Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Hlava Tak já sem si pořídil tohle ExStik® II pH/Conductivity Meter EC500 a koupil sem ho tady , http://gpprague.cz/eshop/katalog-zb...page=3&sort=20a , maj tam i jiny zajimavý věci , je vodotěsnej , když spadne do vody tak plave na hladině , 25mist v paměti a celkem padne do ruky Conductivity Range - 0 to 199μS/cm, 200 to 1999μS/cm, 2.00 to 19.99mS/cm
Max Resolution - 0.1μS/cm
Basic Accuracy - ±2%FS
Tak malá aktualizace , dneska mi začli blikat baterky , po vice nez dvou a půl roce denního pouzivání !!! Což si rikam ze není špatnej výkon Tento pristroj dále vrele doporučuji , Hlava
mam combo od Hanny 98129 a spokojenost, nemecka kvalita jde ruku v ruce s zivotnosti, ze zacatku jsem mel PH metr od nejakyho cinana, ktery odesel po prvnim kole a na konduktivitu EC metr Essencials (ten lezi doma nevyuzitej, kdyby mel nekdo zajem)
koupil jsem nedavno ph adwu 11 ,a fungovala dobre byla srovnavana i s jinymi ph metry a vse v klidku ,potom jsem koupil druhou ktera mela odchylku -0,7 a po nakalibrovani meril o -1,0 nez je real :-)takze pri prvnim nakupu jsem mel radost a pri druhem to byl peknej shit psal sem na stranky prodej ce a o vsem ho informoval,a zatim si rekl o cislo faktury,takze za me asi adwu a levny meraky nebrat !!!
Muzu potvrdit mam ten samej pres rok a zatim slape dobre predtim sem mel 2 jiny jeden odesel po roce a druhej taky ale ten spadl do vody coz tomuhle by udajne nemelo vadit
a ten muj se tada kalibruje ph bufrem 7 a kdyz ho nakalibruju a dam do 4 ukazueje 4,1-4,2 nikdy ne presne 4 ale to mi staci kolem 5-7 to meri presne +-o,1 a vic nepotrebujes!
a ten popis tam ale nesedi na tom odkazu ec to nemeri to je zas EC metr vypada stejne ale je to neco jinyho !! tak bacha at se v tom nezamotas
Ahoj mohl bych poprosit o radu? Potřeboval bych poradit který pH/EC metr koupit. Nejraději bych nějaký kombinovaný s přesností pH na 0,1 nebo klidně setiny. Cena max 10 000 s tím aby se na něj dobře sháněli elektrody....aby sehnat elektrodu nestálo víc jak nový přístroj.
Původní příspěvek od Rookie Ahoj mohl bych poprosit o radu? Potřeboval bych poradit který pH/EC metr koupit. Nejraději bych nějaký kombinovaný s přesností pH na 0,1 nebo klidně setiny. Cena max 10 000 s tím aby se na něj dobře sháněli elektrody....aby sehnat elektrodu nestálo víc jak nový přístroj.
Mám Extech Exstick 2 EC 500 a maximální spokojenost.
Je to spolehlivé a elektroda se sehnat dá.
Původní příspěvek od bigV mam combo od Hanny 98129 a spokojenost, nemecka kvalita jde ruku v ruce s zivotnosti, ze zacatku jsem mel PH metr od nejakyho cinana, ktery odesel po prvnim kole a na konduktivitu EC metr Essencials (ten lezi doma nevyuzitej, kdyby mel nekdo zajem)
Hoj lidi, sháním opravdu levný combo a narazil jsem na toto: http://www.ebay.com/itm/HANNA-HI-98...=item566b1b330f
a teď tu na to čtu samou chválu a zjišťuju, že je to pomalu za čtvrtinu obvyklý ceny. Taky, že by to měla být "německá kvalita", ale na štítku na fotce čtu "Made in Romania". Mam bejt srdnatej a objednat to? Nemá s tím někdo třeba náhodou nějakou špatnou zkušenost (padělek, bo tak něco)?
No tož to já do něj asi půjdu, cena je opravdu moc příjemná.
Do Čech posílá! Poštovný $15, každá další položka +$2. Možná tam má nastaveno, že posílá až od určitýho hodnocení, nebo tak, pokud se Ti doprava nezobrazuje.
Popravdě bych se rád vyhnul celnici, což se třema stejnejma položkama už spíš neprojde a spíš než by se ušetřilo, nákup by se prodražil. Právě dodělávám tady na fóru hromadnej nákup LEDek z USA a užil jsem si s tím celkem svoje. Ale kdyby se třeba našli další zájemci aby už to stálo za to a chtěl se toho někdo ujmout, moc rád se připojím. Ještě s nákupem počkám, zda se tu něco nevyvine.
Jinak nákup přes eBay žádnej problém, obzvlášť u prodejce s takovým obratem a tolika kladnýma referencema, toho není vůbec potřeba se bát. V Praze je to často už za 3-4-5 dnů a záleží jen, zda a na jak dlouho to zkejsne na celnici.