Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak a blížíme se do finále. Holky jsem trošku potrápil nůžkami, přišly o velké listy, aby se světlo dostalo ke spodkům, aby trošku dohnaly vršky. Už zalévám pouze čistou vodou. Jednu z paliček jsem ustřihl a dal sušit, poněvadž jedu zítra do Prahy na silvestra a slečně se nelíbí, že hulím, takže si vychutnám svou práci na silvestra a pak přijde předsevzetí Takže nějaké fota... myslím, že na 40W to nevypadá nejhůř...
A je tu konec mazarů. Říkal jsem si, že déle už je trápit nebudu. Takže listy šly dolů, udělal jsem Vám pár fotek a holky už visí. Kolik z toho nakonec bude si netroufnu tipnout, vy si ale tipněte. Zahajuji tedy tipovačku, 3 členové, kteří se nejvíce přiblíží konečnému výsledku budou odměněni karmou.
čau no já ti přeju a typuju aspon 23g. ale připravuješ se o gramy-sklidl jsi to podlě mě uplně nezralý, 2 tejdny tak bych tomu dal ,za který to většinou nejvíc nabobtná. ale jinak dobrá práce!!