aenema
Stálý Člen
|
citace: |
Původní příspěvek od MangoMan
Něco k hermáčům:
Hermafrodit vzniká když je kytka vystavena nepříznivým vlivům-vysoká změna teplot,změna stanovišt,časté přesazování,častá změna periody,změny pH,atd...to se děje pokud je kytka ve fázi růstu,a má před květem,tak začne tvořit nejdříve blizny(samičí pohlaví),a po pár dnech,či týdnech i pylové koule(samčí pohlaví),nadále vzniká hermafrodit i ze samičích rostlin,v nějaké době květu začne kytka tvořit i koule,takže pokud vidíte náznak blizen,hned se neradujte že bude samice,i když je to jisté,může se stát cokoliv.Hermáč se také tvoří z feminizovaných semen,to znamená,že když je něco feminizovaný,má to být samičí(female),ale tomu se nedá věřit že to je vždy samice,protože feminizace se tvoří z hermáče,což je to že se 1rostlina která má samičí pohlaví,opylí sebe sama samčími koulemi,které má zároven,takže se vlastně lidově ''oprcá sama'',takto vznikaj fem.semena,to ale není novinka,o tom tu trýdy jsou.Pokud máte teda fem.semena,a chcete samice,jediná volba je úprava pH,které je nejlépe něco kolem 6,5-7,pokud je pH nižší-5,5-6,tak se orientuje k pohlaví hermfrodita,to je pouze ale u fem.rostlin,u nefem. rostlin se orientuje na samce,taky proto se používá vápno,skořápky,masokostní moučka,prostě to co obsahuje vápník(Ca) k tomu aby se pH zvýšilo,a my docílili samičího pohlaví.Proto je důležité u fem. rostlin pH velmi důležité vědět.
Pár mých kámošů co taky pěstujou mi řekli toto citujiej si ke kytkám který jsou samice alespon malýho samce,kytky to vycejtěj,a budou se orientovat na samičí pohlaví,musej cejtit to že je má kdo oprcat,když tam nebude samec,tak začnou tvořit koule a budeš mít hermáče,protože kytkám jde vo to,aby si udržely rod,a ze semen co vyploděj mohli vyrůst další kytky další rok.-No moc jsem jim to nevěřil,ani ted nevěřim,kolikrát jsem to skoušel,a žádnej vliv to nemělo,pokud by jste někdo o tom něco věděli,tak mě to zajímá jestli to vliv má či ne,ale nejsem o tom pesvědčen.
Todle takový malý shrnutí o hermáčích,vím že je to tu už omýlaný,pokud se to nebude zamlouvat,tak smáznu,zatim |
|
"Já jenom kráčím po cestách,které mají srdce.Po kterékoliv cestě,která má srdce.Po nich putuji a jediné,co mě zajímá,je,abych je prošel až na sám konec.
A jak jdu,tak bez dechu jenom zírám a zírám."
Juan Matus
|