Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » prospívá kytkám toto počasí / zima zima... zimááá????
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 9 10 11 12 13
Autor
Téma 
frek
Stálý Člen

Karma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 161

Zatim sem na svých balkonových kytičkách nepoznal žádný vliv ranních mrazíků, kromě toho, že některý listy chytaj modrofialovou barvu, což lahodí mému oku . Plíseň žádná a palice den za dnem kypý.
Ale o víkendu pojedu zkontrolovat můj quirella pěst v lese, tak jsem vážně moc zvědavej, jaký vliv to na ně bude mít. Ale snad budou v pohodě. Maximálně půjdou na předčasnou kosu. Ale do mastičky nějakých pár dnů nehraje tak velkou roli snad.

Ať je Jaro, nebo Zima, pěstování na okně je vždycky prima
Nekonopné pěstování 2012,2013,2014,2015,2016
Outdoor reports NL,TT,LB,SDxD,Op,PS,SQ
"Gram praxe je lepší, než tuna teorie"

Old Post 02-10-2013 v 19:51 PM
frek je offline   Profil uživatele frek   Find more posts by frek   Foto galerie člena frek   Click here to Send frek a Private Message   Add frek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tutohentam
Stálý Člen

Karma uživatele tutohentam - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 162

Jaa fakt neviem docela rad by som to mal uz doma a neklepal sa ci mi aj moja posledna kvetina nezmizne pod rukami nakej prasivej corky ale zas este stale tomu dost casu chyba a chcel by som to ako kazdy mat tip top biju sa vo mne dve strany jedna aby som to fikol a uz susil a bol v klude lepsie nieco ako nic alebo plesen alebo zmrznuty eskimak na druhu stranu neviem ake bude pocasie a pokusit sa to vyspickovat potrapit ju a dostat z nej maximum ... Toto je moja dilema stale rozmyslam ci to ma este zmysel aebo to radsej ukoncit stal sa somna meteorolog kazdy den kukam pocasie teploty setko az sa sam na sebe smejem.... :-D pekne pocasie setkym otuzilcom co su stale vonku

let it grow
let it grow
let it grow

Old Post 02-10-2013 v 20:40 PM
tutohentam je offline   Profil uživatele tutohentam   Find more posts by tutohentam   Foto galerie člena tutohentam   Click here to Send tutohentam a Private Message   Add tutohentam to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kambu

Karma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 163

je pravda,ze letos to pocasi je takove kdovi jake,ale este sekat nebudu..chyby me tak cca 14dni a nejaky den a verim,ze to pocasi este bude ok..sice zadne dvacitky,ale pokud nebude kotel mrznout,nic sekat nehodlam..unas v nizine zatim v klidu,je pravda,ze posledni 2dny bylo rano nula a pres den 15-16 st,ale to nevidim duvod k sekani,kvuli par dnum

Old Post 02-10-2013 v 21:13 PM
Kambu je offline   Profil uživatele Kambu   Find more posts by Kambu   Foto galerie člena Kambu   Click here to Send Kambu a Private Message   Add Kambu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
westpoint
Nový Člen

Karma uživatele westpoint - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 164

Dnes minus 2 dorana myslite ze to zdrží? Buduci týždeň u nas hlásia este.20 stupňov

Old Post 03-10-2013 v 07:05 AM
westpoint je offline   Profil uživatele westpoint   Find more posts by westpoint   Foto galerie člena westpoint   Click here to Send westpoint a Private Message   Add westpoint to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
guarana
Stálý Člen

Karma uživatele guarana - 82% PěstitelskáKarma uživatele guarana - 82% PěstitelskáKarma uživatele guarana - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 165

citace:
Původní příspěvek od westpoint
Dnes minus 2 dorana myslite ze to zdrží? Buduci týždeň u nas hlásia este.20 stupňov

http://www.accuweather.com/en/sk/br...forecast/297345

skus si sem zadat kde byvas a mozes si pozret aj mesacnu predpoved,je to sice dlhodoba predpoved, na ktoru nie je az taky spolah,ale mne tam vychadza,ze do nejakeho 18. oktobra by to mohlo vydrzat. Su tu prispevky jak chlapci kosili s prvym snehom,u nas bolo dnes rano -1,5 stupna, tiez mi to nepride ako fantazia ale tento rok je bohuzial taka sezona.

Takoj

Naposledy upravil guarana 03-10-2013 v 07:52 AM

Old Post 03-10-2013 v 07:41 AM
guarana je offline   Profil uživatele guarana   Find more posts by guarana   Foto galerie člena guarana   Click here to Send guarana a Private Message   Add guarana to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
čepra
zahrádkář

Příspěvek č. 166

Propojil jsem ty dva thready o počasí, ale k věci.
Já to teda rozhodně nechám, co to půjde.
Pokud na tom nemáte nějak masivněji plíseň, tak rozhodně nesklízet. Každý den/ týden navíc je dobrej. Mám pár kytek, co by snesly ještě tak 3 týdny spíš měsíc a neumím si představit, že bych je kosil už teď. To pak kouříte skoro seno.

U nás dnes ráno -1,6 °C odpoledne na sluníčku 19,2 °C.

Jack 47 - ráno

"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně

"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář

Old Post 03-10-2013 v 15:41 PM
čepra je offline   Profil uživatele čepra   Find more posts by čepra   Foto galerie člena čepra   Click here to Send čepra a Private Message   Add čepra to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
čepra
zahrádkář

Příspěvek č. 167

Jack 47 odpoledne

"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně

"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář

Old Post 03-10-2013 v 15:43 PM
čepra je offline   Profil uživatele čepra   Find more posts by čepra   Foto galerie člena čepra   Click here to Send čepra a Private Message   Add čepra to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
indician
Stálý Člen

Karma uživatele indician - 10% PěstitelskáKarma uživatele indician - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 168

To vypada jeste pekne :-)
Ja dneska ostrihal hromadu zmrzlych listu, dalsi hromada mne ceka. A na zahrade rajcata, cukety, dyne i brambory zmrzly doslova na kasi - vsechno listi vypada jak spenat z mrazaku. Ale konopi taky necham, dokud to pujde - jeste spousta kyti potrebuje jeste spoustu casu :-). Tak ho dostanou, zari za moc nestalo...

Old Post 03-10-2013 v 17:49 PM
indician je offline   Profil uživatele indician   Find more posts by indician   Foto galerie člena indician   Click here to Send indician a Private Message   Add indician to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
westpoint
Nový Člen

Karma uživatele westpoint - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 169

U nas ma byt celý týždeň 20 takže pohodicka

Old Post 06-10-2013 v 15:27 PM
westpoint je offline   Profil uživatele westpoint   Find more posts by westpoint   Foto galerie člena westpoint   Click here to Send westpoint a Private Message   Add westpoint to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ak2249
Stálý Člen

Karma uživatele ak2249 - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 170

jj,zdá se to být dobrý výhled na pěkné počasí.. :-) ať to roste..

Old Post 07-10-2013 v 20:47 PM
ak2249 je offline   Profil uživatele ak2249   Find more posts by ak2249   Foto galerie člena ak2249   Click here to Send ak2249 a Private Message   Add ak2249 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pongo
Stálý Člen

Karma uživatele Pongo - 23% PěstitelskáKarma uživatele Pongo - 23% PěstitelskáKarma uživatele Pongo - 23% PěstitelskáKarma uživatele Pongo - 23% PěstitelskáKarma uživatele Pongo - 23% PěstitelskáKarma uživatele Pongo - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 171

je tomu zima, ale jede to

! PAL TO !

první sklizeň, druhá sklizeň, třetí sklizeň, čtvrtá sklizeň, pátá sklizeň .............. poznáš, jak život rychle utíká

Tundra ve skleníku supported by Atami - sklizeno

Fruit and Critical Jack + B.Lee + MicroMachine ve skleníku supported by BioBizz - všechno kvete, něco dojíždí

FD, Shiva Skunk, The Ultimate, WR ... v lese u zajíců

Old Post 15-10-2013 v 18:03 PM
Pongo je offline   Profil uživatele Pongo   Find more posts by Pongo   Foto galerie člena Pongo   Click here to Send Pongo a Private Message   Add Pongo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lukyno24
Nový Člen

Karma uživatele lukyno24 - 0% Pěstitelská

pozor idu mrazy Příspěvek č. 172

zdravím všetkých
tento týždeň hlásia prízemne mrazy na naneštastie mam ešte kitky vonku majú ešte 20 dni kvetu pred sebou a ja neviem ako sa brániť proti mrazom
máte nejaké nápady ako ich zazimovať na pár dny

Old Post 22-09-2014 v 07:47 AM
lukyno24 je offline   Profil uživatele lukyno24   Find more posts by lukyno24   Foto galerie člena lukyno24   Click here to Send lukyno24 a Private Message   Add lukyno24 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.MEN
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.MEN - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 173

Jee, nijak kámo. Kytky to nějak přežijí když to není dlouhodobě. Mírně se přidusí přes noc a přes den to zase rozdejchaj. Není to ideální, ale co se dá dělat. Hlavně že nebude úplně moc chcát to je horší.

Neboj nejsi sám. Mě aspoň možná sfialoví borůvka.

Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé. >4 2 0<

InDoor > #8MAXHYDRO, #7HYDRO, #6, #5, #4, #3, #2, #1

Konopný Medovník . : . Cannabis > Tabák do vodních dýmek

Old Post 22-09-2014 v 08:55 AM
Mr.MEN je offline   Profil uživatele Mr.MEN   Find more posts by Mr.MEN   Foto galerie člena Mr.MEN   Click here to Send Mr.MEN a Private Message   Add Mr.MEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lukyno24
Nový Člen

Příspěvek č. 174

minuli rok to nerozchodili....

Old Post 22-09-2014 v 09:06 AM
lukyno24 je offline   Profil uživatele lukyno24   Find more posts by lukyno24   Foto galerie člena lukyno24   Click here to Send lukyno24 a Private Message   Add lukyno24 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.MEN
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.MEN - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 175

Ty jo a jak máš velké rostliny? Já mám cca 2,5m keře. A minulí rok mě taky v pohodě vydržela do října když někdo přišel sklidit za mě.

Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé. >4 2 0<

InDoor > #8MAXHYDRO, #7HYDRO, #6, #5, #4, #3, #2, #1

Konopný Medovník . : . Cannabis > Tabák do vodních dýmek

Old Post 22-09-2014 v 09:09 AM
Mr.MEN je offline   Profil uživatele Mr.MEN   Find more posts by Mr.MEN   Foto galerie člena Mr.MEN   Click here to Send Mr.MEN a Private Message   Add Mr.MEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lukyno24
Nový Člen

Příspěvek č. 176

citace:
Původní příspěvek od Mr.MEN
Ty jo a jak máš velké rostliny? Já mám cca 2,5m keře. A minulí rok mě taky v pohodě vydržela do října když někdo přišel sklidit za mě.

cca 180-200 cm odroda tutankhamun

Old Post 22-09-2014 v 11:22 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:05 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 9 10 11 12 13  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás