Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Skrin 250W od zacatku
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 15 16 17 18 19 »
Autor
Téma 
Šťovík
Stálý Člen

Karma uživatele Šťovík - 90% PěstitelskáKarma uživatele Šťovík - 90% PěstitelskáKarma uživatele Šťovík - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 257

walda: tyjo nikdy jsem tohle nesledoval, ale logicky bych rekl, ze čím tepleji tím víc bude cítit

a nejvíc když se to zapálí

Angrešty a rybízy 2007

Šťovíkůf zelený koutek (250W)

Moje outdoory

Old Post 25-01-2005 v 14:43 PM
Šťovík je offline   Profil uživatele Šťovík   Find more posts by Šťovík   Foto galerie člena Šťovík   Click here to Send Šťovík a Private Message   Add Šťovík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vlček
Stálý Člen

Karma uživatele vlček - 87% PěstitelskáKarma uživatele vlček - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 258

2 walda: nemam sice osobni zkusenosti ale kytka twori pryskyrici aby newysychala s pryskyrici se wylucujou i wonne silice neco jako u jehlicnatejch stromu z tohoto usuzuju ze nemas uplne prawdu
a gdyz se to spali tak bych rekl ze si mozna sousedi uz ani stezowat nebudou

Old Post 25-01-2005 v 16:09 PM
vlček je offline   Profil uživatele vlček   Find more posts by vlček   Foto galerie člena vlček   Click here to Send vlček a Private Message   Add vlček to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sinuhet
Stálý Člen

Karma uživatele Sinuhet - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 259

Ja myslim, ze se walda preklepl a myslel nizsi teplotu. To s tou pryskyrici a nevysychanim je jedna z teorii o pryskyrici. Krome ni jsem jeste slysel o snaze zachytit pyl ze vzduchu a asi jich bude jeste vic, ale ja rozhodne nejstem ten, kdo by z nich chtel vybirat to jedine prave vysvetleni ucelu pryskyrice. :-)

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -
NFT, Sensi Star, Nurturlite, Metrop -
Základy genetiky - Relativní vlhkost

Každá osoba reaguje na různé chemikálie různě.
Znej své tělo - Znej svou mysl - Znej svou substanci - Znej svůj zdroj. (www.hyperreal.org)

Old Post 25-01-2005 v 16:11 PM
Sinuhet je offline   Profil uživatele Sinuhet   Find more posts by Sinuhet   Foto galerie člena Sinuhet   Click here to Send Sinuhet a Private Message   Add Sinuhet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Walda
Stálý Člen

Karma uživatele Walda - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 260

No abych řekl něco z mý osobní zkušenosti, tak kámoš kterej neměl moc dobře pořešený vodvětrávání vypěstoval, docela dobrou ganju ale naprosto bez aroma a já když sem pěstoval ten samej model přes zimu na půdě tak to vonělo skrz zeď, nevim čim by se to dalo jinak vysvětlit než jak sem to pobral já-vyšší teplota = méně aroma

Old Post 26-01-2005 v 09:30 AM
Walda je offline   Profil uživatele Walda   Find more posts by Walda   Foto galerie člena Walda   Click here to Send Walda a Private Message   Add Walda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sinuhet
Stálý Člen

Příspěvek č. 261

citace:
Původní příspěvek od garat
- Ake velke kvetinace si pouzival ?
- Cim si hnojil ?

Kvetinace prumer 27 cm, myslim.
Nehnojil jsem. Chvilku jsem zkousel nejake obycejne hnojivo z kvetinarstvi, ale pak jsem se na to vykaslal. Hnojil jsem to asi dva tydny.

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -

Znej své tělo - Znej svou mysl - Znej svou substanci - Znej svůj zdroj. (www.hyperreal.org)

Old Post 26-01-2005 v 11:09 AM
Sinuhet je offline   Profil uživatele Sinuhet   Find more posts by Sinuhet   Foto galerie člena Sinuhet   Click here to Send Sinuhet a Private Message   Add Sinuhet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Šťovík
Stálý Člen

Karma uživatele Šťovík - 90% PěstitelskáKarma uživatele Šťovík - 90% PěstitelskáKarma uživatele Šťovík - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 262

no z pohledu fyziky ti reknu ze cim vyssi teplota tim vic muze pojmout ruznych par a tím více to potom cejtíš

a co se rtyce tvorby pryskyrice tak nejvic se ji bude tvorit v nejakym teplotnim optimu a pri vyssi nebo nizsi to bude horsi, tys byl k tomu optimu bliz nez tvuj kamos takze tim vetsi aroma, mozna to bylo i hnojenim

Angrešty a rybízy 2007

Šťovíkůf zelený koutek (250W)

Moje outdoory

Old Post 26-01-2005 v 13:36 PM
Šťovík je offline   Profil uživatele Šťovík   Find more posts by Šťovík   Foto galerie člena Šťovík   Click here to Send Šťovík a Private Message   Add Šťovík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Walda
Stálý Člen

Karma uživatele Walda - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 263

NO tak dík za vysvětlení z pohledu fyzika

Old Post 26-01-2005 v 23:00 PM
Walda je offline   Profil uživatele Walda   Find more posts by Walda   Foto galerie člena Walda   Click here to Send Walda a Private Message   Add Walda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Marv
Nový Člen

Karma uživatele Marv - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 264

Páč sem tu nový četl sem tvůj příspěvěk až teď a je to paráda smekám a zdravím

Old Post 11-03-2005 v 07:30 AM
Marv je offline   Profil uživatele Marv   Find more posts by Marv   Foto galerie člena Marv   Click here to Send Marv a Private Message   Add Marv to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wavra
Stálý Člen

Karma uživatele Wavra - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 265

MÁš to hodně pěkné, určitě K+
A MÁM dotaz mám elektroniku k výbojce danou ven ze skříně a položenou na vedlejším stole a včechno dané do jedné krabice položené na polštáři a resonance je dost velká
potřeboval bych typ jak by se to dalo nějakým dobrým způsobem vyřešit protože to je slyšet po celém bytě.
diky

Live for Peace

Old Post 13-03-2005 v 15:07 PM
Wavra je offline   Profil uživatele Wavra   Find more posts by Wavra   Foto galerie člena Wavra   Click here to Send Wavra a Private Message   Add Wavra to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sinuhet
Stálý Člen

Příspěvek č. 266

To je neco spatne, protoze samotna elektronika je uplne ticha. Nic nebzuci. Pravdepodobne ti rezonuje tlumivka. Zkus zjistit odkud vibrace vychazeji. A danou soucast vymen.

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -

Old Post 13-03-2005 v 17:03 PM
Wavra
Stálý Člen

Příspěvek č. 267

to světlo je snad z dob komunismu žádná novinka vychází to určitě s té tlumivky a na výměnu nemám peníze
tak bych potřeboval tu dobrou radu jak to bzučení snížit

Live for Peace

Old Post 13-03-2005 v 21:02 PM
Wavra je offline   Profil uživatele Wavra   Find more posts by Wavra   Foto galerie člena Wavra   Click here to Send Wavra a Private Message   Add Wavra to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
deamoon
Nový Člen

Karma uživatele deamoon - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 268

Nazdarek
Mas to v pohode,vlastnim tu samou kombinaci elektroniky a tlumivka mi strasne hreje,az tak ze se na ni neda udrzet dlan,je to normalní?
Lampa jinak jede v pohode,az na todle.

Old Post 13-03-2005 v 21:32 PM
deamoon je offline   Profil uživatele deamoon   Find more posts by deamoon   Foto galerie člena deamoon   Click here to Send deamoon a Private Message   Add deamoon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sinuhet
Stálý Člen

Příspěvek č. 269

wavra: To nepujde asi nijak jednoduse. Zkus tu tlumivku necim stahnout. Zpevnit. Zalezi jestli je v nejakem krytu. Pokud ano, tak si nepomuzes. Uvnitr jsou plechy, ktere nejsou dobre stazene k sobe a tak drnci. Delavalo se treba to, ze se to cele zalilo do vosku. Ale tlumivka se hodne hreje, takze by ti to ten vosk asi roztopilo. Myslim, ze budto nova, nebo bzuceni.

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -

Old Post 14-03-2005 v 06:43 AM
Sinuhet
Stálý Člen

Příspěvek č. 270

deamon: Tlumivka se hreje hodne. Taky na ni neudrzim ruku. Proto jsem pod ni taky dal kachlicku, at neni primo na dreve skrine. To je taky duvod, proc se dava tlumivka ven ze skrine, at tam netopi.

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -

Old Post 14-03-2005 v 06:45 AM
Wavra
Stálý Člen

Příspěvek č. 271

asi to bzučení
j o ještě se potřebuju na něco zeptat dnes jsem omylem zlomil vrchní stonek ale ne uplně celý s půlky ještě drží , bude to stačit když jsem ho oblepil izolepou?

Live for Peace

Old Post 14-03-2005 v 17:12 PM
Pan_Mlha
Stálý Člen

Karma uživatele Pan_Mlha - 91% PěstitelskáKarma uživatele Pan_Mlha - 91% PěstitelskáKarma uživatele Pan_Mlha - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 272

Bzučící tlumivky se namáčejí do šelaku rozpuštěném v lihu a pak se to vypéká v troubě při 250°C cca 3 - 5 hodin, pro úspěch si to můžete ještě jednou zopakovat. Šelak se například používá v truhlářství, restauratérských prací a samozřejmě v elektrotechnice, koupit ho můžete v šupinkové formě, nebo už ředěný. Také se to řeší zaléváním do epoxidu, nebo namáčením do barvy. Před namočením se pokuste odstranit čela tlumivky, aby došlo k proniknutí látky i na vinutí.

Pokud vrní pouze uvolněný trafoplech pomůže stažení svěrkou, nebo něčím podobným ať už vlastní výroby,.... prostě to nechám na Vás. Každopádně by se měla stahovat po délce, aby plechy přiléhaly k sobě.

Pokud vrní uvolněný drát ve vinutí tlumivky použijte způsob, který jsem uvedl ze začátku.

Zároveň bych upozornil, že chvění drátu ve vinutí může vést k poškození lakové izolace vodiče a následnému mezizávitovému zkratu (pro představu: vznikne tím sekundární vinutí jako u trafa, které je ve zkratu)

Old Post 15-03-2005 v 17:12 PM
Pan_Mlha je offline   Profil uživatele Pan_Mlha   Find more posts by Pan_Mlha   Foto galerie člena Pan_Mlha   Click here to Send Pan_Mlha a Private Message   Add Pan_Mlha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:20 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 15 16 17 18 19 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
18-02-2011 - 9x ww, skrin 250w sodik - 2 odpovědí
09-10-2008 - 250w na zaciatok? - 11 odpovědí
24-07-2006 - pekne od zaciatku - 90 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás