Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim mam docela velký problém. Kytky jsou ve 35 dni květu a čtyři začali pekelně žloutnout a schnout. Mám jich devět ale pět jich je OK a čtyři jsou na tom bledě. Je to White Russian. Je to přhnojené nebo nedostatek Phosporu??? pomoc prosím co s tim ??
kolik temu hnojíš? viděl bych to na přepal. a jaké máš teploty? i když, když je zbytek vpohodě, teplotou by to byt nemělo. co je ten zbytek zač? trochu se rozepiš
me se stalo neco uplne stejnyho a vyresil sm to zlepsenim ventilace a snizenim teploty a zvednutim lampy... vsechny ostatni hodnoty sem mel v poradku, jen ta teplota...
EDIT: jo to prehnojeni mozna, nevidim moc dobre ten substrat, je to kokos nebo hlina? KOkos je potreba cistit a prolejvat enzimem, nebo se zasoli a dela to stejnej bordel jako pri prehnojeni... Hlina nevim, nemam zkusenost.
dela to jen ve stredu plochy nebo i na okrajich kde neni tolik svetla a tepla od lampy?
Původní příspěvek od Maikl Nazdar hosi.. mam taky problem.. zacinaju mi vysychat konceky a kraje listkov na jednej z mojich kytiek ..pohladal som toho uz dost tak som sa rozhodol napisat sem a ukazat vam ako to vyzera, videl som uz vela podobnych fotiek - problem s prehnojenim ale toto nemoze byt moj problem..
- mam to v Grow-mixe od Plagronu
- este som nehnojil (ze by prave koli tomu malo draslika ??? -neviem, ale myslim si ze nie )
- poda by mala byt vzdusna a nepreliata (kontrolujem si zalievanie)
- korene ako poskodene nevyzeraju ani si nemyslim ze by boli nicene nejakymi skodcami
- obavam sa ci to nieje nahodou problem s pH alebo EC ale to bohuzial nemam ako kontrolovat.. aj ked nemyslim si ze by to mohol byt tento problem lebo som nespravil ziadny zasah do pody alebo do zalievky (nehnojim, nepouzivam ziadne ine pripravky popripade prisady do zalievky atd.)
- vyrazne sa oschnuta plocha na listkoch zvacsila za posledne dva dni
Prosim ak si je niekto hned isty v com je problem nevahajte napisat... vopred diki.. nech sa vsetkym dari..
Ty vole to chce přihnojit, a držet Ph.
Tohle je zmatečí téma. Nikomu to nic nedává.
T25.
Zalivka Root Juice 5ml/l H20 = Ph ..... 6 .. EC zatim nevim.
Asi před par dnama mi začli nejak svetlat vrchni mlade listky a to od středu žilky jednotlivych čepeli listu .
Přelitim by to nemelo byt jelikož vzdycky zaleju radeji mene než vice, ale jestli by to nemohlo byt nedostatkem dusiku se mi nechce moc veřit, jelikož ten GrowMix musi alespon chvili vydržet a takove mlade rostlinky si skoro ani nic nepapnou .. Taky možno nedostatek Síry . Kdo vi ale snad se daji dohromady .. A stonek rostlinky a vetvičky listu u nekterych rostlin maji takovou vinove červenou až spiš rudou barvu .. Určite nato přijdem nic neni jen tak
Zalivka Root Juice 5ml/l H20 = Ph ..... 6 .. EC zatim nevim.
Asi před par dnama mi začli nejak svetlat vrchni mlade listky a to od středu žilky jednotlivych čepeli listu .
Přelitim by to nemelo byt jelikož vzdycky zaleju radeji mene než vice, ale jestli by to nemohlo byt nedostatkem dusiku se mi nechce moc veřit, jelikož ten GrowMix musi alespon chvili vydržet a takove mlade rostlinky si skoro ani nic nenapnou .. Taky možno nedostatek Síry . Kdo vi ale snad se daji dohromady .. A stonek rostlinky a vetvičky listu u nekterych rostlin maji takovou vinove červenou až spiš rudou barvu .. Určite nato přijdem nic neni jen tak
Jedná se o 11x Northern Light . reguler seeds .
A předem všem dekuji Mejte se přátele
co mě žloutly od středu tak to bylo bud vodou (hodně) , což ty nemáš takže se pokoukni po přidání síry. mělo by pomoct koupit za 60Kč hořkou sůl a postříkat (a jelikož sou mrnata tak menší koncentraci )
Nazdar, Toto se mi začalo objevovat na listech... Nešíří se to moc rychle ale nevim co to je, mám docela strach z plísně.
Kytky jsou cca 10 dní od sklizně tak nevím jestli se stim mám vůbec zabývat nebo ne.
Čao..mám problémy s listy.EC je 1,6-1,8 jsem v třetím týdnu květu a tohle se mi objevilo přes noc u dvou rostlinek..listy se kroutí jakoby dovnitř a po celé delce listu,hlavně ve vrchní části rostliny. Poradíte někdo?
čau, před +- 2 dny se mi objevil problém s listy.
Vypadá to na plíseň co myslíte vy?
pH 6-6,5
teplota- den max 28
noc 13
vlhkost 60-80%
na fotce je jeden a ten samý list.
Tým, že človek sleduje svoj osobný záujem, obhajuje záujem spoločnosti účinnejšie, ako keby sa o to v skutočnosti usiloval. Nikdy som nevidel, že by vzišlo veľa dobrého od ľudí, ktorí sú oddaní činnostiam zameraným na verejné blaho… Velmi zajímavý dokument> Zajatci bíleho boha