Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Hydroponie » PH a EC metr, jaky strojek vybrat?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 13 14 15 16 17 »
Kterej pH metr koupit?
Analog
Adwa
Milwaukee
Truncheon
Essentials
Hanna GrowCheck Combo
Salinger & Mack
EXTECH
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
KREATOR
Stálý Člen

Karma uživatele KREATOR - 84% PěstitelskáKarma uživatele KREATOR - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 225

Zdravím.koupil jsem si EC metr Adwa AD31. Kdyz ho dám do kohoutkové vody ukazuje 50 .to jako ec 0.5???praďte prosím.

Old Post 27-09-2013 v 17:47 PM
KREATOR je offline   Profil uživatele KREATOR   Find more posts by KREATOR   Foto galerie člena KREATOR   Click here to Send KREATOR a Private Message   Add KREATOR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Majky-man
Stálý Člen

Karma uživatele Majky-man - 86% PěstitelskáKarma uživatele Majky-man - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 226

Zdravím co si myslíte o http://www.growshop.cz/katalog/deta...ph-ec-tds-mw802 vypadá docela dobře jen mám strach z té jedno bodové kalibrace náhodou s tím zkušenosti nemáte?

Old Post 04-10-2013 v 04:32 AM
Majky-man je offline   Profil uživatele Majky-man   Find more posts by Majky-man   Foto galerie člena Majky-man   Click here to Send Majky-man a Private Message   Add Majky-man to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 227

citace:
Původní příspěvek od Hlava
Tak já sem si pořídil tohle ExStik® II pH/Conductivity Meter EC500 a koupil sem ho tady ,
http://gpprague.cz/eshop/katalog-zb...page=3&sort=20a , maj tam i jiny zajimavý věci , je vodotěsnej , když spadne do vody tak plave na hladině , 25mist v paměti a celkem padne do ruky
Conductivity Range - 0 to 199μS/cm, 200 to 1999μS/cm, 2.00 to 19.99mS/cm
Max Resolution - 0.1μS/cm
Basic Accuracy - ±2%FS

Jo ten můj to má

http://grower.cz/forum/showthread....2066#post962066

Tak malá aktualizace , dneska mi začli blikat baterky , po vice nez dvou a půl roce denního pouzivání !!! Což si rikam ze není špatnej výkon Tento pristroj dále vrele doporučuji , Hlava

Old Post 30-10-2013 v 17:54 PM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bigV
Stálý Člen

Karma uživatele bigV - 98% PěstitelskáKarma uživatele bigV - 98% PěstitelskáKarma uživatele bigV - 98% PěstitelskáKarma uživatele bigV - 98% PěstitelskáKarma uživatele bigV - 98% PěstitelskáKarma uživatele bigV - 98% PěstitelskáKarma uživatele bigV - 98% PěstitelskáKarma uživatele bigV - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 228

mam combo od Hanny 98129 a spokojenost, nemecka kvalita jde ruku v ruce s zivotnosti, ze zacatku jsem mel PH metr od nejakyho cinana, ktery odesel po prvnim kole a na konduktivitu EC metr Essencials (ten lezi doma nevyuzitej, kdyby mel nekdo zajem)

1. indoor - Ebb and Flow 400W, Outdoor 2015 by bigV, Kořenový hormon - zadara, 3 molární KCl - udělejte si doma!

Old Post 22-03-2014 v 13:37 PM
bigV je offline   Profil uživatele bigV   Find more posts by bigV   Foto galerie člena bigV   Click here to Send bigV a Private Message   Add bigV to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
OPTIMUS PRIME
Stálý Člen

Karma uživatele OPTIMUS PRIME - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 229

koupil jsem nedavno ph adwu 11 ,a fungovala dobre byla srovnavana i s jinymi ph metry a vse v klidku ,potom jsem koupil druhou ktera mela odchylku -0,7 a po nakalibrovani meril o -1,0 nez je real :-)takze pri prvnim nakupu jsem mel radost a pri druhem to byl peknej shit psal sem na stranky prodej ce a o vsem ho informoval,a zatim si rekl o cislo faktury,takze za me asi adwu a levny meraky nebrat !!!

At se daří!!!!!!

