Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » co na steny? alobal barva folie
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 12 13 14 15 16 »
Autor
Téma 
Jeliman
Stálý Člen

Karma uživatele Jeliman - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 209

Maloval jsem tim polarem ale ta skříň moc bíle barvy nechytla, skříň je dřevěná, maloval jsem čístě na dřevo, ale zdá se mi že to moc nechytá. možná si ještě koupím ten profi

Old Post 24-06-2004 v 10:24 AM
Jeliman je offline   Profil uživatele Jeliman   Find more posts by Jeliman   Foto galerie člena Jeliman   Click here to Send Jeliman a Private Message   Add Jeliman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
UdL
chat virus

Karma uživatele UdL - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 210

Jeliman: nečekej, že po prvním nátěru bude vše ok!

Old Post 24-06-2004 v 12:12 PM
UdL je offline   Profil uživatele UdL   Find more posts by UdL   Foto galerie člena UdL   Click here to Send UdL a Private Message   Add UdL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mydena
Stálý Člen

Karma uživatele mydena - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 211

To Jeliman:Ten alobal je fakt na h...o.Já měl kdysi stejný problém jako ty.I přez to, že jsem pečlivě svou skříń vylepil alobalem,na doporučení jsem tento pracně sundával a natřel bílou matnou barvou Barakryl 0100. Jsem velmi spokojen

Old Post 25-06-2004 v 01:22 AM
mydena je offline   Profil uživatele mydena   Find more posts by mydena   Foto galerie člena mydena   Click here to Send mydena a Private Message   Add mydena to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hyena
Mrchožrout

Karma uživatele Hyena - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hyena - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hyena - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hyena - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hyena - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 212

Mám alobal a jsem velmi spokojen... barva je na ho*** Tak, a teď si vyber

No, podle mě je prostě jedno, co tam dáš... daleko víc záleží na spoustě jinejch věcech... zdroj světla, větrání, genetika...

Mě to přišlo jednodušší vylepit než natírat...

Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.

Old Post 25-06-2004 v 20:25 PM
Hyena je offline   Profil uživatele Hyena   Find more posts by Hyena   Foto galerie člena Hyena   Click here to Send Hyena a Private Message   Add Hyena to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mydena
Stálý Člen

Karma uživatele mydena - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 213

To Hyena:Nic osobního Myslím,že jedno je kolco u tragače /trakaře/,ale ne jaký materiál použiji na vnitřek skříněTedy ne mi.
V každém případě chci poděkovat Dedovi za jeho znalosti mnou ověřené.Díky.

Old Post 26-06-2004 v 00:09 AM
mydena je offline   Profil uživatele mydena   Find more posts by mydena   Foto galerie člena mydena   Click here to Send mydena a Private Message   Add mydena to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hyena
Mrchožrout

Karma uživatele Hyena - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hyena - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hyena - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hyena - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hyena - 82% Pěstitelská

mydena Příspěvek č. 214

Nevím, co myslíš znalosti od dědy tebou prověřené... Ten pokus s expozimetrem?

Pročet sem si knihu technická optika a pozastavil sem se nad poznámkou, že v expozimetrech se používají germaniové diody... nemají spojité absorp. spektrum, což způsobuje zukreslení celého pokusu. Max má někde kolem zelený a na obě strany klesá. Je jako naše oko, ale kytka vidí přesně obráceně - modrou a červenou, což se expozimetrem nezjistí.

Žádnej test není zcela objektivní a záleží na každym, jak přesnou odpověď hledá. Jaký test preferuješ ty?

Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.

Old Post 27-06-2004 v 11:36 AM
Hyena je offline   Profil uživatele Hyena   Find more posts by Hyena   Foto galerie člena Hyena   Click here to Send Hyena a Private Message   Add Hyena to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 215

hele nevíte někdo jak se jmenuje ta neprůsvitná fólie, mám na víkách od bubláku alobal, ale neskutečně mě sere, protože jak mile měnim vodu, tak je alobal v řiti a musim tam zase pracně dávat jinej, potřebuju něco čim, zareju víka od bubláků aby tam nešlo světlo...

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 27-06-2004 v 11:57 AM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 216

to vrrn: ty budeš šikovná dívčina

ta folie odrazová nic nepropouští (světlo) ? a když si stříkala sprejem na ty víka, neloupe se ti to z toho, já mám totiž víka z kýblů a jsou celkem ohebná, kýble byly bílý tak jsem je taky natřel na černo a oblepil izolepou, protože ta barva má tendenci se z toho plastu loupat, ale na víka jsem si právě myslel, že se mi ta barva sloupe.... zatim

jo a ještě je ta folie pevná, protože aby se to netrhalo jako ten magorskej alobal

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 27-06-2004 v 13:59 PM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
StoneBud
Stálý Člen

Karma uživatele StoneBud - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 217

tak co, uz si nasel, taky by se mi to siklo

Old Post 28-06-2004 v 16:26 PM
StoneBud je offline   Profil uživatele StoneBud   Find more posts by StoneBud   Foto galerie člena StoneBud   Click here to Send StoneBud a Private Message   Add StoneBud to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zMazánek
Stálý Člen

Karma uživatele zMazánek - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 218

Hele tak jestli jsi to ještě nenašel,myslím že nejjednoduší asi bude Gshop.Buď osobní návštěva,nebo nějakej přes net(www.hydroponieplus.cz nebo greenhouse třeba).
Ale vim určitě že ho mají v shopu v Bořivojce(Praha).
Každopádně,hodně štěstí do hledání...

Old Post 28-06-2004 v 16:35 PM
zMazánek je offline   Profil uživatele zMazánek   Find more posts by zMazánek   Foto galerie člena zMazánek   Click here to Send zMazánek a Private Message   Add zMazánek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
olda
Stálý Člen

Karma uživatele olda - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 219

to co maj v Bořivojce není mylar ale Reflect-a-gro folie od Nutriculture co dělaj NFT a má mít o 22,1 % lepší odraz než mylar.

Old Post 28-06-2004 v 16:49 PM
olda je offline   Profil uživatele olda   Find more posts by olda   Foto galerie člena olda   Click here to Send olda a Private Message   Add olda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
X-man
Stálý Člen

Karma uživatele X-man - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 220

A co nějakej obchod v Brně? Taky hledat?

Old Post 29-06-2004 v 20:28 PM
X-man je offline   Profil uživatele X-man   Find more posts by X-man   Foto galerie člena X-man   Click here to Send X-man a Private Message   Add X-man to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Schinus
Stálý Člen

Karma uživatele Schinus - 86% PěstitelskáKarma uživatele Schinus - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 221

Mylar se da koupit v "modelářích" (obchody pro modeláre letadel a auticek.. ) pouziva se jako potahova folie..

Oni na nás nezapoměli, oni se na nás VYSRALI!

Košťálek 70W
Košťálek 70W II.

zavlahovy sytem

Old Post 30-06-2004 v 04:50 AM
Schinus je offline   Profil uživatele Schinus   Find more posts by Schinus   Foto galerie člena Schinus   Click here to Send Schinus a Private Message   Add Schinus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zoidberg Dr.
Spec. na lid. druh

Karma uživatele Zoidberg Dr. - 15% PěstitelskáKarma uživatele Zoidberg Dr. - 15% Pěstitelská

Příspěvek č. 222

Heeejjjj boooyyyyys!!!! Mylar je k zakoupeni treba here:

http://www.dtpstudio.cz/obchod/dtpp...0PHOTOPACK%202M

..:: Hulte, abyste si uzili nasledujici chvile a ne jen proto, abyste byli uhuleni ::..

Old Post 30-06-2004 v 12:23 PM
Zoidberg Dr. je offline   Profil uživatele Zoidberg Dr.   Find more posts by Zoidberg Dr.   Foto galerie člena Zoidberg Dr.   Click here to Send Zoidberg Dr. a Private Message   Add Zoidberg Dr. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.goldie
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.goldie - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 223

podle mě stačí bílá překližka

Nejhorší je srážka s demagogickým blbem, který nejenže popírá všudypřítomnou realitu, ale je schopen popřít i vás samého.

peAce in your soul

Old Post 30-06-2004 v 13:37 PM
Mr.goldie je offline   Profil uživatele Mr.goldie   Find more posts by Mr.goldie   Foto galerie člena Mr.goldie   Click here to Send Mr.goldie a Private Message   Add Mr.goldie to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Mr.goldie! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fandly
Nový Člen

Karma uživatele fandly - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 224

cau mam pre vás asi radu za milion najlepšia folia za naj cenu sa volá izotermicka plachta,folia,je strieborna rozmer 150x200,cena 35sk najdete ju v každej väčšej lekarni alebo lekarnických potrebách určite ste ju už videli balia do nej podchladeních atd,prvá uroda je na ceste a plachta mi už ušetrila vela kilowatov.ak sa vám moja rada lubi dajte vedieť

Old Post 15-07-2004 v 17:28 PM
fandly je offline   Profil uživatele fandly   Find more posts by fandly   Foto galerie člena fandly   Click here to Send fandly a Private Message   Add fandly to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:09 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 12 13 14 15 16 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás