Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Nesss Narazil jsem na tenhle zajimavy thread, muj sen se taky již splnil, viz. foto
ve staji po nocich drime 118 konicku a kdyz se opravdu rozvasni tak se zastavi az na 280 km/h ale jinak opravdu opatrne...motorky jsou fajn ale s hulenim to dohromady nejde...do auta mozna ale na motorku bych nikdy nesed ani po malym prdicku nebo po trojce pifka...
at to roste...
Pekne
Ale ja spis na opak ,pred jizdou si pekne zacadim
neberte to jako frajerinu,ale mne to pak lita lip. Mladi jsem stravil na motorce v
duchu Prazskeho kuryra ,kdo lital po Praze jako kuryr vi o cem mluvim.
Jak uz psal cajovnik jde jen o zvyk
momentalne mam pouze maleho zato natuneneho fichtla viz foto 3
Jednou snad poridim neco poradneho.
Tuhle R1 si obcas pujcim v pujcovne ( z Japoncu muj favorit )
a toho Itala od souseda, miluji ten zvuk.
Kdyz cadim a ridim tak rozhodne neco sativodniho coz v Thajsku neni problem tam nic jineho neroste
dneska sem pekne narazil... nejde o nic, kamos ma odrenou prdel a ja narazenou ruku, ale kdyby to bylo jakkoli jinak mohli sme zkoncit v cernej kronice davejte kua bacha!!!
Ale ja spis na opak ,pred jizdou si pekne zacadim
neberte to jako frajerinu,ale mne to pak lita lip. Mladi jsem stravil na motorce v
duchu Prazskeho kuryra ,kdo lital po Praze jako kuryr vi o cem mluvim.
Kdyz cadim a ridim tak rozhodne neco sativodniho coz v Thajsku neni problem tam nic jineho neroste
hele kamos dela v praze taky rozvoz a rika ze kdyby se rano nevypalil tak ani nevyjede z garaze. sativa je jasna volba,dost lidi rika ze po huleni na motorce jsou o dost opatrnejsi a jedou spis vyletni jizdu. Ale za sebe - ja kdyz jsem zhulenej tak mam za volantem/riditkama mam strasnou schyzu a vsude vidim fizly, chodce a ruzny picoviny...takze neee
ale 100 lidi - 100 nazoru - 100 ruznych stavu a kazdej musi vedet jestli muze nebo ne
" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff
Zdravim motorkare po delsi odmlce.
Mel jsem dost prace,protoze se pomalu zaciname pripravovat na backflip na masine.Zatim aspon kolo
Foto pro ilustraci:
Zdar páni fakt povedenej dred ,jen co je pravda!!!
Jinak tohle je moje čičina cb600f 71kW a tak nějak souhlas co tu psal debil o jizdních vlastnostech a i souhlas s otonem s tím ,že by pořídil 9ku.Taky bych se do ní nebál jít je to fakt dravec!Na této pilce mám odjeto 7000 a hulim podobnym stylem jako v autě ,ale pak to chce tahat opatrnějc tj. jasný ,ale kdo nezná ty návraty při západu slunce,nepochopí.Hornet se díky nižšímu posedu dobře tahá do zatáček i ve větších rychlostech a řekl bych ,že je jasnou volbou pro začínající jezdce.Na zadek jsem ho sic taky zkoušel brát na jedný opuštěný rovince ,ale šel jen přez spojku a to nebudu kurvit lamely ,tolik peněz taky nemám,na takovýhle kravení by byla dobrá právě ta 9ka což musí jít na záda jen čistě přez plyn.Kámik možná půjde do motarda 250 nebo 600 , to jde na prdel jedna báseň i ze 4 ,takže jsem zvědavej co to bude umět,ale nepochybuju o tom.Teď radši šetřim na laďák od tonaxu což by taky ty 2 koníky mohlo přidat na výkonu ,tak nekupte to.
Jo co ten sraz na nějakém místě na žbré ,bude něco ,či co??!
