Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jací jste když zahulíte?Vase pocity z huleni Co pri tom pocitujete.Různe uvahy na GAN
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 12 13 14 15 16 »
Autor
Téma 
mrakoplas
Stálý Člen

Karma uživatele mrakoplas - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 209

Presne jak pisete zezacatku euforie a uvedomeni, pak rutina a stereotyp ,az zjistite ,ze uz vam to nedava nic vic, nez utlumeni vasi osobnosti, lenost a pocit zbytecnosti mluvit.
Proto serte na nejaky doktory,ale vy sami hledejte v zivote veci, ktere pro vas budou necim novym a verte ,ze porad jsou-lidi ,cestovani,konicky ,vzdelani,kultura
A hlavne zenskou(zenske), ktera vas bude mit rada a bude vam taky dobre davat a muzete se ji se vsim sverovat.
Pokud ji nemate a spadnete do vaseho sebeklamu nizkeho sebevedomi (sebeduvery), tak nehulte do ty doby ,nez ji najdete, jinak je to zacarovanej kruh.
A pochopitelne omleta pravda, kdyz uz mate vytvorene nejake to jadro osobnosti, tak pro vas muzou mit neustale se menici skutecnosti v zivote vetsi vyznam, protoze se na ne koukate s vetsi vaznosti.

Huleni proste utlumuje potreby civilizovaneho sveta a jeho problemy protoze ve skutecnosti to jsou falesne hodnoty,teda aspon vetsina z toho. A lidi si to driv nebo pozdeji uvedomi,ale je to hrstka v oceanu. A prave pak aspon ja jsem mel ten mozkomor v hlave .Myslim ,ze to je hlavni duvod proc je proti konopi vedena takova propaganda, protoze ukazuje cloveku, ze neni dulezite mit boty ,kdyz je sucho ....do you understand

EDIT:jeste jsem si vzpomnel na citat z Klubu rvacu ,kterej jsem si musel zapsat,protoze na tom neco je: nekdy musis spadnout na uplne dno, abys dokazal cokoliv

Pokrok je možný jedině tehdy, když se inteligentně porušují zákony.
Boleslav Barlog
COB,Chronic, Cinderella99, Great white sharks, Agent Orange, Sour Jack, Belladonna, Belladonna, Orange Bud(out) Zvýšení objemu nádrže zvlhčovačky SPS 808 PG-13 Heriuana

Naposledy upravil mrakoplas 11-08-2008 v 13:18 PM

Old Post 11-08-2008 v 13:09 PM
mrakoplas je offline   Profil uživatele mrakoplas   Find more posts by mrakoplas   Foto galerie člena mrakoplas   Click here to Send mrakoplas a Private Message   Add mrakoplas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Smokey Mech
Nový Člen

Karma uživatele Smokey Mech - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 210

stává se vám někdy, že vám hrozně buší srdce a slyšíte, jak vám žílama proudí krev? je to hrůza

How much do you smoke? Plenty. Bob Marley

Old Post 11-08-2008 v 14:37 PM
Smokey Mech je offline   Profil uživatele Smokey Mech   Find more posts by Smokey Mech   Foto galerie člena Smokey Mech   Click here to Send Smokey Mech a Private Message   Add Smokey Mech to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Syst3m_t3r0r
Stálý Člen

Karma uživatele Syst3m_t3r0r - 52% PěstitelskáKarma uživatele Syst3m_t3r0r - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 211

citace:
Původní příspěvek od Smokey Mech
stává se vám někdy, že vám hrozně buší srdce a slyšíte, jak vám žílama proudí krev? je to hrůza

to asi znamená že brzy zdechneš no me se to stává při ranním brku nebo při prvnim brku za den a áno mam pocity že zdechnu ale co nas nezabije, to nás posílííí

Old Post 11-08-2008 v 16:27 PM
Syst3m_t3r0r je offline   Profil uživatele Syst3m_t3r0r   Find more posts by Syst3m_t3r0r   Foto galerie člena Syst3m_t3r0r   Click here to Send Syst3m_t3r0r a Private Message   Add Syst3m_t3r0r to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Scott
Stálý Člen

Karma uživatele Scott - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 212

Utlum , už to není co to bývalo .. sem línej nic se mi nechce (flákam se) chce to dávat i pauzy .. ale když je dobrá nálada a do toho hezky šluka tak je to pohodička vše má své pro i proti

1.Stavba boxu HPS&MH
2.White Russian
3.Hashberry TestGrow
4.White Satin & Hashberry
5.G13Skunk
6.Scott & Outdoor
7. White Widow (SOG)
8. Space Queen & Sage (BIO)+NL (COCO) Test

A real taste ?

Grow organic plants !

True

Old Post 11-08-2008 v 22:50 PM
Scott je offline   Profil uživatele Scott   Find more posts by Scott   Foto galerie člena Scott   Click here to Send Scott a Private Message   Add Scott to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Scott! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DanekRider
Stálý Člen

Karma uživatele DanekRider - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 213

Podle mě se dá tomu stereotypu a narušení osobnosti u hulení jednoduše předejít tím,že si člověk prostě vymezí ky bude hulit (třeba jen víkendy,nebo 3x týdně atd,)prostě cokoliv,ne že někdo hulí 3roky každý den 3 brka a pak se diví.....ale možná to není váš případ.

Jsem narkoman,fetuju marihuánu.

Old Post 11-08-2008 v 23:15 PM
DanekRider je offline   Profil uživatele DanekRider   Find more posts by DanekRider   Foto galerie člena DanekRider   Click here to Send DanekRider a Private Message   Add DanekRider to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dawe
Nový Člen

Karma uživatele Dawe - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 214

po vice brckach zasekany, vykopreny a mluvim potichu ze mi nikdo nerozumi nebo vymyslim blbosti a smeju se a tak

Sic nesadím ječmen ale chleba jím rád... a často

Old Post 12-08-2008 v 21:19 PM
Dawe je offline   Profil uživatele Dawe   Find more posts by Dawe   Foto galerie člena Dawe   Click here to Send Dawe a Private Message   Add Dawe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bufik
Nový Člen

Karma uživatele Bufik - 0% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 215

Jsem živej smavej a mám tendenci propagovat hulení kudy chodím

Old Post 12-08-2008 v 22:05 PM
Bufik je offline   Profil uživatele Bufik   Find more posts by Bufik   Foto galerie člena Bufik   Click here to Send Bufik a Private Message   Add Bufik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HERBSMAN
Stálý Člen

Karma uživatele HERBSMAN - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 216

citace:
Původní příspěvek od Claune
No poslední dobou už nic moc, spíš se zhulenej cejtim blbě, mám divný výčitky, připadám si bezcennej, jsem línej a nechce se mi komunikovat. Proto poslední dobou moc nehulím, jedině sám, to je dobrej relax ale ve společnosti mi to kazí charakter...

mám víceméně stejný příznaky. nebude to dlouhodobym užíváním? už se taky snažim nehulit ve společnosti. jsem nevrlej, uzavřenej ve svym introvertnim světě a z něj se dostávám až když odchází stav. Ale když jsem sám doma, tak je to v klidu, pohodička u reggae...nic mě nesere, hlavně když jsem sám! prostě už to neni party droga.neni co to bývalo! :-(

Nikdy jsem nedostal nic krásnějšího, než to co mi dala marihuana.

Old Post 10-09-2008 v 07:43 AM
HERBSMAN je offline   Profil uživatele HERBSMAN   Find more posts by HERBSMAN   Foto galerie člena HERBSMAN   Click here to Send HERBSMAN a Private Message   Add HERBSMAN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 217

Ked sa riadne odpalim tak mam rad pri sebe maly pocet ludi( tych ktori su pri mne stale a mam ich rad)... niekedy davno som neznasal chodenie a ziadne namahanie ale to sa zmenilo chodim vsade kde sa da dostat-niektorych kamosov to dost sere... rad pomaham vsetkym co nieco potrebuju... na usiach sluchatka a ficim si na svojej hudbe... nerozhadze ma nic... praask

Old Post 11-09-2008 v 14:19 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crackonos
Stálý Člen

Karma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 218

Ja jsem se prvně zhulil asi ve 14ti, to jsem na to čuměl a nechápal, pocit srdce až v krku, zvýšený tep- to spíš ani nebyl tep, to byla kanonáda. Postupem času jsem si na to začal pomalu ale jistě zvykat, ty neskutečné stavy byly pryč, nahradila je euforie a nekontrolovatelný smích. Dneska je mi 19, zahulím sem tam o weeku, pokecám s kamošema, vymejšlíme hovadiny, tělo ale-i mysl se naprosto uvolní.
Kdysi jsem hulil pro ten stav, kdy jsem nevěděl čí jsem, teď hulím proto, že nás to s kámošema tak nějak spojuje, takový naše malý tajemství :-)))který se stalo postupem času veřejným, ale přece. Snažím se to brát jako formu relaxu a ne že to prostě potřebuju.
Ale taky pomalu začínám chápat, že to asi nebude ta nejlepší cesta, přede mnou maturita, příjmačky na výšku a další důležité věci. Navíc začínám poznávat, že je na světě moc krásných věcí, kterým se tráva nemůže vyrovnat.

...nemám víru, aspoň ji neztratím.../www/
Vaše nejoblíbenější filmové hlášky

Old Post 11-09-2008 v 15:58 PM
crackonos je offline   Profil uživatele crackonos   Find more posts by crackonos   Foto galerie člena crackonos   Click here to Send crackonos a Private Message   Add crackonos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Don Killuminaty
Stálý Člen

Karma uživatele Don Killuminaty - 89% PěstitelskáKarma uživatele Don Killuminaty - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 219

ja po kvalitnom hulivu som vetsinou nastartovany a newem si zavret hubu kecam vela a ryxlo a kecam a kecam,toto sa mi stawa hlawne ked som v kolektive proste ma to poriadne nakopne..a ked si zahulim sam tak je to cele o relaxe,pocuvam hudbu a podobne veci,toto robim ked potrebujem dat pauzu troxu nerwom,ked potrebujem kludne miesto kde si dam svoje brko a bude hrat moja hudba..
ale zas nevyhybam sa ludom a mam rad kolektyv,neni nic lepsie ako sa vyhulit s kamaratmi kecat o staryx prihodax, wtedy sa da nasmiat najviac

It’s so hard to stay away,I need her every day,I feel so high when I hear your name,Sweet Jane,If you was reefa, you’d be the sweetest Shiva, potent just like that creepa,
Knowin how much I need ya, I need ya.I see ya, I’m just tryin to get near ya,Warring dyin to feel ya, you’re aroma is so familiah.I’ve never loved another like I love you Jane, Jane, Jane,Tell it to me that I should leave you alone but I just can’t, can’t, can’t.
From the first time I hit it I knew, I couldn’t quit it, It’s true, that I’m addicted to you

moj 1.Grow 400W Skunk #1

moja matkaren

my 1st AERO pokus

Old Post 11-09-2008 v 19:25 PM
Don Killuminaty je offline   Profil uživatele Don Killuminaty   Find more posts by Don Killuminaty   Foto galerie člena Don Killuminaty   Click here to Send Don Killuminaty a Private Message   Add Don Killuminaty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
S.O.L.
Stálý Člen

Karma uživatele S.O.L. - 89% PěstitelskáKarma uživatele S.O.L. - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 220

První brko jsem měl někdy v prváku,takže v 16 letech,dneska je mi 26 a musim říct že nikdy sem nepálil každej den jak blázen,dokonce tam byl i rok pauzy po docela psycho stavu.Hulim jen o víkendech a to ještě jen mezi určitými lidmi a na určitých místech,ne každá společnost a hospoda mi vyhulenýmu sedne,takže si brko dám,jen když vim,že si ho užiju a to většinou až v podroušeným stavu.Vlastně mám rád kombinaci alkoholu se špekem. Uplně nejradši si dám něco sladšího,třeba bílé víno se spritem do půllitru půl na půl. Vim jaký stavy máte na mysli,takže si fakt vybírám a nemám problém.Myslim že i právě alkohol to negativní myšlení potlačuje,protože když si dám zbombenej špeka,tak na nějaký negativní pocity nemám ani pomyšlení,spíš naopak :-))

Indoor 100W - Interpol

Old Post 11-09-2008 v 20:09 PM
S.O.L. je offline   Profil uživatele S.O.L.   Find more posts by S.O.L.   Foto galerie člena S.O.L.   Click here to Send S.O.L. a Private Message   Add S.O.L. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Trawa.cz
Stálý Člen

Karma uživatele Trawa.cz - 93% PěstitelskáKarma uživatele Trawa.cz - 93% PěstitelskáKarma uživatele Trawa.cz - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 221

citace:
Původní příspěvek od Kvetak
Jsem číňan stejně jako všichni okolo - místo očí štěrbiny. Nejdřív se heblim a nevim proč, poté někdo něco nakousne a už to jede. Až na jednoho týpka máme docela vychytanou věc - NEŽEREM. Můžu doporučit - jenom pijte!!! Jakmile sme žrali, všichni drželi hubu a pak už to stálo za hovno.

Za tohle máš u mě K+. Je to tak, že když člověk toho moc sežere, tak je pak utlumenej, protože v hafo potravinách sou látky, který při trávení uspávaj (např. Mlíko, banány, brambory - škrob, pečivo, ale i těstoviny).
Moje teorie je, že to o čem se u ganji mluví jako o "stoned efektu" je z velký části způsobený jenom tim, že člověk sežere na co příde.

Všeho moc škodí ;-) ...... kromě velikosti palic.
zahrádkovej out 2008
ať to roste

Old Post 11-09-2008 v 20:36 PM
Trawa.cz je offline   Profil uživatele Trawa.cz   Find more posts by Trawa.cz   Foto galerie člena Trawa.cz   Click here to Send Trawa.cz a Private Message   Add Trawa.cz to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Trawa.cz! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Irvin
Stálý Člen

Karma uživatele Irvin - 53% PěstitelskáKarma uživatele Irvin - 53% Pěstitelská

Příspěvek č. 222

Keď som s priateľmi tak som viac otvorený a žijem pre daný okamih. Som spontálnejší a v hlave mám prázdnotu. Ak zahulim sám premením sa na Freuda či Sokrata a len sa čudujem a premýšlam.

Old Post 12-09-2008 v 19:12 PM
Irvin je offline   Profil uživatele Irvin   Find more posts by Irvin   Foto galerie člena Irvin   Click here to Send Irvin a Private Message   Add Irvin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mixerka
Stálý Člen

Karma uživatele Mixerka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 223

Melu a melu a melu (dalši den nic neviš) hlavně být v klidu... (: pak po par hodinach na mě přijde děsná únava... nedávno jsem šla ještě čumět na pole s dekou s kamoskama a malem jsem tam usla to chce dycky aspoň 2 energy drinky a bude to v cajku
Btw. ZKUSTE SE JEDNOU KAMEROVAT fakt prdel to sledovat

Old Post 14-09-2008 v 00:14 AM
Mixerka je offline   Profil uživatele Mixerka   Find more posts by Mixerka   Foto galerie člena Mixerka   Click here to Send Mixerka a Private Message   Add Mixerka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pepess
Nový Člen

Karma uživatele pepess - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 224

zdarec,no tak ja když si dam uplne prvniho špeka tak sem uplne nejlip zhulenej pak to jede dal a už sem takovej vytuhlej zaleži taky na modeu

Old Post 15-09-2008 v 21:01 PM
pepess je offline   Profil uživatele pepess   Find more posts by pepess   Foto galerie člena pepess   Click here to Send pepess a Private Message   Add pepess to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:53 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 12 13 14 15 16 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás