Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Proč vlastně hulíte?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 15 16 17 18 19 »
Autor
Téma 
patres
Nový Člen

Karma uživatele patres - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 257

a proč ne

Old Post 15-10-2007 v 13:27 PM
patres je offline   Profil uživatele patres   Find more posts by patres   Foto galerie člena patres   Click here to Send patres a Private Message   Add patres to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Siki
Stálý Člen

Karma uživatele Siki - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 258

Ze zdravitních důvodů, pomáhá mi to proti bolesti hlavy...

Siki

Old Post 19-10-2007 v 05:08 AM
Siki je offline   Profil uživatele Siki   Find more posts by Siki   Foto galerie člena Siki   Click here to Send Siki a Private Message   Add Siki to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
patres
Nový Člen

Karma uživatele patres - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 259

preco lebo

Old Post 19-10-2007 v 13:26 PM
patres je offline   Profil uživatele patres   Find more posts by patres   Foto galerie člena patres   Click here to Send patres a Private Message   Add patres to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 260

Mám to rád jak někdo do tebe valit kody a ty se smeješ a smeješ a smeješ a smeješ je to bomba takže nepřestanu hulit:d

Old Post 21-10-2007 v 01:23 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
toos
Stálý Člen

Karma uživatele toos - 69% PěstitelskáKarma uživatele toos - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 261

proč?

přotože nejsem a nechci být jako ostatní lidi co ani pomalu neví proč žijou a neumí si život vychutnat...
kouřím cannabis, protože:
zabíjí vir herpes(opary)...sem konečně happy
když nemůžu usnout...krásně se vyspím
když je dobrá chvíle a já chci aby byla ještě lepší...
když chci povzbudit fantazii
-pak dokážu psát šílený filozofický myšlenky...
-kreslím zajímavější věci...
a ten hlavní důvod, beru tuhle rostlinu jako bylinku a né jako drogu, páč drogou není jelikož není návyková...
ale spoň já sem to za těch pár let nepostřehl.. není co, tak nehulím... žádný absťák jako alkoholik, žádná klepavka jako u cigaret (na kámoše není příjemný pohled, když si pomalu ani není schopen ubalit cigáro jak je rozklepanej...)
krom toho má hafec dalších kladných vlastností...(není třeba vše je v sekci léčitelství..)

pro mne je to všelék a je mi u (_!_) že nějaký tupci co o ní nic neví, hlasají jak je "nebezpečná" a "návyková" že je to "halucinogen" (to sem se nasmál asi nejvíc.. ) a další takový kidy...

a není nic krásnějšího než slunečnej den, bong, dobrý čaj, pár přátel a pohodová nálada...

a jak sem se k tomu dostal?

jak jinak než na střední...
kámoš v lavici... urputnej hulič...
a sem mu za to vděčnej...

změnilo mě to k dobrému.
prostě je ze mne lepší člověk...

1.INDOOR-70W-SKLIZENO!!!

JÁ, DREXXY A STROMY- SKLIZENO

CRAZY GROW alias Thomsonka + Hermi

The true about the Cannabis
Příroda lidem aneb léčivo na běžné civilizační nemoci zdarma

Old Post 21-10-2007 v 14:56 PM
toos je offline   Profil uživatele toos   Find more posts by toos   Foto galerie člena toos   Click here to Send toos a Private Message   Add toos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele toos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Obecné Příspěvek č. 262

no podle me lidi cadi hlavne proto ze chcou aspon na nakou chvili utect od spatne reality a uzit si lepsi pohled na svet nez za normalniho staviku a z druhe strany to je i uz o zvyku kdyz je clovek furt zpaleny tak potom za bezneho stavu to je ojeb delat veci ktere me na kouru bavili aspon ja sem to tak mel(kazdy je jiny no)

Old Post 26-10-2007 v 17:01 PM
Host
Host

Příspěvek č. 263

hulim protože chci i feel gud lalalala

Old Post 30-10-2007 v 18:33 PM
maslox
Stálý Člen

Karma uživatele maslox - 27% PěstitelskáKarma uživatele maslox - 27% PěstitelskáKarma uživatele maslox - 27% PěstitelskáKarma uživatele maslox - 27% PěstitelskáKarma uživatele maslox - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 264

kdo maže ten jede

ne to mě jenom tak blesklo. hulim, mám to rád ..

foosball

Old Post 30-10-2007 v 19:16 PM
maslox je offline   Profil uživatele maslox   Find more posts by maslox   Foto galerie člena maslox   Click here to Send maslox a Private Message   Add maslox to your buddy list     Navštiv homepage uživatele maslox! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Soul Rebel
Gangster

Karma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 265

Hulim pro spoustu duvodu...
Mam rad ten pocit, kdy vezmete palicku, kterou jste si vypestovali, umotate brk, ochutnate a zkourite...
Mam rad tu chut dobreho konopi...
Mam rad v hlave ty nepochopitelny myslenkovy pochody...
Mam rad tu atmosferu sblizujici lidi pri kolovani jointu...
Mam rad ten klid, ktery me obklopi...
Mam rad intenzitu prozitku prijemnych chvil...
Mam rad ten prijemny spanek.

