Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jsem myslel, že soutěžní odhad má bejt jen jeden, a néé deset...
to umí každej trefit se ze tří pokusů...
nic ve zlým...
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Původní příspěvek od r-man
Podminky souteze, jsou 3:
-dodrzeni tipovaciho casu (po dobe kterou jsem uvedl uz budu nekompromisne nezarazovat tipy do souteze)
-vyherci se ucasti zavazuji k zaplaceni postovneho (myslim ze to bude do 30,-kc, prece vam nebudu jeste neco platit, kdyz vam posilam takovy seminka :-))) )
-kazdej muze tipovat v prubehu souteze maximalne 3x, pocitat se bude pouze jeden tip kazdeho ucastnika, a to ten, co bude nejblize k vysledku meho snazeni :-)
Budu vyhodnocovat prvni tri mista, tagze sanci je dost:
Jinak typuju 12 měsícu non-stop zmaštěnost pro 11 lidí
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
Hmm, jak si to tu tak prochazim, koukam, ze jsem mel dat do souteze jeste jednu podminku, a to nemoznost tipovat cislo, ktery tipoval uz nekdo jinej...to teda nevim, jak to budu resit...kdyz se trefite ve vice lidech, bud poslu seminka vsem (pokud jich jeste bude dostatek) a nebo se o vyhru budete muset rozdelit :-) Uvidime v sobotu.
Jinak suseni se blizi ke konci, uz jsem to dokonce vazil (abych mel nejakou predstavu o ztratach hmotnosti susenim)...ale cislo nereknu :-))))
P.S.: Vsem strasne moc dekuju za karmu: "Tvá momentální Karma: 666 bodů." ...Dabelsky cislo :-)))
Ta.tadadaaaa..tata tata ta tatada.tadadadaaaaaaaa!!! (fanfara woe ne?)
Hola hej, je to tady!!!
...a je to mazec. Sam jsem odhadoval neco kolem 500g, vsadil jsem se s nekym o flasku kvalitni tequily (Olmeca silver), ze toho nebude pres pul kila. No a hadejte jak to dopadlo...zase jsem prohral, ja uz se nikdy nevsadim!!! Ale tentokrat jsem mel i z te prohry radost.
A to ne ledajakou, je toho totiz presne 810,2g!!!
Vynos v prepoctech:
Pokud pocitam celkovou dobu (50dni rust, 64 dni kvet), vychazi GE index na 0,485, pokud odectu 10 dni rustu(problemy se seminkama na zacatku), vychazi to 0,544.
Kdyz bych to mel vzit v gramech na watt vykonu, mame tu peknych 0,810g/W :-)
GRATULUJU!!!!!!!!!!!!!!
Ozvete se mi do PM jak to udelame s vyhrou!!!
Prachy za postovny chtit nebudu, kaslu na to, to je akorat zdrzovacka.
EDIT: Jeste malickost..par lidi se tu ozvalo, ze je nefer, ze netipovali 3x, jako nekteri pozdeji. Pravidla ale byly jasne dany uz od zacatku, a kazdej mel pravo na 3 tipy (nemusely bejt najednou, ale klidne v prubehu souteze), tagze priste to chce asi jen lip cist :-)