PS:kdyby někdo měl plastovou masku na přední světlo a chtěl by jí prodat měl bych zájem ,pač ty kkti italský přetáhly ty šrouby takovym stylem ,že to prasklo a mám to omotaný izolačkou ,aby to tak nějak drželo.Jinak jsem sháněl po bazáčích a typ mi řiká kup rovnou new světlo za dvojku ,mu řikám na co jako ,lampa je v poho jde mi jen čistě o plast,tak nevim no ještě mám typ na jeden vrakáč ,ale kdyžtak kdyby ste někdo věděl tak pm. díky zdárek
Zdarvim vsechny priznivce jedne stopy,
jak uz tady tekknou predeslal, mohli bychom uskutecnit nejaky MOTOSRAZ,
takze ti co by meli zajem, tak navrnete nejake pekne misto a datum, kde by se to mohlo uskutecni a vyberem to nejlepsi a nejlepe dostpny pro vecinu z nas.
datum a misto bude upresneno podle zajmu.
muj navrh je- Lipnice nad Sazavou, je tam pekny hrad i okoli a Svejk.
tak navrhujte at to dame do kupi
Caj
__________________________________________________________________________________
- K tomu, abys žil svobodne a štastne, musiš obětovat nudu. Neni to vždy snadná obět’-
Nazdárek všem...
Jak to tak bývá,silná vůle,vůně benzínu a očekávání nových zážitků nakonec zvítězilo nad radami,domluvami a lomení rukama mé matky a přátel.
Prosím,seznamte se s mojí novou láskou:Suzuki Bandit gsf 600s.
Malé info:rok výroby 04,koupeno v Dojčlandu od prvního majitele,2 klíče,serviska,technická ok,nepoložená bez jediné známky poškození,origoš gumy,náplně,řetez.najeto 1505km.stav nového motocyklu.
Pro nějaký moto sraz jsem,ale nejdřív si tu krasotinku musím ohmatat,v uterý jsem ji přivez dom tak je ještě taková čerstvá
zdarec, ta Lipnice by se mi dost libila, mel bych to tam tak hodku cesty, moto mam uz v kupe tak muzem provetrat ty nase verky . A slo by jen o hulisraz nebo by se podnikla i nejaka vyjizdka s tim ze by se zacinalo i koncilo v tej Lipnici?
tgm.master:
no jasný klasickej huli sraz s možností dalšího výletu ,třeba ty stvořidla ,nebo zatopený lomy by mohly bejt i třebas ještě reálný..to se ještě časem dohodne ,to samý jako jestli dáme sraz někde v lipnici a nebo někde před ní
Původní příspěvek od sundance Nazdárek všem...
Jak to tak bývá,silná vůle,vůně benzínu a očekávání nových zážitků nakonec zvítězilo nad radami,domluvami a lomení rukama mé matky a přátel.
Prosím,seznamte se s mojí novou láskou:Suzuki Bandit gsf 600s.
Malé info:rok výroby 04,koupeno v Dojčlandu od prvního majitele,2 klíče,serviska,technická ok,nepoložená bez jediné známky poškození,origoš gumy,náplně,řetez.najeto 1505km.stav nového motocyklu.
Pro nějaký moto sraz jsem,ale nejdřív si tu krasotinku musím ohmatat,v uterý jsem ji přivez dom tak je ještě taková čerstvá
Sundance.
ahoj,
dobra koupe, s tema kilometrama na tacho, to je jak nova, jeste ne ani zajeta. 4valec bere pekne od spoda stim nebudes zklamanej.
To jsem rad ze se to tu na ten sraz zbira.
__________________________________________________________________________________
- K tomu, abys žil svobodne a štastne, musiš obětovat nudu. Neni to vždy snadná obět’-
Tak jste mě s tím srazem tak nalákaly ,že jsem se jel dneska jen tak projet.Umyl jsem si na myčce mašinu a kámik mi povídá ,že to musí jít na zadek i přez plyn ,tak jsem se kousnul a už jsem tak nějak přišel na to jak jí zvednout jen přez plyn mrchu.Tak jsem trénoval na rovince a od 7500ot. jde jak víno ještě vychytat jak tam kopnout 2 a pořád jí držet nahoře a bude to pohoda.Jak to vypadá s tím datumem srázku??