná až skončim školu že se něco najde, ale takhle mi to vyhovuje . A hlavně cejtim se krásně a chutná mi to
a baví si dát s kámošema špeka pokecat a po brku to jde ještě líp a nikdo mě nenasere.
Pac je to hrozny uvolneni...jsem energickej v jinym svete.. a hlavne se totalne pobavim s kamosem....a odreaguje me to podle druhu jak potrebuju
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