Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
stavbiček v lese jsem si ještě nevšiml... ale když jsem dost na plech lozil po lese s košíkem trak mě napadaly myšlenky jakože ten potok vubec není potok, že je to prasklina, že tenhle les je středem světa a že ty praskliny vedou k nějakému středu lesa, středu všeho a vubec jsem nevěděl ale stejně, minimálně ejdnou za život by se v lese měl spálit každý, pěkně sám a relativně daleko.. pokud nevyschízuje a sám vyjde, prošel zkouškou
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
Nejlepší zhulenecký teorie jsou ty kterym se zasměješ i ráno po vystřizlivění... mame s kamošem docela novy mobily.. a tak když hulíme tak zapneme nahravaní nebo jenom diktafon a nechame to bejt a prostě za nějakou dobu na zapomeneme a rano jsou drsny zaznamy... nebo když jedeme na chatu se zřídit vemu sebou kameru pak už jenom Start a sklo do huby a rano je toho moc co k zasmání... a hlavně když někdo začně říkat ty svoje "teorie"
Mno o kamere a huleni me ani nemluv...Si pamatuju jak jsem dal brko a pak natacel jaky mam zrovna pocity..Radsi jsem se na to jeste ani nedival....Ale zhulenej natacim opravdu raaad
cau lidi,tak vam povím,co jednou resila moje sestra se svyma kamosema. na sejšn u souseda vyhulili krebici huleni a zacali rozebírat, jestli voda plave... Nebo teče Debata trvala asi dvě hodiny a skončili u toho, že Země je jeden velke hodinovej hotel a že na Měsíc jezdíme na pobytové zájezdy...
Predevcirem sem vedl s kamosem sahodlouhou debatu o vsech moznejch kravinach(napr. ze si pripada jak v totalitnim state a ma v hlave obraceny brejle atd.)..v ramci teto debaty padlo napr.
kamos - Vidis to sedozeleny vlneni?
ja - No spis zlutooranzovy..
k - nene, je sedozeleny
ja - No, taky by se to dalo chapat jako sedozelena..
Původní příspěvek od Omnihash přemejšleli ste někdyo tom, kam se strácej vajgly od brk? My třeba chodíme na lavičku, kde se vypálí tak kolem 50 brk tejdně a nikdy sem v okolí nenašel víc než deset vajglů. Vzhledem k tomu, že v okolí je tráva, zasekaná na 5 centimetrů, tak možnost, že to věkdo pouklízí je nulová. Proto jsme rozpracovali dvě teorie- v první to čórujou ježci a veverky, alby to skouřily, ale to by jim museli zbejt zase nějaký vajgly. Druhá teorie jsou dva pankáči, který bydlej o pár set metrů dál, ale ty zas nevypadaj, že by mohli bejt až takhle aktivní
já si myslim, že na to deš špatně, určitě v noci odlítaj do nebe
Ahoj. Tak ja by jsem se chtel zeptat, jestli se vam stava ze kdyz si zahulite a pak premyslite tak jestli nekdy nemyslite o sobe , napr. jak se chovam , co si o mne kamosi myslej a tak pls. odpisujte,..........
oklahomaa: jo to se mi občas stává a hlavně když nejsem v úplně tý pohodový společnosti, tak je z toho někdy docela i problém, zkus napsat něco konkrétního třeba, určitě se ti to stalo, když se na to ptáš...
Ahoj WENDY. Tak napriklad nekdy mivam takovy spatny stavy kdyz kamarat neco zadeli a kamarati se na tom kosej tak nekdy si myslim ze na mne ale vim ze to tak neni, anebo si nekdy namyslim uplne vadny veci . Mas i ty takovito skusenosti ???
mno..hned když se mi dneska tohle stalo,tak sem si řekla, že vám to sem musím napsat.. ani bych se nedivila kdyby se tohle už někomu stalo, protože mě to teď zpětně přijde jako dorý téma pro dialog..
no tak si tak jdeme...dvě borky jeden kluk...krásnej podzimní, slunečnej den, barevný listí....no v klidu...a teď jdeme najednou kolem domu s barevnou fasádou...a kámoš říká HM DÍVEJTE JAKEJ MÁ TEN BARÁK PODZIMNÍ FASÁDU...a já NE NE..TO JE SPÍŠ JARNÍ.....no začaly dohady jak hrom o tom jaká je to fasáda a chudinka kámoška...po dotázání jaká to teda je se zmohla jenom NO JÁ NEVÍM...CHVILKU JE PODZIMNÍ S CHVILKU ZAS JARNÍ...
:P přišlo mi pak docela komický asi 20 minut tohle řešit
oklahomaa: jo, to se mi taky stava, obcas dost drsny schizy, a pak se druhej den divim jak me to vubec mohlo napadnout. myslis treba takovy ty paranoie, ze te nekdo treba muze za zadama "pomlouvat" (spis probirat)? nemam to rad.
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
drinker hulič..
Jo presne neco takovyho sem myslel. Nemas/te nekdy takovy halusky jako treba ze kdyz neco reknes pak je ticho a premyslis co sem za chujovinu rekl? Nekdy se mi stava i to ze kdyz se na nekom zasmeju a pak premyslim jestlli sem neudelal chybu a co si ted o mne mysli.
Nekdy je fakt dost drsny ale hulit prestat nechci tak nevim jak dal. Mate jeste nekdo podobne priklady jako ja anebo drinken? Piste