Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mé povolání je být studentem co nejdýl to pude, protože mi to docela vyhovuje. Každou chvíli prázdniny. Akorát mě sere nedostatek peněz. Na vojnu se mi taky nechce,a tak čeká až bude profi. Navštěvuji již druhou střední školu. První byla průmyslovka strojní. Nešla mi matika. Ted chodim na soukromou ekonomickou a je to v poho. Ve škole si to bez THC nedovedu představit. Jsem rád, že mi to už docela jde.
Já studuju ekonomku a na týhle škole hulí moc málo lidí ale vykašit se do školy je docela prdel hahaha nechápu jak tu školu zvládám neučím se špatně a přitom hulím, miluju takovej život.
Student Slaboproude Elektroniky mely by to byt ridici systemy a uz me to docela mrda pri predstave ze bych se tim mel zivit , me staci se podivat na kondenzator a uz je mi zle a co teprv assembler , vsechny ty tranzistoryy ,rezistory , obvody , metody , prooudy , zakony. Hulil sem ve skole dost casto kdyz na to prislo , dokonce jsme jednou stihly dat za jeden den ve skole asi 6-7 burtu , a nikomu nedoporucuju. Jinak se neucim sem tam udelam nejaky ten protokol a prochazim uspesne z dvojkama a trojkama i kdyz rozumim a znam minimun z probirany latky.
..no..taky dobrá rubrika...dělám na jednom coll centru...a brčka jsou dobrý,ale jenom v noci...teda co potom ty klintoši slyšej...ale ještě je to v poho
Delam spravce site (+uzivatelska podpora +administrace webu +vsechno dalsi, co ma neco spolecnyho s kompama) , jinak uz dlooouho studuju na CVUT. V praci nehulim - vzhledem k tomu, ze musim dost casto resit po telefonu i primo takovy dotazy uzivatelu, ktery obcas nerozdejcham ani v normalnim stavu, byl by to trochu risk.
I kdyz mozna, kdo vi ... zajimava predstava.. he.. sedim v kanclu u sekretarky, cumim na monitor, v hlave hukot, ruka s mysi vytuhla a ja si uz pulhodiny nemuzu vzpomenout, co to po me ta baba vlastne chtela ...
crowley: Schvalne to nekdy zkus, je to docela prdel. Jednou jsem mohutne zahulil a po prichotu z5 do kanclu byla svolana mimoradna porada. To pak byl hukot.
Ja sem student ZS a hulit ve skole sem skousel ... ale od ty doby se tomu vyhybam .... vubec sem nevnimal co kdo rika ve tride do me .... jinak si smotnu vlastni sklizen moc rad ... letos toho bude hafo !!!
16 a půl -prodej zmrzlin, cédéček, brejlí (tehdy sem si vydělával nejvíc:-)
16-18 škola a full time job - holka
18-20 grafik, prodejce, marketing - v tuningový firmě na autíčka
20-21 furt k tomu všemu školy a hulení, pak přišel konec s holkou a další job v otcový firmě, stavební společnost (faktury, obchodní večeře, ježdění po cleý čr, buzerace dělníků, problémy s rusákama atd..)
22-24 opět se s topu holkou dávám dohromady (je to lepší než to kdy mohlo být) novej work - Marketing director - v jedný estébácký firmě (president společnosti měl přezdívku "bauer" klidně si to najděte)
24-25 a nějaký drobný protože víc mi neni, - product manager= všechny nový projekty dělám já tzn. vymyslet , zrealizovat, kontrolovat a vydělávat prachy. Jsem v jedný firmě která dělá tak trochu do aut a do služeb (teď sem tu třeba založil cestovní agenturu) ....a je velká a největší konkurent té, v které jsem dělal před tím.
Teď v práci nehulim páč bych to nestíhal, ale pravidelně odcházím z práce před šestou a vždy to task budu dodržovat, protože žít se taky musí a pak si vo víkendech občas smotnu a posunu se někam trošku jinam:-)) jsem na svuj work hrdej, ale chci dělat nějakej svuj job svojí firmu a už na tom pracuju......a to bude mazec:-))