Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nazdar,mne uz moje 3 snow white zacali kvitnut pred 2 tyzdnami..mam ich ale na balkone...mam tam slnko od 12.00_vecera..vonku mam este dalsich 5 a tie uz kvitnu tiez...vsetky su feminizovane takze oaza .na dalsom fleku mam 1 super skunk a niejaky naznamy indor,ktory pochybujem ze stihne dozriet...vsetko sa mi uz prejavilo na pohlavi...mozno ze na slovensku to kvitne o tyzden skorej
no tag ja sem happy.. minulej tjdne mi zacali kvitnout 4 z 6ti.. jen skoda ze letos sem mi pomichaly modeli a nvm ktery je ktery.. ale nekd e tam je New Purpl Power.. nekde nejakej Skunk.. a jeden noname.. akorat skoda ze nvm kterej je kterej..
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
No tak ja mam venku tri. a kvete jen jedna,.. ty dve porad hazej novy vetve (orange bud a apollo ) a tak nak se zelenaj cim dal vic a paldy nikde,.. tak uvidime kdy se jim zachce
Dont drink too much if you cannot take it, it might be better to smoke Marihuana.
Původní příspěvek od Marihouba No tak ja mam venku tri. a kvete jen jedna,.. ty dve porad hazej novy vetve (orange bud a apollo ) a tak nak se zelenaj cim dal vic a paldy nikde,.. tak uvidime kdy se jim zachce
Asi tak, mám C99, což se skoro to samé co apollo.
S květem počítej tak od začátku září.
Jediné co mi vykvetlo byl fourway, ale byl to bohužel samec.
A pak mám ještě Mazara, malilinkatý řízek burmaberry a blue mystic x chronic od jednoho člověka tady z groweru, tímto mu děkuju a doufám, že to bude samička. Jinak všechno ostatní je z řízku.
Zdarec...,Kamosovi sekly kytky ze skleniku...tak sme ho zabezpečily a hodily sme tam jestě dva pěkně zakořeněny řizky tesně na začatku srpna...jako ty predchozi kytky tam rostly nadherně,,,pěkně tam sviti slunisko a je tam pěkne horko myslite zě z těch řizečku ještě něco stihne byt ze to stihne nabrat nejakou vyšku a stihne to vykvest a dozrat??????za odpovedi predem dekuji...)
Orange bud mi kvete, Ted zacala SuperICE a jedna top44 taky vypada na kvet ale zbyle dve T44 si stale spokojene rostou a pokvetech ani vidu ani slechu , ale podle toho jak kvetly vloni tak by to melo do zacatku zari prijit, v 2. polovine rijna bych skilzel, kdyby me nenavstivil corkar....ale letos sem je vic zabespecil, tak uvidime...
peace