Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to vasaray:při květu tam nemusíš mít takovou vlhkost jako při růstu,já mam zvlhčovač zaplej na 140 16 hod denně a vypadá,že jim to vyhovuje viz indoor by matrixx,kdyžtak na to jukni a ta teplota ujde
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Prave dorazila cela sada od Plagronu (Grow, Bloom, Phytamin a PK13/14).
Jedina informace z jejich webu nebo obalu je pomer ml/l.
Me by zajimalo (pokud je zde nekdo, kdo ma tu zkusenost) jak casto hnojit u toho PK.
Taky si myslim, ze obe hnojiva (Grow i Bloom) by se mela aplikovat po cely zivot kytky, jen jejich pomer by se mel menit v zavislosti na fazi, ve ktere kytky jsou - nebo se mylim?
2Matrixx : prosim te mohl by si mi jen poradit neco na kvet ale lajcky jenom staic ric jak se to menuje kolik to tak muze stat a jestli to je dobry zadny ty chemicky vzorce tomu ja nejak nechapu dikes moc ja bych to chte precist celej thred ale uz nemam moc casu tak jindy pac proo se ptam jinak sorry
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
to onrejblesk:buď můžeš použít sadu třísložkových hnojiv,kde je lahev bloom,tam se to liší stádiem kytky,ale aplikuješ všechny tři,nebo můžeš použít nějakej květovej stimulátor např.d Bcuzz 0,5L za cca 600Kč,PK13-14 0,5L za 195Kč,Green Sensation -Top Activator 0,25L za cca 850 Kč a nebo hodně levný OBM......ale je toho mnohem víc
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
no kytka kvete asi 2tydny a chci abych to kveteni urychlil nebo tak neco nebo aby se zvetsili palice nejakej nejlevnejsi kvalitni neznas???
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
to onrejblesk:
PK13-14 je levný a účinný,nic jinýho a levnýho mě nenapadá......
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
mi se zalibil ten superBud,ale nevim jak overit kvalitu na to jak je drahy a cetl jsem neco ze ma nejake karcinogenni latky..., ci jestli je treba ten d bCuzz dobry ... zatim je kytka 10 dnu v kvetu a pouzil jsem jen jednou OBM
Jaky muze byt rozdil mezi OBM a Bcuzz nebo super bud ??? Poradte prosim kdo mate zkusenosti.
jeste jsem zapomel napsat o tom ze tomu davam tech deset dnu Phyt-amin a kytka ma pudu perlit hlina biohumus... je krasna rozvetvena ale za tech 10 dnu jsou ty palicky jen asi max 8mm tluste po zmacknuti . Kytka ma tak 1,6m jak muzou byt velke palicky ?
urcite doplnky od b'cuzz ty sou urcite nejlepsi a jako hnojiwo to je tezky pro me wedou i w tomto b'cuzz ale to uz muze byt i dost indiwidualni a jak rekl snark "rozdil wecina pestitelu nepozna" nebo tak nak to bylo
Zdravim Matrixx , potreboval by som poradit ako mam hnojit v kybloch??? Hnojim to Bioformom a ten obsahuje: hydinový trus a uhlík, živiny: N, P, K, Ca, Mg, S, Fe, draslík v bezchloridovej forme, stopové prvky: mangán, bór, meď, zinok, molybdén, kobalt, titán, časť rastlinných živín v pomaly pôsobiacej forme, dalej obsahuje prírodné inhibítory premien dusíka a prírodný zeolit. Hnojím to aj holubým trusom rozpusteným vo vode a nejakym granulovaným hnojivom na vyfarbenie kvetu a plodu. Na začiatku som použil aj chemické hnojivo kristalon start. Co može mojim láskam ešte chýbat???a ktoré hnojivo tú drahocennú látku obsahuje??diiiiiik
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
ahoj matrixx nezlob se ze tě optežuji ale v zemi se dari diky tobje večer mrkni na moji galeriji budu tam davat neco ale mam ten hydro box ale nevim jak do toho udelat sazenicku jestli ji mam nechat nejdřive ve hline nebo jak byl bych ti vdečny semena uš kličej a ja jeste nic nevim tady sem to nenasel si skusenej tak to musis mit v maličku předem dik
to vasarya:sazeničky hoď rockwullu kamenný vaty nebo čistě do agroperlitu
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE