Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
a podle me podporujou i kveteni ty od narvy oproti tem oceanic colour ktere sou pro akvaria maji pry podporovat jak rust tak kveteni a tyhle jsou urcene primo pro pestovani.....
Nemyslim si, ze by nekdo poznal rozdily mezi stejnymi rostlinami pestovanymi pod ruznymi sodikovymi vybojkami stejnych wattazi. Podle me jsou rozdily nevyznamne. Proste vysokotlaka sodikova vybojka prislusneho vykonu a je mi jedno jestli je na ni napsano Philips, nebo Osram.
Původní příspěvek od Jahudka! seba - driv jsem to zkousel pod ruznejma zarivkama.Byly to zarivky specialni na pestovani rostlin a proto me tohle tema docela zaujalo.Nikdy jsem nezkousel obycejny coolwhite atd.Prestoze jsem pouzival zarivky urceny k pestovani rostlin,vysledky staly doslova za hovno.Naposled jsem klicil pod beznejma coolwhite a tahlo se to opravdu nechutne.ted tam mam ty phillips 965 a vcelku pohoda.Teda ne ze by se to netahlo,ale rostou tomu konecne i listy a je to celkove lepsi na prvni pohled nez pod tema coolwhite.
No a k tomu sodiku.Protoze jsem chtel mit jistotu koupil jsem rovnou agro sodik takze nevim jestli je rozdil mezi obycejnym son - t a son - t agro,ale jak tak sleduju vysledky ruznejch lidi na groweru a porovnavam to,rek bych ze to agro je proste bomba.Vzdyt posud sam.
Za 23 dni od vykliceni mely kytky prumerne okolo 30 cm a musel jsem je prehodit na kvet.Z tech 23 dni ale byly pod agrem jenom 19 dni!!!Predtim jsem je mel pod tema coolwhite.No a dneska je jich plna skrin,jsou silene rozvetveny a mam obavy ze jsem je mel prepnout daleko driv...K dnesnimu dni ma nejvetsi kytka 62 cm na vejsku!!!Celkem rostly do dneska od vykliceni 30 dni.To znamena 26 dni pod agrem.Sam se tomu divim a chtel bych videt lepsi vysledky s jinym svetlem..Dokonce si myslim,ze kdyz bych dal na rust MH vybojku ze by to bylo celkem vyrovnany nebo by mohla bejt mozna o neco lepsi na ten rust,ovsem asi tak minimalne ze je podle me zbytecny kupovat jeste MH..
Zejtra nebo pozejtri zaktualizuju muj thread takze budes moct srovnat s tim co bylo posledne.Aktualizuju to 1x tejdne pokavad se nic mimoradnyho nestane aby prave byly videt rozdily.Ja rozdily samozrejme vidim kazdej den kdyz ty mrchy rostou o 5cm denne.
Chtel jsem se zeptat kolikátka to je ( kolik to má W ta agro ) ?!
Díky za odpoved !
A gratuluji k tak robrým uspěchům !
Zdravím Vás všechny,
tak jsem si přečet celé témata o zářivkách a musím Vám říct, že to trvalo celou noc a jsem hotovej (nebejt našeho kouření tak to asi nedočtu:-)).
Ale k věci. Jedu sodik son - agro 400w, hlína, sadba S.A.G.E. Jsem v polovině květu. Foto sem dodám jak to nafotím. Počkám kolik toho bude a další sadba bude do 3 boxu o velikosti š120xh70xv160. V jedné pojedu sodík viz výše a v druhé pojedu narvy oceanic colour podle Zeuse.
Zeus - dík za téma. A jak to pojede dám sem foto a bude po hádkách pánové.
Box 1 bude sodik son - agro 400w, hlína, sadba S.A.G.E. nebo co už znám a vím jak se to chová.
Box 2 bude osazen na vrchu 5 trubic 38w a na bocích po 2. jinak dám ještě na květ jednu nebo dvě trubice mezi rostlinky(uvidím). hlína, sadba S.A.G.E. nebo co už znám a vím jak se to chová.
Box3 bude sodík a k tomu přidám Narvy nahoru 2 a po bocích taky 2. Jak to bude hotové a připravené k sadbě nafotím a pojedu.
Foto sem budu dávat postupně po týdnech a uvidíme samy jak to dopadne.
cedis: muzes pls napsat wataz svetel ve tretim boxu??
jestli sem to pochopil, tak pojedes 3 identicke modely a setupy a to v boxu 1 pod son - agro 400w box 2 7x-9x narvy oceanic colour box 3 sodik (400w??) a 4x 38w(narva oceanic colour??)
citace:
Původní příspěvek od monolop myslite podla ceny alebo výnosu ?
2Cedis: uz jsi to rojel? Taky sem premyslel ze ty ocean coloury zkusim, ale ted nemam cas ani misto. Ten 1. box bych udelal stejne, ale 1 kyti je imho malo - dal bych tam 2-6 a jel bych scrog . . . budu tve snazeni sledovat
Cus , necet jsem to tu cely na to nemam cas skoncil jsem asi nekde u 10 stranky , tak by me zajimalo jestli jset to nekdo vyzkouse nekdo tu psal ze si objednal dve zarivky a ze je zkousi a pak uz nenapsal tak nevim. Zkusil jste to nekdo?
Úsporka je vlastne žiarivka so zabudovaným balastom.Ale žiarivky sú lepšie,lebo osvietia pravidelne dlhšiu plochu.Úsporky svietia v podstate z jedného miesta,ale dosvit vysoký nemajú.
Jirka P. tak jsem udělal zatím prckárnu. Dal jsem tam 2x oceanic a jednu natur 38w. Jedu prcky ještě pod 400w a za 2 dny jsou pod zářivkama lepší výsledky než pod 400w. Prckové jsou větší a zelenější. Prostě jsou světlejší, listy jsou vědší a delší. Foto dodám. Pod 400w je ten růst nějak pomalejší. Boxi jsou ve fázi příprav.
Mam v planu testnout zarivky od OSRAM FQ 80W/840 cool ligt (4000K) a FQ 80W/860 (860 tak nejak uz nevim presne (6500K) day light. Bouzel sehnat je bude asi na dlouho a predradnik pro tyto zarivky neni levny tak jeste uvazuju o kombinaci 6 zarivek 56W kde 1. bude cool light, 2–3. day light, 4. do cervena kolem 2000K na posledni fazi kvetenstvi. Sem zvedav