Old Post 19-09-2014 v 15:49 PM
OPTIMUS PRIME je offline   Profil uživatele OPTIMUS PRIME   Find more posts by OPTIMUS PRIME   Foto galerie člena OPTIMUS PRIME   Click here to Send OPTIMUS PRIME a Private Message   Add OPTIMUS PRIME to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
malťan
Nový Člen

Karma uživatele malťan - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 230

Zdravim, poradite mi nekdo prosim nejakej dobrej Ph metr tak do 2500? Diky

Old Post 24-11-2014 v 08:55 AM
malťan je offline   Profil uživatele malťan   Find more posts by malťan   Foto galerie člena malťan   Click here to Send malťan a Private Message   Add malťan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LonGermaX
Stálý Člen

Karma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 231

Mám ho a spokojenost, staci na kalibraci Ph 4 puffer.

http://merice-teploty-vlhkosti.heur...ential-ph-metr/

A teď nastal chaozz...

1. grow GWS

2. grow POG

3. grow MAZAR

4. grow CM

Old Post 01-12-2014 v 13:39 PM
LonGermaX je offline   Profil uživatele LonGermaX   Find more posts by LonGermaX   Foto galerie člena LonGermaX   Click here to Send LonGermaX a Private Message   Add LonGermaX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Astronautr
Stálý Člen

Karma uživatele Astronautr - 89% PěstitelskáKarma uživatele Astronautr - 89% PěstitelskáKarma uživatele Astronautr - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 232

citace:
Původní příspěvek od LonGermaX
Mám ho a spokojenost, staci na kalibraci Ph 4 puffer.

http://merice-teploty-vlhkosti.heur...ential-ph-metr/

Muzu potvrdit mam ten samej pres rok a zatim slape dobre predtim sem mel 2 jiny jeden odesel po roce a druhej taky ale ten spadl do vody coz tomuhle by udajne nemelo vadit
a ten muj se tada kalibruje ph bufrem 7 a kdyz ho nakalibruju a dam do 4 ukazueje 4,1-4,2 nikdy ne presne 4 ale to mi staci kolem 5-7 to meri presne +-o,1 a vic nepotrebujes!
a ten popis tam ale nesedi na tom odkazu ec to nemeri to je zas EC metr vypada stejne ale je to neco jinyho !! tak bacha at se v tom nezamotas

Old Post 01-12-2014 v 15:23 PM
Astronautr je offline   Profil uživatele Astronautr   Find more posts by Astronautr   Foto galerie člena Astronautr   Click here to Send Astronautr a Private Message   Add Astronautr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rookie
Stálý Člen

Karma uživatele Rookie - 81% PěstitelskáKarma uživatele Rookie - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 233

Ahoj mohl bych poprosit o radu? Potřeboval bych poradit který pH/EC metr koupit. Nejraději bych nějaký kombinovaný s přesností pH na 0,1 nebo klidně setiny. Cena max 10 000 s tím aby se na něj dobře sháněli elektrody....aby sehnat elektrodu nestálo víc jak nový přístroj.

We Are gods,
and the world is our concept. SO MAKE IT GREEN!!!
DWC Hydroponics Super Silver Haze - Grow #1
Aeroponics - Girl Scout Cookies - Grow #2

Old Post 30-12-2014 v 11:45 AM
Rookie je offline   Profil uživatele Rookie   Find more posts by Rookie   Foto galerie člena Rookie   Click here to Send Rookie a Private Message   Add Rookie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vstane
Stálý Člen

Karma uživatele vstane - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 234

citace:
Původní příspěvek od Rookie
Ahoj mohl bych poprosit o radu? Potřeboval bych poradit který pH/EC metr koupit. Nejraději bych nějaký kombinovaný s přesností pH na 0,1 nebo klidně setiny. Cena max 10 000 s tím aby se na něj dobře sháněli elektrody....aby sehnat elektrodu nestálo víc jak nový přístroj.

Mám Extech Exstick 2 EC 500 a maximální spokojenost.
Je to spolehlivé a elektroda se sehnat dá.

Old Post 01-01-2015 v 07:05 AM
vstane je offline   Profil uživatele vstane   Find more posts by vstane   Foto galerie člena vstane   Click here to Send vstane a Private Message   Add vstane to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
B@JTík
Stálý Člen

Karma uživatele B@JTík - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 235

citace:
Původní příspěvek od bigV
mam combo od Hanny 98129 a spokojenost, nemecka kvalita jde ruku v ruce s zivotnosti, ze zacatku jsem mel PH metr od nejakyho cinana, ktery odesel po prvnim kole a na konduktivitu EC metr Essencials (ten lezi doma nevyuzitej, kdyby mel nekdo zajem)

Hoj lidi, sháním opravdu levný combo a narazil jsem na toto:
http://www.ebay.com/itm/HANNA-HI-98...=item566b1b330f
a teď tu na to čtu samou chválu a zjišťuju, že je to pomalu za čtvrtinu obvyklý ceny. Taky, že by to měla být "německá kvalita", ale na štítku na fotce čtu "Made in Romania". Mam bejt srdnatej a objednat to? Nemá s tím někdo třeba náhodou nějakou špatnou zkušenost (padělek, bo tak něco)?

Old Post 18-02-2015 v 01:14 AM
B@JTík je offline   Profil uživatele B@JTík   Find more posts by B@JTík   Foto galerie člena B@JTík   Click here to Send B@JTík a Private Message   Add B@JTík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Paranormal Grow
Stálý Člen

Karma uživatele Paranormal Grow - 94% PěstitelskáKarma uživatele Paranormal Grow - 94% PěstitelskáKarma uživatele Paranormal Grow - 94% PěstitelskáKarma uživatele Paranormal Grow - 94% PěstitelskáKarma uživatele Paranormal Grow - 94% PěstitelskáKarma uživatele Paranormal Grow - 94% PěstitelskáKarma uživatele Paranormal Grow - 94% PěstitelskáKarma uživatele Paranormal Grow - 94% PěstitelskáKarma uživatele Paranormal Grow - 94% PěstitelskáKarma uživatele Paranormal Grow - 94% PěstitelskáKarma uživatele Paranormal Grow - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 236

Padelek urcite ne, ja ho mam a je tam zas Made in mauritius...jinak ten z ebay neposila do cech bohuzel:/ cena super

Old Post 18-02-2015 v 01:52 AM
Paranormal Grow je offline   Profil uživatele Paranormal Grow   Find more posts by Paranormal Grow   Foto galerie člena Paranormal Grow     Add Paranormal Grow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
B@JTík
Stálý Člen

Příspěvek č. 237

No tož to já do něj asi půjdu, cena je opravdu moc příjemná.
Do Čech posílá! Poštovný $15, každá další položka +$2. Možná tam má nastaveno, že posílá až od určitýho hodnocení, nebo tak, pokud se Ti doprava nezobrazuje.

Old Post 18-02-2015 v 02:26 AM
B@JTík je offline   Profil uživatele B@JTík   Find more posts by B@JTík   Foto galerie člena B@JTík   Click here to Send B@JTík a Private Message   Add B@JTík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Paranormal Grow
Stálý Člen

Karma uživatele Paranormal Grow - 94% PěstitelskáKarma uživatele Paranormal Grow - 94% PěstitelskáKarma uživatele Paranormal Grow - 94% PěstitelskáKarma uživatele Paranormal Grow - 94% PěstitelskáKarma uživatele Paranormal Grow - 94% PěstitelskáKarma uživatele Paranormal Grow - 94% PěstitelskáKarma uživatele Paranormal Grow - 94% PěstitelskáKarma uživatele Paranormal Grow - 94% PěstitelskáKarma uživatele Paranormal Grow - 94% PěstitelskáKarma uživatele Paranormal Grow - 94% PěstitelskáKarma uživatele Paranormal Grow - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 238

Aha, tak nechceš vzit rovnou tři? Da se tomu věřit takhle přes ebay? Abych se toho někdy dočkal ještě...

Old Post 18-02-2015 v 02:47 AM
Paranormal Grow je offline   Profil uživatele Paranormal Grow   Find more posts by Paranormal Grow   Foto galerie člena Paranormal Grow     Add Paranormal Grow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
B@JTík
Stálý Člen

Příspěvek č. 239

Popravdě bych se rád vyhnul celnici, což se třema stejnejma položkama už spíš neprojde a spíš než by se ušetřilo, nákup by se prodražil. Právě dodělávám tady na fóru hromadnej nákup LEDek z USA a užil jsem si s tím celkem svoje. Ale kdyby se třeba našli další zájemci aby už to stálo za to a chtěl se toho někdo ujmout, moc rád se připojím. Ještě s nákupem počkám, zda se tu něco nevyvine.

Jinak nákup přes eBay žádnej problém, obzvlášť u prodejce s takovým obratem a tolika kladnýma referencema, toho není vůbec potřeba se bát. V Praze je to často už za 3-4-5 dnů a záleží jen, zda a na jak dlouho to zkejsne na celnici.

Old Post 18-02-2015 v 03:39 AM
B@JTík
Stálý Člen

Příspěvek č. 240

To je snad zlej sen, neměl jsem na nic čekat a hned objednat, už je z tisícovky 3500,- ... tak zase nic, no, achjo, jsem blb

Old Post 18-02-2015 v 18:57 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:24 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 13 14 15 16 17 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás