Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Do tedka se mi darilo ridit celkem v klidu at sem byl na srot jak sem chtel, ale nahoda to asi chtela ze asi po 2 spekach si jedu se svoji skodnou v kolone, kdyz nekdo pred nama najednou zabrzdi:-(, brzdil sem co to slo ale i tak sem to nezastavil. Vysledek? To naboreny auto skoro nic, jenom trosku ohlej nejakej plech, to bych spravil i rucne, ale skodna rozbitej blinkr a trosku zmackly narazniky, takze i hnuty svetla atd. Pouceni? Kdybych nebyl zkourenej tak to urcite rozbiju o X vic, normalne se v kolonach strasne nudim. takhle sem ale sledoval vsechno a stihnul sem (relativne) vcas zabrzdit.
To se snad tady někdo snaží tvrdit, že nikdy nesed za volant skouřenej? Co bounty_killer? nepovídej. Já si myslim, že za součastných zákoných podmínek můžete jezdit skouřený jak chcete. Protože tady si člověk udělá řidičák v 18, pak 20let nesedne za volant, a najednou si koupí auto a začne jezdit, takový lidi, nemají potuchy o řízení a nových předpisech a přesto jezdí mezi náma (zkouřenýma) . Myslim že PAN.SELE, je zkouřenej mnohem míň nebezpečnej než nejaká 50ti letá babča s fábií. HM?
Přečtěte si na straně 7,8 co psal pan.sele, má pravdu nad ten pocit neni, sešlápnout pedál až na podlahu. Jen tak mimochodem, PAN.SELE už se těšim v létě na ten sprint, a v určitě uděláme víc akcí na srpen mi přitáhnou Opel Calibra 2.0i 4x4 6 rychlostí a 205HP papírově 6.5 z 0 na 100 rok výroby 96´, ale zatim neni na tunning, ale to přijde co takhle N2O Hm?
Co myslíš, do tý calibry by nitro šlo podle mě bez větších problémů, co bych na tom musel měnit? Slišel jsem že u normálního auta dusík na 2 ventili tak to přidá 100koníků, to už by ta calibra byla ale letadlo . To bych musel vyměnit asi dost věcí co?
>pan.sele mb w126? Super kara. Pokazdy, kdyz nejakou vidim stat a ja jdu zrovna pesky tak ji celou vomrknu
Ridicak vlastim od leta, ale najel sem uz dost i zhulenej, hlavne z vyhlidky jezdim vcelku casto a nevadi mi to. Jeste, kdyz sem mel ridicak chvili, a byl sem vcelku dost vypalenej, za volat sem se usednout bal...nakonec sem nejel. Jednou ale - vyhlidka - to proste jinak neslo. A ridilo se mi skvele. Od ty doby hulim a ridim. ...ale alkohol se za volantem proste nevede. :peace:
Kamoš, dostal řidicák, tak ho každej weekend uvadim do ruznejch stavu.. Vetšinou jede 20-40 a slape na brzdu se slovy: "To je rychlost jako pra.., kolik jedem??" Jednou jsme jeli v Bozaku a na přechodu jsme pustili psa->10-ti minutovej vyřep. Pak sme jeli dal.
Vjeli sme do omezene rychlosti(40), predjelo nas naky auto, tak sme jeli za nim(se stodvacítkou) sme za ním hrnuli 2kiláky-pořád 130.. Zajmavy, ale jinak jezdi hodne opatrne(Ja ne..)
Jak to vidíte s hulením a řízením auta?
Někde sem zahlédl že je to nezodpovědné a takové ty .... ale co sem se tak ptal kamoshů, tak ti říkali že je to v pohodě, že se na to víc soustředíš a tím pádem že je to dokonce i bezpečnější (tak třeba kamosh jel 20km/h a říkal no ty pičo to je rychlost ale to už je trochu něco jiného, ale bezpečné to bylo ), samozřejmě že dyž su zhulený do kómatu tak za volant nesedám o tom se snad ani nemusím zmiňovat...
Já mám osobně s tímto nulové zkušenosti, protože si papíry teprve dělám a ze začátku sem si to ani neuměl představit (tolik věcí kolik sem tam musel obsluhovat a ještě k tomu být zhulený, to NE), ale teď jak sem měl asi 4. jízdy tak už sem si to celkem dokázal představit (už sem to totiž zvládal bez problémů a chvilkama mě to aj trochu bavilo!!!!!!!).
Takže jaxte na tom vy?
EDIT: chtělo by to anketu, ale nic takového tu nevidím, vím že na nějakém fóru mohli ankety dělat pouze modové, ale nejsem si jistý esi je to tady, tak ji prosím někdo vytvořte THX
no me to je jedno, necitim se bejt dost zodpovedny abych ridil auto (natoz abych nekoho vez)... me staci kolo.... se rad kocham.... jo a kdyz jedu pekne zmastenej.......O=O.... tak se proste kocham krasnou krajinkou.... fakt je, ze kdyz jsem zmasten tak i ocelove mesto ma sve kouzlo.... ta rychlost bude asi podobna jak u tebe... pomalu, ale jiste...:-)
Původní příspěvek od cilum Jak to vidíte s hulením a řízením auta?
Někde sem zahlédl že je to nezodpovědné a takové ty .... ale co sem se tak ptal kamoshů, tak ti říkali že je to v pohodě, že se na to víc soustředíš a tím pádem že je to dokonce i bezpečnější (tak třeba kamosh jel 20km/h a říkal no ty pičo to je rychlost ale to už je trochu něco jiného, ale bezpečné to bylo ), samozřejmě že dyž su zhulený do kómatu tak za volant nesedám o tom se snad ani nemusím zmiňovat...
Nevim jak to zhuluje tebe, ale ja kdyz se zhulim, tak je to stav ve kterem mam horsi postreh a schopnost reagovat nez za strizliva. Takze z toho vyvozuji, ze pod vlivem ridim hur.
hej lidi fuckt nechapu s te debaty tady. mam spoustu kamosu, spousta jich jezdi v aute a uplne kazdej huli. ja uz jezdim druhej rok a ruku na srdce kdybych mel srovnat kolik sem toho najezdil zkourenej a kolik nezkourenej tak je to cca 50:50. wubec se tim nechci chlubit ale mel pravdu ten typek co rikal o fotbalku. zkoureny reflexy sou kurwa rychlejsi...... (coze???? bouracky???? jednou sem na moste poskodil naraznik. byl sem nezkourenej....) jo a kdosi tady srovnaval chlast za volantem s brkem. hej ty zas....j kr....e co to tady meles za sracky???? byls nekdy ozralej???? vzivote sem nejel ani s jednim pivkem v sobe(!!!!)