Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To bola prva stranka na ktorej som si to pozeral, ja za to nemozem uz na druhom pytli plagronu som to mal. Citat zatial viem. A ked mam na pytli napisane EC 750-800 µS/cm tak to asi nebude ec 1.8-2.2.
''Múdry človek sa poučí na chybách iného, hlupák sa nepoučí ani na vlastných.''
když sem jel royalty mix měl sem problémy. na šest týdnů je to teoreticky. prakticky na tři až čtyři. seru na to, zabývám se vlasním mixem. zatim to vychází levněji a kvalitněji když víš co a jak. jen to chce pár let ladit : ))
royalty mix jsem zkousel, nejak me to neoslovilo. po zasazeni mladych rostlin meli prvni 2 tyden problemy(zrejme kvuli prehnojeni), po dvou tydnech uz bylo zas potreba zacit hnojit, protoze se zacli projevovat nedostatky nekterych zivin.
Na druhy kolo jsem koupil Floria zahradnicky substrat s guanem(cca 150Kc/50l) a pytel agroperlitu, smichal a podle vseho se jim od mala dari lepe
cuss groweri.chcem sa opytat ze ked mam postreky na rast: phytamin,cropmax a alga protect.tak ako to mam striekat.mam dat najprv jedno,potom druhe,potom tretie,alebo to v pomere davkovania namiesat na dosazenie urciteho ec?ja nwm fakt poradte.dik.ja len ci ze ked dam 1 ci sanesplachne 2 a tak este aj postrekovat budem 3 tak to uplne ci sa nesplachne.
Zdravím chtěl bych se zeptat zda je možne na indoor použivat na květ najednou. Alga Bloom/Tera Bloom/s pak i Monster Bloom.Ja su začinajicí Zahradník takže ocením každou dobrou radu!
sewa tak urcite zalezi aj natom w akom substrate (prip. rockwoole atd.) pestujes... podla mna by to mohlo byt v pohode ked to neprezenes s davkovanim, napr. naskor skus polovicne davky atd., ale aj tak radsej tu mas malu napovedu dufam ze som ti trochu pomohol...
Mna uz plagron royaltymix sklamal na plnej ciare. Robia ojeby s EC zeminy a plus som z dostal svilusky jako bonus Iny sposopb jak som ich mohol dostat ma nenapadol. V zime by mi ich asi neprifuklo cez okno do boxu.
''Múdry človek sa poučí na chybách iného, hlupák sa nepoučí ani na vlastných.''
ahoj,
chcu se zeptat jakou máte zkušenost s trvanlivostí hnojiv plagron?
na obalu se nic neuvádí, v growshopu mi taky nic kloudného neřekli...
jde to poznat třeba dle zápachu, nebo podle zabarvení?
Pokud jste někdo četl na stránkách plagronu návody k těm hnojiv, tak jste se jistě dočetli, že Green Sensation by se měl používat při každé zálivce a ne jenom jednou týdně, jak se traduje.
Docela se toho ale bojím, zalévá tím někdo opravdu pořád?
Cituji: Dilute 1 ml with 1 litre of water (1:1000). Add this dilution together with the basic food, every time you water.
Chci se zeptat,dneska sem si koupil phytamin a smrdi to po čpavku.A kdyz sem ho nastrikal na kytky,tak na nich zustaly bily fleky.Nekdo uz tu psal neco podobneho,ale bez odpovedi.Poradte please...
Původní příspěvek od cabadaj Chci se zeptat,dneska sem si koupil phytamin a smrdi to po čpavku.A kdyz sem ho nastrikal na kytky,tak na nich zustaly bily fleky.Nekdo uz tu psal neco podobneho,ale bez odpovedi.Poradte please...
hojj, delej postrik na noc a podle mne muzes i upravit vodu v postriku phckem tak na 6 az 6,5. Mnou vyzkouseny postup a fleky ani jine problemy nemam. hojs m. jo a trochu smrdii
postřik ráno nebo večer nebo když je zataženo - tj napsaný na všech přípravcích snad : ph je lepší mít prý 7,2 myslim (to je ph buněčné stěny a ta vstřebá takto nejvíce)...vyčetlo se někde na zahraničnim foru