Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Rozhodl jsem se ten water curing zkusit taky. Ktera metoda je podle vas lepsi? Varit hodinu a pak susit nebo nechat ve vode tyden a menit vodu? Ja jeste nevim, snazim se prijit na pro a proti...
U tohoto obrázku se na chvíli zastavíme. Má poněkud zkreslenou perspektivu. Ta velká palice vzadu není vzadu, ale je stejně daleko jako je ten ventilátor vlevo. A ten ventilátor má rozměry 12x12 cm. Palice je dlouhá nejmíň 20 cm. Těším se na ni.
2 Sinuhet: Vazil jsi uz sklizen?Celkem by me to zajimalo.Vypada to jako hodne slusna nadilka. Jo a jeste jeden dotaz.... Stavim skrin tak aby dovnitr sel pouze cerstvy vzduch a pomoci pachoveho filtru by vzduch cirkuloval uvnitr skrine. Jde o to ze bych nemel zadne odvetravani ven ze skrine jak to mas ty. Odvetravalo by se to netesnostama atd. Bude to stacit?Dik moc za odp.
Jeste to neuschlo. Vazeni bude. Z te prvni velke palice, co je tu vyfocena vedle mysi bylo 9 g vytrizeneho sucheho materialu.
Nejak nechapu pachovy filtr uvnitr skrine. Filtr prece filtruje vzduch ktery ze skrine vychazi. Neni duvod filtrovat prichazejici vzduch kvuli pachu.
A kdyz nemas kontrolovany odtah nemas kde filtrovat. Proto se to dela tak, ze ve skrini ma byt podtlak. Mit aktivni sani ze skrine ven s filtrem a nasavani do skrine pasivni. Pak mas pod kontrolou to jedine misto odkud ze skrine vzduch odchazi a tam namontujes pachac.
Tak ještě na poslední chvíli se někdo nahoře rozhodnul, že mi prakticky předvede plíseň. Na té poslední kytce, co mi ještě dozrává ve skříni. Hodlam ji během pár dní sklidit, tak už ji nechci ničím stříkat. Takže vám neporadím co na to pomohlo. Sklidím a doufám, že už se v další sezóně neobjeví. Ale z dokumentárních účelů tu hodím alespoň fotky.