Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Maloval jsem tim polarem ale ta skříň moc bíle barvy nechytla, skříň je dřevěná, maloval jsem čístě na dřevo, ale zdá se mi že to moc nechytá. možná si ještě koupím ten profi
To Jeliman:Ten alobal je fakt na h...o.Já měl kdysi stejný problém jako ty.I přez to, že jsem pečlivě svou skříń vylepil alobalem,na doporučení jsem tento pracně sundával a natřel bílou matnou barvou Barakryl 0100. Jsem velmi spokojen
Mám alobal a jsem velmi spokojen... barva je na ho*** Tak, a teď si vyber
No, podle mě je prostě jedno, co tam dáš... daleko víc záleží na spoustě jinejch věcech... zdroj světla, větrání, genetika...
Mě to přišlo jednodušší vylepit než natírat...
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
To Hyena:Nic osobního Myslím,že jedno je kolco u tragače /trakaře/,ale ne jaký materiál použiji na vnitřek skříněTedy ne mi.
V každém případě chci poděkovat Dedovi za jeho znalosti mnou ověřené.Díky.
Nevím, co myslíš znalosti od dědy tebou prověřené... Ten pokus s expozimetrem?
Pročet sem si knihu technická optika a pozastavil sem se nad poznámkou, že v expozimetrech se používají germaniové diody... nemají spojité absorp. spektrum, což způsobuje zukreslení celého pokusu. Max má někde kolem zelený a na obě strany klesá. Je jako naše oko, ale kytka vidí přesně obráceně - modrou a červenou, což se expozimetrem nezjistí.
Žádnej test není zcela objektivní a záleží na každym, jak přesnou odpověď hledá. Jaký test preferuješ ty?
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
hele nevíte někdo jak se jmenuje ta neprůsvitná fólie, mám na víkách od bubláku alobal, ale neskutečně mě sere, protože jak mile měnim vodu, tak je alobal v řiti a musim tam zase pracně dávat jinej, potřebuju něco čim, zareju víka od bubláků aby tam nešlo světlo...
ta folie odrazová nic nepropouští (světlo) ? a když si stříkala sprejem na ty víka, neloupe se ti to z toho, já mám totiž víka z kýblů a jsou celkem ohebná, kýble byly bílý tak jsem je taky natřel na černo a oblepil izolepou, protože ta barva má tendenci se z toho plastu loupat, ale na víka jsem si právě myslel, že se mi ta barva sloupe.... zatim
jo a ještě je ta folie pevná, protože aby se to netrhalo jako ten magorskej alobal
Hele tak jestli jsi to ještě nenašel,myslím že nejjednoduší asi bude Gshop.Buď osobní návštěva,nebo nějakej přes net(www.hydroponieplus.cz nebo greenhouse třeba).
Ale vim určitě že ho mají v shopu v Bořivojce(Praha).
Každopádně,hodně štěstí do hledání...
cau mam pre vás asi radu za milion najlepšia folia za naj cenu sa volá izotermicka plachta,folia,je strieborna rozmer 150x200,cena 35sk najdete ju v každej väčšej lekarni alebo lekarnických potrebách určite ste ju už videli balia do nej podchladeních atd,prvá uroda je na ceste a plachta mi už ušetrila vela kilowatov.ak sa vám moja rada lubi dajte vedieť