Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Presne jak pisete zezacatku euforie a uvedomeni, pak rutina a stereotyp ,az zjistite ,ze uz vam to nedava nic vic, nez utlumeni vasi osobnosti, lenost a pocit zbytecnosti mluvit.
Proto serte na nejaky doktory,ale vy sami hledejte v zivote veci, ktere pro vas budou necim novym a verte ,ze porad jsou-lidi ,cestovani,konicky ,vzdelani,kultura
A hlavne zenskou(zenske), ktera vas bude mit rada a bude vam taky dobre davat a muzete se ji se vsim sverovat.
Pokud ji nemate a spadnete do vaseho sebeklamu nizkeho sebevedomi (sebeduvery), tak nehulte do ty doby ,nez ji najdete, jinak je to zacarovanej kruh.
A pochopitelne omleta pravda, kdyz uz mate vytvorene nejake to jadro osobnosti, tak pro vas muzou mit neustale se menici skutecnosti v zivote vetsi vyznam, protoze se na ne koukate s vetsi vaznosti.
Huleni proste utlumuje potreby civilizovaneho sveta a jeho problemy protoze ve skutecnosti to jsou falesne hodnoty,teda aspon vetsina z toho. A lidi si to driv nebo pozdeji uvedomi,ale je to hrstka v oceanu. A prave pak aspon ja jsem mel ten mozkomor v hlave .Myslim ,ze to je hlavni duvod proc je proti konopi vedena takova propaganda, protoze ukazuje cloveku, ze neni dulezite mit boty ,kdyz je sucho ....do you understand
EDIT:jeste jsem si vzpomnel na citat z Klubu rvacu ,kterej jsem si musel zapsat,protoze na tom neco je: nekdy musis spadnout na uplne dno, abys dokazal cokoliv
Původní příspěvek od Smokey Mech stává se vám někdy, že vám hrozně buší srdce a slyšíte, jak vám žílama proudí krev? je to hrůza
to asi znamená že brzy zdechneš no me se to stává při ranním brku nebo při prvnim brku za den a áno mam pocity že zdechnu ale co nas nezabije, to nás posílííí
Utlum , už to není co to bývalo .. sem línej nic se mi nechce (flákam se) chce to dávat i pauzy .. ale když je dobrá nálada a do toho hezky šluka tak je to pohodička vše má své pro i proti
Podle mě se dá tomu stereotypu a narušení osobnosti u hulení jednoduše předejít tím,že si člověk prostě vymezí ky bude hulit (třeba jen víkendy,nebo 3x týdně atd,)prostě cokoliv,ne že někdo hulí 3roky každý den 3 brka a pak se diví.....ale možná to není váš případ.
Původní příspěvek od Claune No poslední dobou už nic moc, spíš se zhulenej cejtim blbě, mám divný výčitky, připadám si bezcennej, jsem línej a nechce se mi komunikovat. Proto poslední dobou moc nehulím, jedině sám, to je dobrej relax ale ve společnosti mi to kazí charakter...
mám víceméně stejný příznaky. nebude to dlouhodobym užíváním? už se taky snažim nehulit ve společnosti. jsem nevrlej, uzavřenej ve svym introvertnim světě a z něj se dostávám až když odchází stav. Ale když jsem sám doma, tak je to v klidu, pohodička u reggae...nic mě nesere, hlavně když jsem sám! prostě už to neni party droga.neni co to bývalo! :-(
Nikdy jsem nedostal nic krásnějšího, než to co mi dala marihuana.
Ked sa riadne odpalim tak mam rad pri sebe maly pocet ludi( tych ktori su pri mne stale a mam ich rad)... niekedy davno som neznasal chodenie a ziadne namahanie ale to sa zmenilo chodim vsade kde sa da dostat-niektorych kamosov to dost sere... rad pomaham vsetkym co nieco potrebuju... na usiach sluchatka a ficim si na svojej hudbe... nerozhadze ma nic... praask
Ja jsem se prvně zhulil asi ve 14ti, to jsem na to čuměl a nechápal, pocit srdce až v krku, zvýšený tep- to spíš ani nebyl tep, to byla kanonáda. Postupem času jsem si na to začal pomalu ale jistě zvykat, ty neskutečné stavy byly pryč, nahradila je euforie a nekontrolovatelný smích. Dneska je mi 19, zahulím sem tam o weeku, pokecám s kamošema, vymejšlíme hovadiny, tělo ale-i mysl se naprosto uvolní.
Kdysi jsem hulil pro ten stav, kdy jsem nevěděl čí jsem, teď hulím proto, že nás to s kámošema tak nějak spojuje, takový naše malý tajemství :-)))který se stalo postupem času veřejným, ale přece. Snažím se to brát jako formu relaxu a ne že to prostě potřebuju.
Ale taky pomalu začínám chápat, že to asi nebude ta nejlepší cesta, přede mnou maturita, příjmačky na výšku a další důležité věci. Navíc začínám poznávat, že je na světě moc krásných věcí, kterým se tráva nemůže vyrovnat.
ja po kvalitnom hulivu som vetsinou nastartovany a newem si zavret hubu kecam vela a ryxlo a kecam a kecam,toto sa mi stawa hlawne ked som v kolektive proste ma to poriadne nakopne..a ked si zahulim sam tak je to cele o relaxe,pocuvam hudbu a podobne veci,toto robim ked potrebujem dat pauzu troxu nerwom,ked potrebujem kludne miesto kde si dam svoje brko a bude hrat moja hudba..
ale zas nevyhybam sa ludom a mam rad kolektyv,neni nic lepsie ako sa vyhulit s kamaratmi kecat o staryx prihodax, wtedy sa da nasmiat najviac
It’s so hard to stay away,I need her every day,I feel so high when I hear your name,Sweet Jane,If you was reefa, you’d be the sweetest Shiva, potent just like that creepa,
Knowin how much I need ya, I need ya.I see ya, I’m just tryin to get near ya,Warring dyin to feel ya, you’re aroma is so familiah.I’ve never loved another like I love you Jane, Jane, Jane,Tell it to me that I should leave you alone but I just can’t, can’t, can’t.
From the first time I hit it I knew, I couldn’t quit it, It’s true, that I’m addicted to you
První brko jsem měl někdy v prváku,takže v 16 letech,dneska je mi 26 a musim říct že nikdy sem nepálil každej den jak blázen,dokonce tam byl i rok pauzy po docela psycho stavu.Hulim jen o víkendech a to ještě jen mezi určitými lidmi a na určitých místech,ne každá společnost a hospoda mi vyhulenýmu sedne,takže si brko dám,jen když vim,že si ho užiju a to většinou až v podroušeným stavu.Vlastně mám rád kombinaci alkoholu se špekem. Uplně nejradši si dám něco sladšího,třeba bílé víno se spritem do půllitru půl na půl. Vim jaký stavy máte na mysli,takže si fakt vybírám a nemám problém.Myslim že i právě alkohol to negativní myšlení potlačuje,protože když si dám zbombenej špeka,tak na nějaký negativní pocity nemám ani pomyšlení,spíš naopak :-))
Původní příspěvek od Kvetak Jsem číňan stejně jako všichni okolo - místo očí štěrbiny. Nejdřív se heblim a nevim proč, poté někdo něco nakousne a už to jede. Až na jednoho týpka máme docela vychytanou věc - NEŽEREM. Můžu doporučit - jenom pijte!!! Jakmile sme žrali, všichni drželi hubu a pak už to stálo za hovno.
Za tohle máš u mě K+. Je to tak, že když člověk toho moc sežere, tak je pak utlumenej, protože v hafo potravinách sou látky, který při trávení uspávaj (např. Mlíko, banány, brambory - škrob, pečivo, ale i těstoviny).
Moje teorie je, že to o čem se u ganji mluví jako o "stoned efektu" je z velký části způsobený jenom tim, že člověk sežere na co příde.
Všeho moc škodí ;-) ...... kromě velikosti palic. zahrádkovej out 2008 ať to roste
Keď som s priateľmi tak som viac otvorený a žijem pre daný okamih. Som spontálnejší a v hlave mám prázdnotu. Ak zahulim sám premením sa na Freuda či Sokrata a len sa čudujem a premýšlam.
Melu a melu a melu (dalši den nic neviš) hlavně být v klidu... (: pak po par hodinach na mě přijde děsná únava... nedávno jsem šla ještě čumět na pole s dekou s kamoskama a malem jsem tam usla to chce dycky aspoň 2 energy drinky a bude to v cajku
Btw. ZKUSTE SE JEDNOU KAMEROVAT fakt prdel to sledovat