Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Zhulenecký teorie & definice
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 15 16 17 18 19 »
Autor
Téma 
FlickerBird
Stálý Člen

Karma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% Pěstitelská

Příspěvek č. 257

stavbiček v lese jsem si ještě nevšiml... ale když jsem dost na plech lozil po lese s košíkem trak mě napadaly myšlenky jakože ten potok vubec není potok, že je to prasklina, že tenhle les je středem světa a že ty praskliny vedou k nějakému středu lesa, středu všeho a vubec jsem nevěděl ale stejně, minimálně ejdnou za život by se v lese měl spálit každý, pěkně sám a relativně daleko.. pokud nevyschízuje a sám vyjde, prošel zkouškou

# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever

Old Post 27-09-2005 v 13:37 PM
FlickerBird je offline   Profil uživatele FlickerBird   Find more posts by FlickerBird   Foto galerie člena FlickerBird   Click here to Send FlickerBird a Private Message   Add FlickerBird to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chosen
Nový Člen

Karma uživatele Chosen - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 258

Nejlepší zhulenecký teorie jsou ty kterym se zasměješ i ráno po vystřizlivění... mame s kamošem docela novy mobily.. a tak když hulíme tak zapneme nahravaní nebo jenom diktafon a nechame to bejt a prostě za nějakou dobu na zapomeneme a rano jsou drsny zaznamy... nebo když jedeme na chatu se zřídit vemu sebou kameru pak už jenom Start a sklo do huby a rano je toho moc co k zasmání... a hlavně když někdo začně říkat ty svoje "teorie"

Old Post 28-09-2005 v 14:47 PM
Chosen je offline   Profil uživatele Chosen   Find more posts by Chosen   Foto galerie člena Chosen   Click here to Send Chosen a Private Message   Add Chosen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 259

Mno o kamere a huleni me ani nemluv...Si pamatuju jak jsem dal brko a pak natacel jaky mam zrovna pocity..Radsi jsem se na to jeste ani nedival....Ale zhulenej natacim opravdu raaad

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 28-09-2005 v 15:37 PM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chosen
Nový Člen

Karma uživatele Chosen - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 260

natačení pocitu muže byt zajímavé.. to si ani nedokažu představit

Old Post 29-09-2005 v 12:06 PM
Chosen je offline   Profil uživatele Chosen   Find more posts by Chosen   Foto galerie člena Chosen   Click here to Send Chosen a Private Message   Add Chosen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondřej
Stálý Člen

Karma uživatele Ondřej - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 261

My pro změnu točíme telenovelu

Viva México!

Old Post 29-09-2005 v 18:48 PM
Ondřej je offline   Profil uživatele Ondřej   Find more posts by Ondřej   Foto galerie člena Ondřej   Click here to Send Ondřej a Private Message   Add Ondřej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ondřej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondřej
Stálý Člen

Karma uživatele Ondřej - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 262

cau lidi,tak vam povím,co jednou resila moje sestra se svyma kamosema. na sejšn u souseda vyhulili krebici huleni a zacali rozebírat, jestli voda plave... Nebo teče Debata trvala asi dvě hodiny a skončili u toho, že Země je jeden velke hodinovej hotel a že na Měsíc jezdíme na pobytové zájezdy...

Viva México!

Old Post 24-10-2005 v 19:03 PM
Ondřej je offline   Profil uživatele Ondřej   Find more posts by Ondřej   Foto galerie člena Ondřej   Click here to Send Ondřej a Private Message   Add Ondřej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ondřej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Str
Nový Člen

Karma uživatele Str - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 263

Predevcirem sem vedl s kamosem sahodlouhou debatu o vsech moznejch kravinach(napr. ze si pripada jak v totalitnim state a ma v hlave obraceny brejle atd.)..v ramci teto debaty padlo napr.
kamos - Vidis to sedozeleny vlneni?
ja - No spis zlutooranzovy..
k - nene, je sedozeleny
ja - No, taky by se to dalo chapat jako sedozelena..

Old Post 24-10-2005 v 20:28 PM
Str je offline   Profil uživatele Str   Find more posts by Str   Foto galerie člena Str   Click here to Send Str a Private Message   Add Str to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wendy
Stálý Člen

Karma uživatele wendy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 264

citace:
Původní příspěvek od Omnihash
přemejšleli ste někdyo tom, kam se strácej vajgly od brk? My třeba chodíme na lavičku, kde se vypálí tak kolem 50 brk tejdně a nikdy sem v okolí nenašel víc než deset vajglů. Vzhledem k tomu, že v okolí je tráva, zasekaná na 5 centimetrů, tak možnost, že to věkdo pouklízí je nulová. Proto jsme rozpracovali dvě teorie- v první to čórujou ježci a veverky, alby to skouřily, ale to by jim museli zbejt zase nějaký vajgly. Druhá teorie jsou dva pankáči, který bydlej o pár set metrů dál, ale ty zas nevypadaj, že by mohli bejt až takhle aktivní

já si myslim, že na to deš špatně, určitě v noci odlítaj do nebe

Old Post 25-10-2005 v 18:12 PM
wendy je offline   Profil uživatele wendy   Find more posts by wendy   Foto galerie člena wendy   Click here to Send wendy a Private Message   Add wendy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oklahomaa
Nový Člen

Karma uživatele oklahomaa - 0% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 265

Ahoj. Tak ja by jsem se chtel zeptat, jestli se vam stava ze kdyz si zahulite a pak premyslite tak jestli nekdy nemyslite o sobe , napr. jak se chovam , co si o mne kamosi myslej a tak pls. odpisujte,..........

Old Post 26-10-2005 v 15:34 PM
oklahomaa je offline   Profil uživatele oklahomaa   Find more posts by oklahomaa   Foto galerie člena oklahomaa     Add oklahomaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wendy
Stálý Člen

Karma uživatele wendy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 266

oklahomaa: jo to se mi občas stává a hlavně když nejsem v úplně tý pohodový společnosti, tak je z toho někdy docela i problém, zkus napsat něco konkrétního třeba, určitě se ti to stalo, když se na to ptáš...

Old Post 26-10-2005 v 16:34 PM
wendy je offline   Profil uživatele wendy   Find more posts by wendy   Foto galerie člena wendy   Click here to Send wendy a Private Message   Add wendy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 267

oklahomaa: nemusim hulit, dělám to skoro celej den-ale fakt je, že přemejšlim i o jinejch lidech

Old Post 27-10-2005 v 09:10 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 268

nevim. každopádně ten týpek co zjistil že země neni středem vesmiru musel bejt hustá zkuřka

my first time

Old Post 27-10-2005 v 09:35 AM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oklahomaa
Nový Člen

Příspěvek č. 269

Ahoj WENDY. Tak napriklad nekdy mivam takovy spatny stavy kdyz kamarat neco zadeli a kamarati se na tom kosej tak nekdy si myslim ze na mne ale vim ze to tak neni, anebo si nekdy namyslim uplne vadny veci . Mas i ty takovito skusenosti ???

Old Post 27-10-2005 v 13:23 PM
oklahomaa je offline   Profil uživatele oklahomaa   Find more posts by oklahomaa   Foto galerie člena oklahomaa     Add oklahomaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kattenka
Stálý Člen

Karma uživatele kattenka - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 270

mno..hned když se mi dneska tohle stalo,tak sem si řekla, že vám to sem musím napsat.. ani bych se nedivila kdyby se tohle už někomu stalo, protože mě to teď zpětně přijde jako dorý téma pro dialog..

no tak si tak jdeme...dvě borky jeden kluk...krásnej podzimní, slunečnej den, barevný listí....no v klidu...a teď jdeme najednou kolem domu s barevnou fasádou...a kámoš říká HM DÍVEJTE JAKEJ MÁ TEN BARÁK PODZIMNÍ FASÁDU...a já NE NE..TO JE SPÍŠ JARNÍ.....no začaly dohady jak hrom o tom jaká je to fasáda a chudinka kámoška...po dotázání jaká to teda je se zmohla jenom NO JÁ NEVÍM...CHVILKU JE PODZIMNÍ S CHVILKU ZAS JARNÍ...
:P přišlo mi pak docela komický asi 20 minut tohle řešit

Old Post 27-10-2005 v 22:34 PM
kattenka je offline   Profil uživatele kattenka   Find more posts by kattenka   Foto galerie člena kattenka   Click here to Send kattenka a Private Message   Add kattenka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drinker hulič
Stálý Člen

Karma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 271

oklahomaa: jo, to se mi taky stava, obcas dost drsny schizy, a pak se druhej den divim jak me to vubec mohlo napadnout. myslis treba takovy ty paranoie, ze te nekdo treba muze za zadama "pomlouvat" (spis probirat)? nemam to rad.

The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash

Prehistorie - 2002, první pokus o grow

Historie - 2005, 150W Powerplant

Současnost - 2x600W kokos, Durga Mata, Mendocino Madness

Old Post 27-10-2005 v 23:06 PM
drinker hulič je offline   Profil uživatele drinker hulič   Find more posts by drinker hulič   Foto galerie člena drinker hulič   Click here to Send drinker hulič a Private Message   Add drinker hulič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oklahomaa
Nový Člen

Příspěvek č. 272

drinker hulič..
Jo presne neco takovyho sem myslel. Nemas/te nekdy takovy halusky jako treba ze kdyz neco reknes pak je ticho a premyslis co sem za chujovinu rekl? Nekdy se mi stava i to ze kdyz se na nekom zasmeju a pak premyslim jestlli sem neudelal chybu a co si ted o mne mysli.
Nekdy je fakt dost drsny ale hulit prestat nechci tak nevim jak dal. Mate jeste nekdo podobne priklady jako ja anebo drinken? Piste

Old Post 28-10-2005 v 12:14 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:03 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 15 16 17 18 19 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás