Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Můj nick vzniknul už někdy před 10-11 lety při pořízení mýho prvního PC (386/DX2 40MHz :-°) Kde jsem ho používal ve hrách (hlavně ho proslavil Age of Empires II :-°) postupem rozšíření internetu ho použávám v mailu, onlinovkách, chatech, ..... a na Groweru
muj nick vzinkl, kdyz Linus Torvalds zacal psat jeho skvelej operacni system LINUX, a potreboval nejakou peknou hlasku, ktera by se zobrazila pri fatalnim erroru......
no tento nick mam uz od svích 15 let
proto že jsem porat gamesil cs po siti co jsme vybudovali u nás v ulici
ještě že mam sousedy Strahováky
tak až nekde na serveru potkate
[Jilem][Nomus]Paran
tak jsem to já
No muj nick vznikl vlastne z filmu Pulp Fiction. Porad jsem to rikala az jsem si tak udelala nicka na ICQ a Groweru, a pak jsem se teprve dozvedela, co Micasa znamena - můj dům. To uz tak vtipny neni, ale zni mi to hezky....alespon v ty spanelstine...
jmenuju se oficiálně david - všiml jsem si že si tady kdosi na toto jméno stěžoval - není zas tak hrozný a můžu slavit svátek a silvestr dva dny v kuse - ale kámoši mi říkají dejf což přepisuju jako dawe no a protože na groweru už někdo jako dawe registrovanej byl dal jsem si dawex abych se odlišil
Mno čtete někdo zeměplochu? Mno tak si představte, že přesně ta moje přezdávka od tamního Karotky odvozená nejni. Vlastně to vzniklo tak, že mi jedna holka začla řikat KArotko a všem se to náramě zalíbilo...dodneška nevim, co to je
někdy ve 12-13(nevím presne) letech jsem šel do herny a zrovna byl novej cs 1.0, a premyslel jakej jsi dám nick , tak jsem si dal Desert Eagl Někdy jsme se tam ukazal a tak mi zacali rikat Dezerte, a potom u kamosu se to taky nejak ujalo a zacali rikat Dezo a pak to z toho vzniklo Def,Def..Dephe..a kdyz potrebuju neco registrovat, tak Deph, nebo Def uz je tak si dám + jedno H :p
Zajimavy tema, uz delsi dobu me zajima princip tvoreni prezdivek. Kdyz se ptali Stinga, proc si rika Sting, odpovedel, ze jmeno ti davaj rodice, ktery ho vybrali, v dobe, kdyz te jeste neznaj, ale kamaradi ti daj prezdivku namiru, je tedy presnejsi.
Jo a Kosměj, fakt nevim, ale takhle mi rikali celou dobu na vejsce a je to docela v pohode, protoze latinsky Kosmos = bajecny, uzasny, diamant.
kwjetoň je podle slova květák (tak mě oslovují přátelé kvůli mé neskonalé řepě)
nicméně jakýs květák tu již je a navíc kwjetoň se mi líbí veets
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Používám ještě občas nick note4 ale jen někdy (většinou jsem dawex když to dovolí seznam členů) a to vzniklo z mého oblíbeného trička kde bje napsáno notes 4 a tak mě napadlo note4 (varování pro ...)
"Jeden dotek přírody nás sbližuje s celým světem"
Hulím, tedy jsem.
Přes palubu tě hodí jen ten, kdo je s tebou na stejné lodi. -Jean Claude Van Paranoia-
Přišel jsem, viděl jsem ......... zapoměl jsem.
Jedna prohra tě naučí víc než 100 výher.