Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
co tak prepasovat nieco do EGYPTA?
budem sa plavit 4 dni po nile a neviem ako t o tam vydrzim... su nejake problemi s kontrolavanim na letiskovych terminaloch?je lepsie si to dat do batoziny alebo do osobnych veci?
fucking shit is this weed BUT I breed IT to feed my need
asi pred tyždnom som presiel z Veneyueli do Kolumbie o tri 3dni spať, colníci spočitali autobus , ani pasy nevydeli , ale ani sme nič neprenašali, nechceli sme , tam to je tvrdé aj ked sa daju podplaťiť, 13.sa vraciam z Venezueli nechcem prenášať , ale 10 g som kupil asi za 500 sk a kvalitnej travy , potom napíšem...
prave som v Egypte v kaviarni...
do egypta sa neoplati pasovat nic okrem nejakej specialnej na ochutnavku, lebo tu maju take kvanta hasisa, z typek ti to do SISE da ak sa na neho pekne usmejete...
na lodi som si dal 1malu kocecku do cigarety a hned mi nebolo rady.ked som sli do portu v LUXORE tak namornik skakal do Nilu aby ju nejak ukotvil.uplna akcna scena.moznobolo ludom divne co sa tak styrteasne smejem,ale budis.pred 2hodinkami som bol na vrchole mesity v centre KAHIRY.perfektny dorob.perfektny hasis.
tak zatim
fucking shit is this weed BUT I breed IT to feed my need
včera som priletel z Venezueli, na letisku v Caracase bolo asi 50 ludí od protidrogovej jednotky, kontrolovali námatkovo tak , že si vybrali ludí ešte pred pasovou kontrolou stačilo , že má človek kufor, dokonca ešte aj z lietadla vyvolávali ludí , pes behal medzi kuframi a čuchal ...čiže obrovské riziko, ja som pre istotu vyhodil aj fajku...
Moje skusenost je že sem prejízdel hranice asi 10xvzdy
pod vlivem vzdy z dobrou zasoubou.Nikdy se my nestalo ze by tam byl čokl
ani ve vlaku,aute,busu či stopu.Schovany sem to mel v hadrech nebo spacaku,v autě sme vezli shit z Fr v popelniku mezi bordelem.Podle me de
spis oto jak clovek vypada z dredama na hlave se holt ta prohlidka da ocekavat pak to chce dat do nugety,pasty ale kamosovi treba pastu vymackali.... mel to ve stanu/30g kurva qwalit skunku/ a ten mu prohlídli hodne zbezne... tak si zahulil
Takze jestli tam nevezes 2kila tak to moc neprožívej a tvař se co nejmín zhuleně
tohle tema me moc zajime, protoze o prezdninach chceme jet s kamoshama do holandska a moc by me mrzelo kdybych si nic neprivezl domu verim tomu ze kontrolovat nejak moc nebudou, ale nikdy to nemusi byt 100%.
V létě mi vyprávěl maník na jedný akci, že má kámoše, kterej lítá do Maroka, tam tejden vegetí, pak sežere 30 čtyřgramovejch koulí shitu, obalenejch do nějakých pytlíků z netkané textilie a pak letí zpátky do Čech. Prej mu volal z letiště, jestli to k němu může jít vysrat. On že jo, tak pak jen čekal, až jeho kámoš hodí do placu první kouli aby si mohli zahulit . Sral to celou noc, větší dávka projímadla je nutností Prej týden nato letěl zpátky jinej jeho kámoš s 200 g ve svých útrobách. Ale největší rekord prej drží nějakej Němec, co do sebe naskládal 1000g a letěl do Frankfurtu...
Fakt velice humorná historka..
mno... s kámoškou plánujem výlet přes hranice. obě dredatý hlavy. a vim, že německý celníci sou svině. no...slyšela sem, že když maj podezření, že si něco vezete, tak si pořídí gumový rukavice, lžíci a šáhnou do vás . nevíte něco o tom??? je to možný.???? doufam že ne, nebo jim něco ošklivýho provedu..
Hollister: jj, svycari jsou svine peclive, kdyz jsme tam jeli na streetparade tak nam vyhazeli z auta vsechno, vysvlict do spodniho pradla, prohledavali auto se psem, divali se uplne vsude... Ale my, protze jsme tezci kulisaci, jsme nic nevezli a koupili si vsechno tam
A jednou jsem jel o prazdninach na slovensko, vezl jsem si s sebou 5 kolacu, zabalenych v alobalu a to cele ponorene v opalovacim kremu.. Na hranicich jsem se na celniky s naprosto sebejistym vyrazem zesiroka krenil.. No a na zpatecni ceste jsem zjistil, ze celou dobu v aute pod oknem za zadnim sedadlem lezela moje vetrovka, v jejiz kapse se nachazel vonavy filmac Pred hranicema jsem dostal strach, taxem ho zahodil do lesa. A stejne me nekontrolovali... co uz
Já si za hranice vozím pro jistotu jen minimum trávy, a to tak že většinou dám malej pytlík do polštářku naplněnýho levandulí...vždycky mi zbaštili že si vozím tu levanduli aby se mi líp spalo
K tem prohlidkam -kdyz už neco najdou/a nebo maj proste podezrení/ tak de clovek fak do naha a predklonu,ta rukavice je taky pravdepodobna o lžíci nic nevim
Mno já jezdím dost často z belgie do čech z čech do belgie busem a ještě se mi nestalo že by mě kontrolovaly. Jenom jednou asi 20km po vjezdu do německa (z belgie). Nás zastavila namátková kontrola, která sebou neměla ani psa. Policajti vlezli do busu zkontrolovali pasy a zeptali se jestli někdo nepřeváží drogy nebo zbraně . Nikdo se však nenechal zmást záludnou otázkou oficíra, tak nás pustili.
Dva týdny zpátky sem letěl Brusel-Praha a zpět, přičemž cestou zpátky jsem si vezl asi 10g letošku. Protože sem měl trochu strach že v letadle jsou větší kontroly, tak jsem ganju zabalil do sáčků a dal ji do dózy s kávou. Na letišti me sice u bezpečnostního rámu vyzuli z Martensek, ale ganja v pohodě prošla, po příletu jsem to náležitě oslavil.