Na Novém 2oo8
V Malinách 2oo7
RaggaKings
BIG BROTHER IS WATCHING YOU ...on minichat

Old Post 30-10-2007 v 21:22 PM
Soul Rebel je offline   Profil uživatele Soul Rebel   Find more posts by Soul Rebel   Foto galerie člena Soul Rebel   Click here to Send Soul Rebel a Private Message   Add Soul Rebel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Selfik
Stálý Člen

Karma uživatele Selfik - 61% PěstitelskáKarma uživatele Selfik - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 266

Protože to je okno do jinýho světa, dočasně se změní podstatné i nepodstatné okolo vás. Mám to rád, a NENÍ to droga.

Nenutím ... Chápu
Growing:
...fIrSt gRoW 2oo7...
...sEcOnD gRoW 2oo8...
...tReE gRoW 2oo8...

Old Post 01-11-2007 v 18:59 PM
Selfik je offline   Profil uživatele Selfik   Find more posts by Selfik   Foto galerie člena Selfik   Click here to Send Selfik a Private Message   Add Selfik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 267

SELFIK:vsak heroin taky neni droga

Old Post 18-11-2007 v 13:56 PM
ing
Stálý Člen

Karma uživatele ing - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 268

Zdravím, hulim, protože jsem na tom závislej!!! (jen trošku).
ing

Old Post 23-11-2007 v 17:44 PM
ing je offline   Profil uživatele ing   Find more posts by ing   Foto galerie člena ing   Click here to Send ing a Private Message   Add ing to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Budwais
Stálý Člen

Karma uživatele Budwais - 86% PěstitelskáKarma uživatele Budwais - 86% PěstitelskáKarma uživatele Budwais - 86% PěstitelskáKarma uživatele Budwais - 86% PěstitelskáKarma uživatele Budwais - 86% PěstitelskáKarma uživatele Budwais - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 269

na relax po těžkym pracovnim dnu...ufff

-!!!IN 007 by Eleanor-400WattSolarFlare!!!-
-!!!OUT 008 El Nino Jedem holky, cesta je dlouhá!!!-

-!!!OUT 007 by Eleanor The Wall!!!-
|
OUT 007 by Dick|OUT 007 Divočina
-!!!Lahodný konopný dort-| -!!!Jihočeská vepřová roláda-

Old Post 23-11-2007 v 20:40 PM
Budwais je offline   Profil uživatele Budwais   Find more posts by Budwais   Foto galerie člena Budwais   Click here to Send Budwais a Private Message   Add Budwais to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Siki
Stálý Člen

Karma uživatele Siki - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 270

pro vnitřní klid a relax

Siki

Old Post 25-11-2007 v 06:49 AM
Siki je offline   Profil uživatele Siki   Find more posts by Siki   Foto galerie člena Siki   Click here to Send Siki a Private Message   Add Siki to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Softly
Stálý Člen

Karma uživatele Softly - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 271

Já hulim protože nemám co na práci, možná až skončim školu že se něco najde, ale takhle mi to vyhovuje . A hlavně cejtim se krásně a chutná mi to
a baví si dát s kámošema špeka pokecat a po brku to jde ještě líp a nikdo mě nenasere.

+ +
Nehas co Nepálíš
Arnold
Tabák '07

Old Post 25-11-2007 v 17:03 PM
Softly je offline   Profil uživatele Softly   Find more posts by Softly   Foto galerie člena Softly   Click here to Send Softly a Private Message   Add Softly to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FaLda
Stálý Člen

Karma uživatele FaLda - 88% PěstitelskáKarma uživatele FaLda - 88% PěstitelskáKarma uživatele FaLda - 88% PěstitelskáKarma uživatele FaLda - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 272

Pac je to hrozny uvolneni...jsem energickej v jinym svete.. a hlavne se totalne pobavim s kamosem....a odreaguje me to podle druhu jak potrebuju

Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce

Old Post 04-12-2007 v 10:39 AM
FaLda je offline   Profil uživatele FaLda   Find more posts by FaLda   Foto galerie člena FaLda   Click here to Send FaLda a Private Message   Add FaLda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:53 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 15 16 17 18 19 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
23-01-2010 - Pričaste hulenie - 24 odpovědí
13-05-2013 - Proč pěstujete? - 100 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás