Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
on asi mysli tu hlasku ze system je pretazeny a pristup maju len prihlaseny uzivatelia (alebo tak nejak) a ked sa prihlasis tak ti hodi o5 tu istu hlasku
Dobrý by bylo přepsat odkaz nahoře v menu - SPONZORING · FÓRUM · FAQ · GALERIE · CHAT · HLEDÁNÍ, na chat co se nachází na hlavní stránce dole - ten zelenej... Na ten nahoře nikdo nechodí, pač sem tam nikoho neviděl - nebo to nějak nechápu
Mě teď naštvalo, že sem napsal do indoor galerie členovi Šuga nějaký postřehy, a když sem odeslal příspěvek, tak mi to nahlásilo, že se mám přihlásit - to sem udělal a nakonec to hodilo chybu systému a příspěvek sem psal k ničemu, páč se nezobrazil...
Rappa: Nebylo to tim, že si kliknul na odkaz do Šugovýho threadu co psal na chatu? Je možný, že on má přihlašování pomocí cookies, takže nemá řetězec písmen a číslic v adrese (...s=d25D45chgGF4438w28 atd), a ty máš právě přihlašování bez cookies. Takže potom kliknutí si byl jakoby odhlášenej..
Původní příspěvek od Rhino Rappa: Nebylo to tim, že si kliknul na odkaz do Šugovýho threadu co psal na chatu? Je možný, že on má přihlašování pomocí cookies, takže nemá řetězec písmen a číslic v adrese (...s=d25D45chgGF4438w28 atd), a ty máš právě přihlašování bez cookies. Takže potom kliknutí si byl jakoby odhlášenej..
Snad to chápeš
Kdepak, byl sem přihlášenej, checkoval indoor galerii, pak sem najel na jeho thread, napsal příspěvek, chtěl odeslat, najednou tabulka přihlaš se pyčo, přihlásil sem se a hodilo mi to tabulku jako že nikde nic nexistuje - takový to okno, když se smaže thread nebo to něco nenajde..
Možná by se šiklo trochu zpravovat FAQ..
Jsou tam některý starý informace, např. co se týče ceny elektřiny. Pak tam nefungujou některý obrázky. Písmo by se mohlo ujednotit -střídá se tam velký a malý písmo.. To je jen takovej detail
Kdepak, byl sem přihlášenej, checkoval indoor galerii, pak sem najel na jeho thread, napsal příspěvek, chtěl odeslat, najednou tabulka přihlaš se pyčo, přihlásil sem se a hodilo mi to tabulku jako že nikde nic nexistuje - takový to okno, když se smaže thread nebo to něco nenajde..
Taky se mi to uz stalo, a kdyz pisu nejaky dlouhy prispevek tak me to fakt nasere, ptz text se samozrejme smaze. Proto radsi vzdy pred odeslanim svuj text zkopiruju do cache a v pripade tehle chyby jen nakopiruju. Nevim proc to po prihlaseni napise ze neexustuje thread, nebo co tam presne je