Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dělám v automobilovém průmyslu a na vizitce mám napsáno Export manager. V práci zásadně nehulím. Moje sekretářka je stará jak moje máma a chci si zachovat seriozní tvář (a oči). Ale nejen proto. Denně toho namluvím víc anglicky a rusky než česky, a taky těch čísel. Vím, že by to nefungovalo. Když makám tak makám a když pukám tak pukám, jen tehdy je práce 100% výkonem a pukání 100% požitkem. V podvečer poklátím mladou a pak si zapálím podlampu z vlastní magicskříňky a to je pak mnohem lepší než totální výstih na jednání nebo poradě.
[ Tak ja som tiez studentik ]
V skole sme uz vela krat palili takze z komunikaciou v stave nemam problemy ale tak napr moj ucitel dejepisu huli dokonca parkraz uz aj zo ziakmi nasej skoly...
jej...tak takovyho reditele ti fakt zavidim:-))....ja delam taky spravce site...a v praci nehulim.
1. Bych nic nestihal
2. Ta hromada zenskejch v praci by me hrozne stihovala.....fuj..ani si to nepredstavuju:-)..natolik se znam
3. Souhlasim s nazorem, ze v praci prace a huleni az kdyz je pohodicka...a ta musi byt co nejcastejc protoze jaky si to udelame..takovy to mame:-))
mojí činností je udajne project manager v telemarketingu mojí prací je delat statistiky připravovat a získávat nové projekty dělat záverečné analýzi a samozřejmě že u mam na starost asi 15 lidí jako operátory..ale to jsou vesměs moji blízcí kamaradi..huliči ..tak proto každý den spk ale.....heh delam praci všeho druchu jako ferda......
Narozdíl od Pana Dana vyvojare si to brcko v praci kazdej den neodpustím.....ovšem ocenuju hlášku... : tlemení na zdroák..
Ja sem obyčejnej student SPŠ stavební což je hroznej opruz,
když se tady člověk zhulí tak moc nemá šanci něco pochopit.
Navíc když su vypukanej tak se mi nechce trávit hodiny nad
výkresama takže se těším až tu zasranou školu budu mít
za sebou.
tak vidim ze je to tu samy pocitscovy odbornik nebo student...
no ja se snazim financovat vyrobu dilu do aut, a jestli ted nebudou v merice zadne A6 tak to bude tim ze jsme marod....
no nezaplatili jsme a oni nam nedaji nastroje na vyrobu dilu ..
Původní příspěvek od Bambulion Já jsem klempíř,ale dělám správce sítě.Hulíme s ředitelem ještě dřív než vůbec vlezem do dveří...a pak hned když jdem z práce.A dá se to,protože stejně celej den lítám na netu (většinou tady)takže do vočí mi nikdo nevidí.A když jo tak mě přece bolej voči vod monitoru... ;-)
...nejsem vyucenej nic a taky delam spravce site...a tu vymluvu s cervenyma ocima od pocitace taky pouzivam, kdyz v praci zahulim a nekomu se nezda barva myho belma :c)
"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."
tuhle výmluvu používám taky a taky mám druhou, možná ještě lepší. to se vymlouvám na kontaktní čočky (tohle je samozdřejmě pouze pro ty, kteří je nosí ).
2 PiosOne: tak to je uplne super s tymi kontaktnymi cockami. Ja ích nosim, aj ked mi vlastn este nikdy nebolo teba vyhovorku ale ak bude musim si spomenut ze mam v oku to!
thanx
womi: teď na podzim je taky dobrá výmluva na počasí + čočky (prudká změna teploty (místnost-venek), prudký vítr který s sebou nese různý bordel -> bordel v očích). ale to už je mimo topic tohohle fóra
Původní příspěvek od PiosOne tuhle výmluvu používám taky a taky mám druhou, možná ještě lepší. to se vymlouvám na kontaktní čočky (tohle je samozdřejmě pouze pro ty, kteří je nosí ).
kontaktni cocky me moc nevyhovujou...vzdycky se mi zacnou lepit na oci, kdyz jsem zkourenej...to bych ty kapky na oci potreboval tak dvoje na den... :c)
"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."
womitor: tak to je smůla; mě se jednou stalo, že jsem si nakapal Visine a vyšel mi jenom na jedno oko. takže jedno jsem měl červený jak ruská vlajka a druhý totálně bílý