Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
JInak pestuju si bonsai Udelal jsem rizek z kytky, ktere jsem svitil 12/12. Rizek se chytnul a dokonce palicati. Ale neroste nahoru, takze mam tak 10cm, mozna 15 a vypada to, ze uz moc neporoste Jsem na ten experiment zvedavy
Tak jsem prisel o vetsinu listu na tech 2 kytkach, co jsem aplikoval chemku na svilusky. Po prvni aplikaci jsem mel pocit, ze se jeste vytvarely ty nechutnosti na listech (larvy ci co), takze jsem po tydnu a neco dal novou varku. Tentokrat na listech neco asi zustalo a umele slunce udelalo sve - lupa efekt. Mam propalene male kousky vsech listu (nebo je to neco jineho?). Mrknete na fotku.
Dalsi fotky jsou me male bonsaie Je to rizek z kytky prepnute na 12/12, takze rovnou kvete a je malicka.
čau.. Nechápu jak to že mají někteří takoví problémy ze sviluškama. Já je mám taky ve skříni jen si tam tak lítaj a kytek se vyhýbají, pak se dotknou lampy a je ponich. To je život
Tak mám taký silný dojem, že si rozlúskol večnú hádku. Ja ako fyzik som nikdy "neveril" na lupa-efekt (proste keď si to rozkreslíš, tak zistíš, že neexistuje geometrická konfigurácia, aby sa ohnisko utvorilo na povrchu listu), ale viacerí groweri sa stretli s "vypálenými" bodkami po postreku. Asi si na to prišiel :-)
Kým stúpa dym, rád stúpam s ním, až tam, kde všetko končí a začína...
sklizen se blizi, 1.12. bude suseni. Jinak uz mam vcelku jistotu, ze rizky, co jsem dostal od jednoho clena groweru byly bohuzel nakazene. Na jedne byly svilusky a na druhe nejaka plisen. Svilusky mi napadly puvodni 2 nejvetsi kvitka powerplantu, takze na nich po chemickem zasahu zbyly jen palice. No snad to bude aspon pozitivni ve finale pesteni.
Původní příspěvek od cityman Delal jsem trochu upravy ve skrini. Udelal jsem odtah ve strope. Takze momentalne mam okruh na coltube (1 vetrak) a ve strope mam odtah (druhy vetrak) plus dira u podlahy, kde byl puvodne vetrak vhanejici cerstvy vzduch. Ten jsem zatim vyhodil. Takze pouze s temito dvema vetraky (strop a cooltube) dosahuji stejnych teplot jako s pritahem cerstveho a foukanim stolniho vetraku vevnitr (ten uz se dofoukal do vecnych lovist, nesvedcilo mu 24 hodinova sluzba). Docela me to prekvapilo. Je to takhle lepsi, jen potrebuju cerit vzduch jeste uvnitr, musim zakoupit dalsi retro stolni vetracek.
A posledni fotka je pro TYSH. Foceno ze skrine dolu. Je to zadni strana, jak mam prichycen vetrak ke skrini na tu kartonovou pridelavku, co je nekde vyse popsana jeji vyroba. Vetrak drzi na vrutech, kosmicka paska je tam jen, aby nefoukal vzduch i mimo urcenou diru.
Díkas za parádní detail - to bych mohla taky zvládnout... Teď mám málo času, ale ještě jeden dotaz - ten větrák ti fouká dovnitř? Jestli ano tak kudy ti ze skříně odchází ten vzduch? Jinak kytí už jsou docela parádní, ale nemám možnost teď fotit... Sice mám problém jak stahovat vlhkost, ale dá se to. Počítám že taky ještě tak 2 - 3 týdny a mohlo by se sušit A co nového u tebe, už se blíží vytoužené finále?
vetrak fouka ze skrine ven. Nahore je teply vzduch, takze ho vyfoukavam pryc. DOvnitr nefoukam zadny a dokonce nemam uz ani ten stolni vetracek na ofuk chytek - shorel. Takze dovnitr se taha vzduch jen pasivne.
Jinak suseni jedne kytky probehne uz o vikendu, dalsi necham na pristi tyden. Uz se tesim, zastrihy ukazuji na dobrou urodu
Čus,omlouvám se autorovi tématu, že mu ho narušuji pár blbými dotazy ohledně zapojení výbojek.Bloudím v tématech už půl hoďky, ale nenarazil jsem na nic, kde by mi mohli poradit, a když jo, tak je téma už pěkně dlouho neaktivní. Připadne mně, jakoby se za ta léta existence servru z jeho návštěvníků stali samí odborníci, a tak nikdo už takové primitivní dotazy neklade.Kromě mě.Tak doufám, že se tu najde někdo, kdo mě nepošle někam,ale poradí. K věci:
Dají se na jeden startér (100-1000w) připojit dva sodíky 150w, každý má svou tlumivku? A stačí na oba sodíky jeden kondenzátor? A jaký výkon? Součet sodíků? A ještě něco: Nevíte, kde se dá kondík objednat na dobírku?
Na tlumivku ano, ta funguje vlastne jen jako odpor pro stridavy proud omezujici proud vybojkou. Ale starter? Vzdyt ten spina a vytvari vysokonapetove impulsy pro zapaleni te vybojky. Pokud nebudou obe vybojky startovat "po stejne krivce" tak bude jedna z nich dostavat VN i kdyz uz bude rozsvicena, nebo tak neco, ne? Cili ony se asi nakonec obe rozsviti, ale minimalne jedne to bude snizovat zivotnost bych rekl.
Konecne jsem dostal fotak z opravy. Zmen je spousta. Setnul jsem s tydennim rozestupem obe kvitka (8 a 9 tydnu) Power Plantu.
Z prvni kytky bylo cca 14g nasuseneho. Druha kytka se susi. Kazdopadne dle testu na vice lidech je to velmi dobre huleni Takze po vsech peripetiich je vysledek skvely.
Takze prikladam posledni fotky pred setnutim a kdyz se to susi.