Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od CypressHill07 Podla mna sa to da lebo som mal kamosa ktory pod 400w dokazal spravit neakych 430g a to som videl na vlastne oci tak potom preco by sa nedalo spravit 740g pod 600w? Ale kolko ludi tolko nazorov podla mna sa to da a manhuntt ma odo mna K+ A kůly karme to urcite nerobi lebo tej ma dost uz od svojej prvej indoor urody. inak vsetkym PEACE
Ahoj,díky moc sousede i když je mi to celkem jedno kdo mi věří a kdo ne,tak musím podotknout že jsi mě potěšil.Protože jsi snad jediný člověk,který chápe že tady nejde vůbec o nějaké posrané karmy,ale o radost s pěstování.Celou dobu tady dávám rady jak můžu a místo vděku jenom závist od gona a také od sorethroat,jsou tak závistivý že si snad myslí když mi dají 5 červených karem a dokonce jsou tak ubozí že přidají i některé anonymně že se snad zastřelím
Nevidím a ani nemám důvod si cokoliv vymejšlet a rozhodně už vůbec ne kvůli nějakým karmám
Dávám přečíst Pm od panasorethroat a dávám ho přečíst všem,nebot se to týká všech Growařů.Obrázek o tomto členovi si můžete udělat sami po přečtení jeho PM mně.
:MODEDIT: PM od Sorethroata smazáno.
PM jsou od slova private message.Ty nepatří na veřejnost,tím spíše,že se jedná o velice citově zabarvený PM .
Chlapí,já se vám vůbec divim,že se dokážete kvůli takovéhle blbosti do krve pohádat.Ztratíte víc,než získáte.
Tak to je mazec... Celkem smutný... Takovýhle zbytečný flejmování... Abych pravdu řekl, tak mě je jedno kolik byla celková gramáž, kterou udáváš... Líbej se mi tvoje thready a stojím na tvojí straně...
sorethroat: : - hele tak mě napadá po tom tvým poslaným PM, nejsi Já Petr Zvěřina z Václaváku
Tak když už sem si to tady všechno přečet a prokoumal, tak taky něco vybliju!
MANHUNTT:
chvalim za všechny sklizne, je to pastva pro oči...proste masakr, kterej se tu malokdy vidi! Nadhera a samo k+, dale s tou gramaží, mno nevim sice jestli je bezny vypestovat toto co tu uvadis ty, zrejme jak tak ctu (nejen tady) asi zas tak bežně ne..., ale ikdyby je to proste fuk Příště to jen trošku víc přeber vod tech klacku a sracek co na vaze nemaj co delat....a myslim, ze ten vynos bude realnejsi a snaze uveritelnej pro zkušenějši growery než sem třeba já...jinak ešte pls přiste jestli by to slo nafotit treba primo na vaze ten cistej matros....
ALL:
jinak ted se docela bojim, protoze az ja vypestuju, ususim, preberu voberu a zvazim na ty moji "supr" digitalni vaze s presnosti 2g, (jinou bohuzel nemam a zatim nemam ani keš na vahu s presnosti 0,05g...), tak mi to tam ukaze docela zajimavej vynos na čtyr kilo...to jentak dobredu abych pak nebyl ukamenovanej... PEACE
To Manhuntt: to Pm si ukazovat nemusul je to dosti netaktní jinak 100% stojím na tvé straně a jak píše někdo předemnou nikdy mě tvůj vynos nezajímal a přeci jsem moc rád sledoval tvou práci a to co se tu strhlo kvůli posrenému výnosu je ubohé i když nejsem žádnej nazdárek a vím že 700g pod 600W je dosti nerealné tak ti i přesto věřím vyděl jsem už věci které mi hlava nebrala tak proč řešit a nevěřit 700g
TO sorethroat: proč se chováš jako prase ubožáku????
P.S jo a poroč ti věřím manhuntt protože si myslím že je rozdíl napsat neco (lež) na G a něco jiného je jí říc kamarádovi do očí
Nemám rád,když se něco řeší s přepětýma emocema.Nadělá to maximálně spousty škody.
Sorethroat PM....radši nekomentuju.
Zverejněný PM od něj však mažu.Na fóru to nemá co dělat.A Manhuntte,prosim te,uz to sem nedavej ok?Pokud to PM někdo bude chtít vidět,zašli mu to soukromně.
A vůbec,je to samej flame!!!
Hééj lidi,klídek.Take it easy .
- Catha Edulis neboli Kát. Informace - PM -
↕ - UFO LED 180W kus 800,- - PM -
Hmm, pěkně hnusně se to tady vyostřilo!! Mně Mahuntt taky pěkně inspiroval a je krása se na jeho fotky a výsledky nelehké práce dívat a myslím si, že je to krásná inspirace!! Nejen kvůli němu ale dalším jako Aleš atd. jsem si pořídil dripp systém(ale není ho potřeba, out byl nadmíru vydařený ) Je to velmi smutné, to, co se tady událo a děje Teď mám sám obavu dokončit svůj theadr (je to sice out), kde popisuji jednotlivé odrůdy i s váhama, aby mě někdo nezačal osočovat, že to ta nebo ona kytka nemohla mít(váhu suchých šišek), že jsem to dokonale neodbral, že jsou tam menší klacíky atd. Já jsem nikdy nepěstoval na kšeft, takže mně je úplně jedno, jestli ten klacík je o 2mm delší nebo má o jeden menší lísteček(který jsem zapomněl ostřihnout) navíc!! Nevím, připadá mi to stupidní, já sám mám váhu s přesností na gramy a nevím, proč bych to měl tak detajlizovat, když to neprodávám a přeci tohle slouží jen pro informativní účelý, z tohoto se žádné statistiky nekonají.... protože vždycky jsou jinčí podmínky(u outu), hnojiva, genetika, fenotyp, vlhkost atd... Taky jsem viděl pár pěkných indooru, sice nikdy ne tolik, ale viděl jsem gram/watt, tak nevím, proč by to nemohl vypěstoval a jak tu psal Udl, je to smutná bitva o debilní čísla...
P.S. Lidi, měj te se rádi, tady nejsme na bojišti.... jsme tu, abychom se něco dozvěděli, nebo pomohli ostatním v jejich vzdělávání, tohle je ubohá hra na kočku a myš
Původní příspěvek od prenda Nemám rád,když se něco řeší s přepětýma emocema.Nadělá to maximálně spousty škody.
Sorethroat PM....radši nekomentuju.
Zverejněný PM od něj však mažu.Na fóru to nemá co dělat.A Manhuntte,prosim te,uz to sem nedavej ok?Pokud to PM někdo bude chtít vidět,zašli mu to soukromně.
A vůbec,je to samej flame!!!
Hééj lidi,klídek.Take it easy .
Jasný chééfe určitě se to už nestane protože komentáře od lidí jako je:gona a sorethroat budu od příště ignorovat.
No jasně , přece je pěknější pohled na krásné kytky v příspěvku , než číst nic neříkající příspěvky a nadávky . Jo kdyby jste mu nadaly , že to mohlo být víc gr. to bych se nedivil , není nad konstruktivní připomínky.!!!!
Tak ti co mají co předat nám ať se prezentují a ti druzí ať raději jen čtou.. k+
môžeš mi povedať jaký som tu mal komentár ja?????????????poslal som ti negatívnu karmu zatože odsudzuješ ludí že majú "ušmudlané" 250tky a ty si mi poslal tiež karmu že" fuck of Slovensko"?!?!?!?
ot si zmažem len chcem počuť vysvetlenie od pán 600w???