Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zatim sem na svých balkonových kytičkách nepoznal žádný vliv ranních mrazíků, kromě toho, že některý listy chytaj modrofialovou barvu, což lahodí mému oku . Plíseň žádná a palice den za dnem kypý.
Ale o víkendu pojedu zkontrolovat můj quirella pěst v lese, tak jsem vážně moc zvědavej, jaký vliv to na ně bude mít. Ale snad budou v pohodě. Maximálně půjdou na předčasnou kosu. Ale do mastičky nějakých pár dnů nehraje tak velkou roli snad.
Jaa fakt neviem docela rad by som to mal uz doma a neklepal sa ci mi aj moja posledna kvetina nezmizne pod rukami nakej prasivej corky ale zas este stale tomu dost casu chyba a chcel by som to ako kazdy mat tip top biju sa vo mne dve strany jedna aby som to fikol a uz susil a bol v klude lepsie nieco ako nic alebo plesen alebo zmrznuty eskimak na druhu stranu neviem ake bude pocasie a pokusit sa to vyspickovat potrapit ju a dostat z nej maximum ... Toto je moja dilema stale rozmyslam ci to ma este zmysel aebo to radsej ukoncit stal sa somna meteorolog kazdy den kukam pocasie teploty setko az sa sam na sebe smejem.... :-D pekne pocasie setkym otuzilcom co su stale vonku
je pravda,ze letos to pocasi je takove kdovi jake,ale este sekat nebudu..chyby me tak cca 14dni a nejaky den a verim,ze to pocasi este bude ok..sice zadne dvacitky,ale pokud nebude kotel mrznout,nic sekat nehodlam..unas v nizine zatim v klidu,je pravda,ze posledni 2dny bylo rano nula a pres den 15-16 st,ale to nevidim duvod k sekani,kvuli par dnum
skus si sem zadat kde byvas a mozes si pozret aj mesacnu predpoved,je to sice dlhodoba predpoved, na ktoru nie je az taky spolah,ale mne tam vychadza,ze do nejakeho 18. oktobra by to mohlo vydrzat. Su tu prispevky jak chlapci kosili s prvym snehom,u nas bolo dnes rano -1,5 stupna, tiez mi to nepride ako fantazia ale tento rok je bohuzial taka sezona.
Propojil jsem ty dva thready o počasí, ale k věci.
Já to teda rozhodně nechám, co to půjde.
Pokud na tom nemáte nějak masivněji plíseň, tak rozhodně nesklízet. Každý den/ týden navíc je dobrej. Mám pár kytek, co by snesly ještě tak 3 týdny spíš měsíc a neumím si představit, že bych je kosil už teď. To pak kouříte skoro seno.
U nás dnes ráno -1,6 °C odpoledne na sluníčku 19,2 °C.
Jack 47 - ráno
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
To vypada jeste pekne :-)
Ja dneska ostrihal hromadu zmrzlych listu, dalsi hromada mne ceka. A na zahrade rajcata, cukety, dyne i brambory zmrzly doslova na kasi - vsechno listi vypada jak spenat z mrazaku. Ale konopi taky necham, dokud to pujde - jeste spousta kyti potrebuje jeste spoustu casu :-). Tak ho dostanou, zari za moc nestalo...
zdravím všetkých
tento týždeň hlásia prízemne mrazy na naneštastie mam ešte kitky vonku majú ešte 20 dni kvetu pred sebou a ja neviem ako sa brániť proti mrazom
máte nejaké nápady ako ich zazimovať na pár dny
Jee, nijak kámo. Kytky to nějak přežijí když to není dlouhodobě. Mírně se přidusí přes noc a přes den to zase rozdejchaj. Není to ideální, ale co se dá dělat. Hlavně že nebude úplně moc chcát to je horší.
Neboj nejsi sám. Mě aspoň možná sfialoví borůvka.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Původní příspěvek od Mr.MEN Ty jo a jak máš velké rostliny? Já mám cca 2,5m keře. A minulí rok mě taky v pohodě vydržela do října když někdo přišel sklidit za mě.