Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim mam problem mam automata white whindow x brutal sweed mendo nejdrive rostla pekne jak ma pak najednou velka zmena spicka rostliny se najednou vytahla asi o cca 10cm a rostou tam jen jednolistky mám sto petilisku a zastavila se tvorba palic avlastne cele kytky stalo se mi to poprve nevim co stim ph sem mneril a je v poho prosim o radu
Zdravím, poprvé jedu nějaký kytky ze semínek, jsou to všechno regulary a jak to roste tak to má takovej divnej stonek http://imgur.com/uRSkwnF . Vzdycky jsem mel rizky tak nevim jestli je to normální nebo jsou to samci. Díky za odpoved
Nevím přesně co mas na mysli, předpokládám to jak je drazkovanej. Bud v klidu mám je takové všechny a určite dle toho pohlaví nepoznas. Někde jsem četl, ze by to měli byt samci, ale stejně u me vypadají i samice.
Zdravím pánové, mám problém s dvěma kytkama, a za boha neví co to je. Už jsem zkoušel hodně věcí.
První fotka je Candy Kush Express přepnutá cca týden na květu. A před tím ještě přesazená do Janeco LIGHT mixu od atami. Zatím moc nehnojeno. Ta hlínma i když je light tak by měla mít dostatek hnojiv na první až dva týdny. A tohle se mi dělá na téhle odrůdě snad u všech. Mám tedy matku a z nich klony tak že stejné pheno. Tak že opravdu nevím.
Druhá fotka je Royal Cookies matku jsem jednou přihnojil. A od té doby jak matka tak i potomci vypadjí takhle. I když jedu v hydru s vodu z reverzní osmózy. A EC mám zatím asi na 450 - 500 tedy asi 0,5. Tak se mi pouze na této dělá tady toto. A růst se mi zdá že se prostě zasekl. Vedle ní je Fruit Spirit který dorostl do obrovských rozměrů. A ani náznak nějakého přehnojení nebo nedostatku. Mám tuto rostlinu i v hlíně a dělá to naprosto stejné věci. Opravdu nevím jestli je to kytkama (matkama). Nebo už začínám stárnout.
Ale už jsem zasadil další tak doufám že už budou v pohodě. Jen mě štve že toto indoor kolo bude asi slabší. Ale nechci to zakřiknout doufám že na tom něco vyroste.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
U 1 .Zkusil si jim dat trochu drasliku ,nebo.i dolomitu ?
Ten list je krehkej a lehce se odlomi a ta hneda se hned rozsype ?
Me to delalo nizky ph a nedostatek mineralu v pude.
Zkusil bych mozna i od canny mono ziviny , nebo jenta.kytka proste slaba ,nebo nemoc ?
Původní příspěvek od Bitir U 1 .Zkusil si jim dat trochu drasliku ,nebo.i dolomitu ?
Ten list je krehkej a lehce se odlomi a ta hneda se hned rozsype ?
Me to delalo nizky ph a nedostatek mineralu v pude.
Zkusil bych mozna i od canny mono ziviny , nebo jenta.kytka proste slaba ,nebo nemoc ?
Čau, no mám Mineral Magic ale ten se prý nemá používat když požíváš trichodermu. Ale když tak jí tam můžu dát. Nic horšího se asi nestane. pH mám furt kolem 6 do hlíny dávám i pH kolem 6,1 - 6,3.
jj přesně jsou křehké a drolí se jsou to tedy nějaké minerálii? Tak že jsou spíš nepohnojené? Než přehnojené?
Tak že jim mám nasypat?
Žádná nemoc myslím není. Spíš nějaký nedostatek či přebytek, ale u toho docela pochybuji. Do toho hydra mohu dát ten Mineral Magic tam žádné potvůrky jsem nenasadil.
PS: tak chyba. > Oproti tomu v zemině , pokud je vmíchán ve formě prášku, Mineral magic podporuje růst mikroorganismů a pomáhá vytvářet prostředí pro extrémně silné a zdravé rostliny.
Tak že to tam hnedka jdu nalít zrovna zalévám.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Jojo, moc tomu ale neverim , pac to neobsahuje call mag.
Ale jako minealni doplnky to muze byt treba dobry.
Myslim ale ze to ma.hodne horciku ,coz neni na skodu , ale nikde nepisou davkovani do pudy.
Mozna bych to striknul na list.
Co jedes za hnojky ? Tys nekde psal ze jedes organiku ?
Osobne bych ph zvednul na 6.5 a podle me to i trochu vypada na nedostatek fosforu nebo drasliku, nebo obojiho.
Upravujes nejak vodu nebo sinto stahnou hnojky ?
Edit, ted ctu ze to ma horcik .
Mam skoro pred kosou a najednou mi zacla jedna palice jakoby rezivět, myslel sem ze je spalena od svetla(presto ze jine sisky byly i blize). Svetlo sem zvedl ale problem se zacal rozsirovat, dnes sem musel cely vrsek salamku usmiknout(rvalo mi to srdce). Muze to byt plisen ? Docela bojuju s vysokou vlhkosti..
Naposledy upravil mamdomaejkej 12-11-2017 v 20:36 PM
Ahoj, nikde sem nenašel tak se ptam tady. 2/3 palic se mi ke konci zbláznili a vyjížděj nový tenký palicky, je to chyba ve výživě, nebo v něčem jiném???
Původní příspěvek od mamdomaejkej Mam skoro pred kosou a najednou mi zacla jedna palice jakoby rezivět, myslel sem ze je spalena od svetla(presto ze jine sisky byly i blize). Svetlo sem zvedl ale problem se zacal rozsirovat, dnes sem musel cely vrsek salamku usmiknout(rvalo mi to srdce). Muze to byt plisen ? Docela bojuju s vysokou vlhkosti..
To je pleseň sivá, teraz už len rýchlo obrať a usušiť.
Keď pestuješ model náchylný na pleseň palíc, tak preventívne na začiatku 7 týždňa postriekaj Teldorom 500SC
Ahoj, potřeboval bych poradit čím to mlže být ? světlo je cca 50cm od kytek, teplo v boxu se nedostane nad 30 přímo pod světlem, vlhkost cca 40% občas kolísá PH a EC mám 1 prosím o radu díky
kruxyy: EC 1 je docela dost na takové malé potvůrky. Já první týden dávám jen vodu s EC cca 0,3 - 0,4. Jinak se mi okamžitě začnou pálit. Až potom co se trošku vzpamatují z přesazení tam prcnu trošku hnojiv na růst. Ale popravdě co jedu Willmu tak EC mi už nejde přes 1,2. Jinak se jednoduše spálí. Aspoň u mě to tak frčí.
Původní příspěvek od voldi Ahoj, nikde sem nenašel tak se ptam tady. 2/3 palic se mi ke konci zbláznili a vyjížděj nový tenký palicky, je to chyba ve výživě, nebo v něčem jiném???